Heinolan, Hyvinkään ja Keravan menestystapahtumat käynnistivät Lidl Freeway Street Basket –kiertueen

8.5.2014 Suomen Koripalloliiton Lidl Freeway Street Basket -katukoriskiertue piipahtaa toukokuussa kaikkiaan 17 paikkakunnalla ja liikuttaa tuhansia alakoululaisia. Katukorisrekan ensimmäiset pysäkit olivat Heinolassa, Hyvinkäällä ja Keravalla, joissa lapset viettivät ”vuoden hauskimman koulupäivän”.

Koripalloliiton ja seurojen järjestämä katukoriskiertue Lidl Freeway Street Basket on jälleen käynnissä.

  

Heinolassa Lidl Freeway Street Basket -tapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa. Junnukoriksesta sekaisin menneessä Heinolassa järjestyspaikaksi oli valittu jälleen kaupungin sydän, kauppatori. Viiden tunnin aikana turnauksessa pelattiin tänä vuonna peräti 120 ottelua. Joukkueet tulivat seitsemästä eri alakoulusta ja yhteensä mukana oli 80 joukkuetta, joissa pelasi yli 360 pelaajaa.

Parin viime vuoden aikana Heinolassa lasten koripalloharrastus on kasvanut räjähdysmäisesti, joka näkyi myös Heinolan Lidl Freeway Street Basket –tapahtuman huimassa osallistujamäärässä.

- Keväällä ylitettiin sadan lisenssipelaajan raja virallisissa Koripalloliiton sarjoissa ja junnuja on säännöllisesti toiminnassa mukana 130. Kyllähän se jotain kertoo, kun järjestämämme koripalloleiri 80 lapselle menee päivässä täyteen. Mitä tahansa olemmekin tehneet, niin kysyntä on kovaa, iloitsi Heinolan NMKY:n toiminnanjohtaja Vesa Hämäläinen Itä-Häme-lehdessä.

Heinolassa Lidl Freeway Street Basket oli yhdistettynä Heinolan koululaisten liikuntahankkeeseen Liikkuva Toripäivä keräten reilusti yli puolet Heinolan koululaisista liikkumaan kauppatorille.

Lidl Freeway Street Basket –rekka piipahti Heinolan jälkeen Hyvinkäällä ja Keravalla. Molemmissa kaupungeissa sadat lapset kirmasivat päivän katukoriksen ja letkeän musiikin innoittamina. Hyvinkäällä osallistujia oli 220 ja Keravalla 170.

- Aivan loistava tapahtuma! Opettajat hehkuttivat katukorista parhaaksi liikuntatapahtumaksi koulun ulkopuolella. Aurinko oli mukana ja Susijengin Samuel Haanpää oli jakamassa nimmareita ja pelasi jopa junnuja vastaan. Näyttävä ja liikunnantäytteinen päivä Keravan keskustassa kävelykadulla takana ja luulen, etten ole ainoa, jolla on loistava fiilis, hehkutti Keravan Kori-80:n tapahtumajärjestäjä Jarkko Rönnholm keskiviikkoisen tapahtuman jälkeen.  

Lidl Freeway Street Basket –rekka jatkoi Keravalta matkaansa Forssaan, jossa järjestetään koululaistapahtuma torstaina.

Katukoriskiertueen pääyhteistyökumppanin Lidlin, Koripalloliiton ja järjestävien seurojen ohella koululaisten liikkumista ovat tänä vuonna tukemassa adidas, NRJ ja Vantaan Energia.

 

3x3-koristapahtuma Helsingissä U20 EM-kisojen yhteydessä

Suomen Koripalloliitto yhteistyössä Susijengi-fanien ja HNMKY Yökoriksen kanssa järjestää 3x3 Finnish Open -turnauksen Helsingissä 20-vuotiaiden miesten EM-kisojen yhteydessä 16.-23. heinäkuuta. Turnaus huipentuu Finnish Open -lopputurnaukseen, joka järjestetään Kampin Narinkkatorilla 23.7.

2.5.2013 Pohjoinen alue

Pohjola Street Basket tarjoaa taas vuoden hauskimman koulupäivän

Suomen Koripalloliiton katukorisrekan moottori pörähtää jälleen käyntiin. Katukoriskiertue Pohjola Street Basket piipahtaa toukokuussa kaikkiaan 14 paikkakunnalla ja liikuttaa tuhansia alakoululaisia. Ensimmäisen pysähdyksensä katukorisrekka suorittaa ensi maanantaina (6.5.) Heinolassa.

Seurauutisia #6: Kevään Pirkka Street Basket -kiertueella mukana 19 seuraa

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Katukoris liikuttaa nuoria kesällä Helsingissä

Koripalloliitto järjestää yhdessä Yökoriksen, Helsingin kaupungin ja yhteistyöseurojen kanssa kesän aikana yhdeksän avointa katukoristapahtumaa ympäri Helsinkiä.

Pirkka Street Basket käyntiin keskiviikkona – luvassa 19 huikeaa päivää katukoriksen parissa

Aurinkoinen toukokuu on saapunut, mikä tarkoittaa Pirkka Street Basket -kiertueen käynnistymistä! Kevään 2017 kiertue lähtee liikkeelle huomenna 3.5. Klaukkalasta. Yhteensä alakoululaisille suunnattuja katukorispelejä päästään pelaamaan toukokuun aikana 19 paikkakunnalla ympäri Suomen.

3.3.2017 Erotuomarit

3x3 Finnish Tour jatkuu Helsingissä 17.-19.3.2017

GoExpo-messujen yhteydessä lauantaina 18.3. järjestetään satelliittitasoinen 3x3-turnaus Helsingin Messukeskuksessa.

5.8.2016 Korisleirit

Supersuosion saavuttaneen NBA Youth Campin uusinta syyskuussa Helsingissä

Maailman tunnetuin urheilusarja, koripalloliiga NBA, järjesti Suomen Koripalloliiton ja Helsingin NMKY:n kanssa viime vuonna historian ensimmäisen NBA Youth Campin Suomessa. Nuorille suunnatun leirin sata osallistujapaikkaa varattiin muutamassa minuutissa. Tänä vuonna leiri järjestetään nimellä ”Jr. NBA Camp Helsinki 2016” Malmilla 9.-11.9. Ilmoittautuminen leirille alkaa maanantaina 15.8. klo 10:00.

26.11.2015 Pohjoinen alue

Seurakysely: Koripalloliiton ydinpalveluihin ollaan erittäin tyytyväisiä

Suomen Koripalloliiton seurakenttä on tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen liiton tarjoamiin ydinpalveluihin, sarjatoimintaan ja koulutukseen. Erityisen tyytyväisiä seurat ovat sarjatoimintaan liittyviin palveluihin, tulospalveluun ja sarjailmoittautumiseen, käy ilmi seurojen tyytyväisyyskyselystä, jonka Koripalloliitto teetti Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksella (KIHU).

17.11.2015 Pohjoinen alue

Lapsia liikuttavalle Koripalloliiton ja K-ruokakauppojen yhteistyölle jatkoa

Suomen Koripalloliitto ja K-ruokakaupat ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyösopimukselleen, joka keskittyy lasten liikuttamiseen. Viime tammikuussa käynnistyneen yhteistyön avulla on tarjottu liikunnanriemua jo 10.000 lapselle ympäri Suomea.

1.7.2015 Pohjoinen alue

Koripallolisenssit pelikaudelle 2015-2016

Koripallokausi 2015-2016 käynnistyy 1.7.2015 ja samalla tulevat myyntiin uuden kauden koripallolisenssit. Seuraavassa pikaohjeet lisenssin lunastamiseen.

Näytä lisää vastaavia