Helmi Tulosen ja Veera Pirttisen hyvät pelit eivät riittäneet voittoihin

4.2.2019 09:37 Saksan Bundesliigassa Susiladiesin Helmi Tulonen ja Veera Pirttinen olivat joukkueiden parhaimmistoa, mutta tuloksena olivat silti tappiot. Sofia Pelanderin ja Norrköpingin liito Ruotsin liigassa sen sijaan sai jatkoa.

Helmi Tulonen oli hyvällä pelipäällä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Tulosen 14 pistettä, neljä levypalloa, yksi riisto ja yksi torjunta eivät riittäneet Saarlouisille voittoon, kun se hävisi sarjakärki Marburgille niukasti 86-91 (39-40). Saarlouis on Bundesliigassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitz joutui taipumaan Freiburgille 65-84 (38-47). Pirttinen oli joukkueensa tehokkaimpia 11 pisteellä, kolmella levypallolla, kahdella syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Grönbergille merkittiin kolme pistettä, levypallo ja syöttö. Chemnitz on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Sofia Pelanderin ja Norrköpingin vahvat otteet saivat jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Pelanderin Norrköpingin voittoputki Ruotsin liigassa jatkui Janne Hännisen valmentaman Uppsalan kustannuksella. Norrköping oli kotonaan vahvempi numeroin 98-70 (53-29). Pelander heitti 15 minuutissa 15 pistettä ja koristeli tilastojaan myös viidellä levypallolla, yhdellä syötöllä ja torjunnalla. Norrköping on nyt neljäntenä.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen Sedis Basquet ei pystynyt haastamaan Espanjan sarjakärki Gironaa, vaan taipui vieraskentällä 56-71 (25-41). Äijäsen ainoaksi tilastomerkinnäksi tuli yksi levypallo. Sedis Basquet on sarjassa neljäntenä.  
Ottelutilastot

Liga Femenina 2:ssa Anissa Poundsin Maristas Coruna hävisi Ardoille 42-73 (18-40). Pounds auttoi joukkuettaan kolmella pisteellä, kolmella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Maristas Coruna on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Annika Holopaisen Politechnika Gdansk taipui Bydgoszczille 70-78 (36-46). Holopainen kasasi kahdeksan pistettä ja kuusi levypalloa. Gdansk on liigassa 11.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Vilma Kesäsen edustama KR otti kotonaan selvän 90-54 (44-23)-voiton Snäfellistä. Kesänen auttoi joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, kahdella levypallolla ja syötöllä. KR pitää sarjassa toista tilaa hallussaan.
Ottelutilastot

 
25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

4.3.2024 11:14 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen isossa roolissa tärkeässä voitossa – ”Itsellä upposi tärkeissä paikoissa”

Lotta-Maj Lahtisen heitot upposivat oikeisiin hetkiin, kun hän auttoi Sedis Basquetin tärkeään voittoon maratonottelussa. Elina Aarnisalo merkkautti komean tupla-tuplan Belgiassa, Roosa Lehtoranta ylsi kauden piste-ennätykseensä Saksassa ja Sofia Pelander sai valinnan kierroksen joukkueeseen Ruotsissa.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

19.2.2024 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezialle finaalitappio Italian cupissa

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni Italian cupin finaaliin, mutta joutui taipumaan Schiolle. Roosa Lehtoranta heitti joukkueensa voittoon Saksassa.

Näytä lisää vastaavia