HBA:lle suurinumeroinen voitto naisten Korisliigassa

22.2.2018 Torstain ainoassa naisten Korisliigan ottelussa kohtasivat sarjan häntäpään HBA ja Äänekosken Huima. HBA piti sarjapisteet kotonaan vakuuttavan esityksen myötä 102–39-tuloksella.

HBA:n Elina Arike oli yksi HBA:n tehoilijoista torstain Huima-voitossa 18 pisteellään. Kuva: Ville Vuorinen

 

Naisten Korisliigan torstai-illassa pelattiin vain yksi koripallokamppailu, kun Äänekosken Huima vieraili HBA:n luona Helsingin Mäkelänrinteellä. HBA oli tyly emäntä läpi illan nakutellen neljän jakson jälkeen murskaavaan 102–39 (48–20) -kotivoittoon. Voitto oli HBA:lle kauden neljäs. Voitolla joukkue vankisti asemiaan sarjassa säilymisen puolesta, kun Huimalla voittolukema näyttää toistaiseksi yhtä.


Äänekosken Huiman heittovaikeudet alkoivat ottelun alkuminuuteilla ja HBA alkoi ottaa piste-eroa avausjakson puolessa välissä. Toisella jaksolla HBA pääsi lyömään laajalla rintamalla lay-upeja ja heittoja sisään, eikä Huima saanut heittokonettaan millään käynnistymään. Tauon jälkeiset neljännekset noudattivat edellisten kaavaa. HBA sai pidettyä tasaisen pistetykityksen käynnissä, minkä ansiosta joukkue rikkoi sataluvun ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella.
 

HBA:n avausviisikosta kaikki urakoivat kaksinumeroiset pistelukemat. Elina Arike (18/6/1) johti pisteidentekoa yhdessä Sara Bejedin (15/8/7) kanssa. Ilman Kenya Robinsonia pelanneen Huiman riveistä Riina Kärkkäinen (12/3/1) ja Heta Äijänen (12/5/1) osuivat torstaina parhaiten.


 

Ottelutilastot: HBA–Huima
 
19.4.2024 21:16 Naisten Korisliiga

Kouvottaret päätti kauden pronssijuhliin

Naisten Korisliigan tämän kauden ensimmäinen mitalisti on selvillä. Kouvottaret kaatoi Forssassa pelatussa pronssiottelussa FoA:n 97-85.

17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Näytä lisää vastaavia