HBA/PHYK:lle oppia Latviasta

19.11.2012 Harri Jokelan valmentama HBA/PHYK:n 16-vuotiaiden poikien joukkue sai arvokasta oppia viikonloppuna Latviassa pelatusta EYBL-turnauksesta. HBA/PHYK:lle tarttui kotiin viemisiksi kolme kansainvälistä voittoa.

– Turnauksen yleisanti oli juuri sitä, mitä haimme takaa. Halusimme kohdata sellaisia joukkueita vastaan, joiden kovuus ja aggressiivisuus on kansainvälistä tasoa. Nyt olemme taas yhden kokemuksen rikkaampia ja tahdomme kehittää näiden kokemusten myötä omaa osaamistamme, joukkueen päävalmentaja Harri Jokela tiivistää.

 

HBA/PHYK hävisi avausottelussaan Ridzenelle, mutta seuraavassa neljässä ottelussa HBA/PHYK:n kynsiin jäivät Pardaugava, Leovira sekä Wroclaw. Joukkue hävisi myös pisteellä Barsylle.

 

– Ensimmäisessä matsissa emme olleet valmiit pelaamaan, vaikka siitä kuinka etukäteen puhuimme ja olimme valmistautuneet, mutta peli peliltä otteemme paranivat. Vieläkään ei tullut sellaista peliä, missä olisimme olleet koko ajan kansainvälisellä tasolla, mutta hyviä jaksoja tuli, jatkaa Jokela.

 

Henkilöt

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia