Helmi Tulonen iloitsi kovasta voitosta

17.2.2019 22:05 Helmi Tulonen oli hyvässä vireessä, kun Saarlouis otti tärkeän voiton Saksan Bundesliigassa. Ruotsissa Sofia Pelanderin tupla-tupla ei riittänyt venyttämään Norrköpingin voittoputkea.

Helmi Tulonen oli hyvässä vireessä Bundesliigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Saksan Bundesliigassa Tulosen Saarlouis otti ison voiton kaataessaan vieraskentällä BG 74:n 64-56 (26-24). Tulonen lukeutui joukkueensa parhaimpiin yhdeksällä pisteellä ja kolmella levypallolla. Voitto oli Saarlouisille toinen peräkkäinen ja se on sarjassa kymmenentenä.

- Päällimmäisenä tosi hyvä fiilis. Todella tärkeä voitto. Omat virhevaikeudet jäivät vähän harmittamaan, kun tänään olisi kyllä kulkenut varmasti enemmänkin. Pelasimme hyvin joukkueena, saimme vähemmän tyhmiä menetyksiä kuin yleensä ja harjoittelimme viikolla oikeita asioita. Lisäksi Göttingeniin on Saarlouisista noin seitsemän tunnin matka ja sen tekeminen jo edellispäivänä ja yöpyminen hyvässä hotellissa auttoi varmasti ihan valtavasti. Siitä voi kiittää organisaatiota, että panosti oikeassa paikassa, Tulonen iloitsi ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries hävisi jatkoajan jälkeen niukasti Braunschweigin vieraana 68-72 (60-60, 31-37). Mäkitalo urakoi ottelussa peräti 40,5 minuuttia tilastoiden yhdeksän pistettä, kolme levypalloa, syötön ja kolme riistoa. Äijänen kartutti tilastojaan kahdella pisteellä, kahdella levypallolla ja riistolla. Donau-Ries on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalo urakoi peräti yli 40 minuuttia. (Kuva: Ville Vuorinen)

Veera Pirttinen heitti kuusi pistettä ja otti kolme levypalloa, kun Chemnitz hävisi hallitsevan mestari Kelternin vieraana 59-92 (29-54). Camilla Grönberg kärsii alaraajavammasta eikä ollut Chemnitzin kokoonpanossa. Chemnitz on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen Sedis Basquet koki niukan 56-58 (32-28)-tappion Zaragozan vieraana. Äijänen käytti saamansa 8,5 minuuttia tehokkaasti kuudella pisteellä ja levypallolla. Tappiosta huolimatta Sedis Basquet piti paikkansa neljäntenä.
Ottelutilastot

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anissa Poundsin Maristas Coruna taipui Segle XXI:n vieraana 47-74 (20-37). Pounds kasasi viisi pistettä ja yhden syötön. Maristas Coruna on sarjassa toiseksi viimeisenä 13.
Ottelutilastot

Sofia Pelanderin tupla-tupla ei riittänyt voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Pelanderin Norrköping seitsemän ottelun voittoputki katkesi, kun se hävisi kotonaan tappioitta kauden pelanneelle Uumajalle 50-69 (25-34). Pelander teki komean 13 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan ja tilastot komistuivat myös yhdellä syötöllä ja kolmella riistolla. Norrköping on sarjassa tukevasti neljäntenä.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Annika Holopaisen Politechnica Gdansk hävisi kärkijoukkueisiin lukeutuvalle Torunille selvästi 69-109 (42-50). Holopainen oli joukkueensa parhaimpia 13 pisteellä, kolmella levypallolla ja kolmella syötöllä. Gdansk on sarjassa 11.
Ottelutilastot

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

Näytä lisää vastaavia