Holopainen, Viita, Koskimies, Kalin ja Tulonen tehokkaina – Kuier järjesti blokkiklinikan

22.11.2021 08:32 Annika Holopainen, Silja Viita, Elina Koskimies, Marianne Kalin ja Helmi Tulonen takoivat kovia pistelukemia Euroopan korisparketeilla viime viikolla. Lisäksi Anniina Äijänen ja Awak Kuier lähentelivät tupla-tuplaa Kuierin suojellessa lisäksi omaa koriaan peräti viidellä torjunnalla.

Silja Viita ja Awak Kuier esiintyivät vahvasti maajoukkuetauon jälkeen. (Kuva: Ville Vuorinen)

Awak Kuier jäi pisteen ja levypallon päähän tupla-tuplasta, kun Ragusa voitti Virtus Bolognan 83-70 (31-39). Kuierille merkittiin lisäksi hurjat viisi torjuntaa, kaksi syöttöä ja riisto. Ragusa on Italian liigassa viidentenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen 14 pistettä, kahdeksan levypalloa, kolme riistoa ja torjunta olivat laiha lohtu Carugatelle, kun se hävisi Serie A2:ssa Milanon vieraana 50-58 (19-32). Carugatella on yksi voitto.
Ottelutilastot

Ruotsissa Silja Viita ja Ebba Pekonen urakoivat kahdesti viikon aikana.

Viikolla Viita oli lähellä tupla-tuplaa 11 pisteen, yhdeksän levypallon, neljän syötön, kahden riiston ja yhden torjunnan tilastoilla, kun IK Eos Lund voitti Boråsin selvästi 91-77 (43-34).
Ottelutilastot

Viikonloppuna Viita oli liekeissä heittäessään 23 minuutissa 21 pistettä joukkueen voittaessa Uppsalan 79-69 (48-29). Viita sai lisäksi tilastorivilleen yhden levypallon, kaksi syöttöä ja torjunnan.
Ottelutilastot

Pekosen Helsingborg taipui viikon ensimmäisessä ottelussaan Södertäljelle 53-63 (33-36) Pekosen tilastoidessa yhdeksän pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä ja kolme riistoa.
Ottelutilastot

Pekonen ei pelannut, kun Helsingborg venyi kuudella pelaajalla 55-46 (26-19)-voittoon A3 Uumajasta. Voitto oli Helsingborgille kauden kolmas.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalin teki uuden piste-ennätyksensä liigassa heitettyään 15 pistettä Bembibren napatessa toisen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Gran Canarian 52-48 (16-30). 37 minuuttia urakoinut Kalin sai tililleen myös yhden levypallon.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Bembibren nousuvire sai jatkoa viikonloppuna sen voittaessa Teneriffan 59-53 (23-26). Tällä kertaa Kalin jäi pisteittä, mutta sai tililleen kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Heta Äijänen palasi loukkaantumisen jälkeen kentille, mutta sekään ei riittänyt siivittämään Maresmea kauden avausvoittoon Espanjan LF2 Challengessa, kun Alcobendas oli vahvempi 83-64 (48-36). Äijänen heitti kaksi pistettä, otti kolme levypalloa, syötti yhden ja torjui kertaalleen. Sara Rokkanen ei ollut Maresmen kokoonpanossa.
Ottelutilastot

Ranskan LF2:ssa Annika Holopainen hääri jälleen tehokkaana 21 pisteen, neljän levypallon, kahden syötön ja kahden riiston tilastoilla Montbrisonin voittaessa Aulnoyen 63-60. Montbrison pitää seitsemättä sijaa sarjassa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimies oli kuumana Angels Nördlingenin voittaessa Hannoverin selvästi 76-60 (43-25). Koskimies pussitti 19 pistettä, repi 12 levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti vielä kahdesti. Anissa Poundsille kertyi 10 pistettä, kahdeksan levypalloa, viisi syöttöä ja riisto. Angels on seitsemäntenä.

Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Mikäli upotus ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sofia Pelanderin Herner voitti Hallen selvin 74-47 (37-17)-numeroin. Pelander heitti neljä pistettä, kahmi viisi levypalloa ja antoi yhden syötön. Herner on tasaisessa sarjassa kuudentena.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Anniina Äijäsen Royals Saarlouis joutui tunnustamaan Kelternin vahvemmakseen lukemin 71-86 (36-54). Äijänen kävi lähellä tupla-tuplaa kahdeksan pisteen, kymmenen levypallon ja riiston tilastoilla. Royals on Angelsin kanssa tasapisteissä.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Veera Pirttisen Piestanske Cajky vietti jälleen murskajaisia Slovakian liigassa voittamalla UMB Banska Bystrican 96-34 (53-17). Pirttinen kartutti tilastojaan yhdeksällä pisteellä, kahdella levypallolla, syötöllä ja neljällä riistolla. Cajky on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Kreikan liigassa Anni Mäkitalo saalisti kaksi pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä PAOK:n voittaessa PAS Gianninan 80-75 (43-27).
Ottelutilastot

 
16.1.2022 22:07 Suomalaiset ulkomailla

Kuier loisti jälleen Italiassa – Holopainen ja Koskimies koville pisteille

Awak Kuier oli kahdesti pelihommissa viikolla ja tilastoi kovat tehot Ragusan napatessa kaksi voittoa. Annika Holopainen iski tauluun kovan tupla-tuplan Ranskassa, Elina Koskimies oli tehokkaana Saksassa ja Veera Pirttinen oli isossa roolissa tärkeässä voitossa Slovakiassa.

30.12.2021 08:11 Suomalaiset ulkomailla

Ebba Pekonen siirtyy Helsingborgista Espanjan kakkossarjan Maresmeen

Susiladiesin marraskuun EM-karsintaikkunassa säväyttänyt Ebba Pekonen, 20, siirtyy kevätkaudeksi Espanjan kakkossarjassa LF Challengessä pelaavaan Maresmeen. Joukkueessa pelaa jo ennestään Heta Äijänen.

22.12.2021 23:03 Suomalaiset ulkomailla

Pounds ja Koskimies urakoivat jättiminuutit maratonottelussa

Anissa Poundsille ja Elina Koskimiehelle pieni joululepo tulee tarpeeseen, sillä he urakoivat hurjat minuutit peräti kolmannelle jatkoajalle venyneessä ottelussa. Anniina Äijänen ja Sofia Pelander pääsivät joulun viettoon voitto lahjasäkissään ja Awak Kuier iski Italiassa kovat tilastot.

20.12.2021 09:15 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimies sinetöi voiton Saksassa

Elina Koskimies iski niitin Angels Nördlingenin voitolle Saksan Bundesliigassa. Helmi Tulonen kasasi jälleen tupla-tuplan Italiassa ja kaksinumeroisille pisteille pääsivät viime viikon aikana myös Veera Pirttinen, Silja Viita ja Annika Holopainen.

13.12.2021 08:51 Suomalaiset ulkomailla

Kuier, Viita ja Holopainen tulittivat yli 20 pistettä - Tuloselle tupla-tupla

Susiladiesin pelaajat olivat loistoiskussa Euroopan kentillä. Awak Kuier, Silja Viita ja Annika Holopainen pistivät tauluun yli 20 pistettä. Kaksinumeroisillekin ylsivät Veera Pirttinen, Marianne Kalin, Anniina Äijänen sekä kauden viidennen tupla-tuplansa tilastoinut Helmi Tulonen.

11.12.2021 11:29 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen pelannut vahvaa kautta Italiassa – ”Olen tyytyväinen rooliini”

Helmi Tulonen siirtyi täksi kaudeksi Italiaan tehtyään sopimuksen Serie A2:ssa pelaavan Carugaten kanssa. Tulonen on aloittanut kautensa räväkästi tupla-tuplan keskiarvoilla.

5.12.2021 22:38 Suomalaiset ulkomailla

Susiladiesin pelaajille kovia voittoja Saksassa

Saksan Bundesliigassa Susiladiesin pelaajat pääsivät kaikki voittojen makuun. Italiassa Awak Kuier jatkoi loistavaa kauttaan ja Helmi Tulonen oli jälleen tehokkaana. Linda-Lotta Lehtoranta debytoi uudessa seurassaan vahvasti.

2.12.2021 08:49 Susiladies

Linda-Lotta Lehtoranta Israeliin vahvistamaan Neve David Ramlaa EuroCupissa

Susiladiesin takakentän luottopelaaja, Peli-Karhuissa naisten Korisliigaa aiemmin tällä kaudella pelannut, Linda-Lotta Lehtoranta, 30, siirtyy Israeliin, jossa hän vahvistaa Neve David Ramlaa EuroCupissa.

29.11.2021 06:12 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen 30 pisteen tupla-tuplaan – Awak Kuier ja Elina Koskimies myös koviin suorituksiin

Helmi Tulonen oli täysin pitelemätön Italian Serie A2:ssa, kun hän painoi peräti 30 pisteen tupla-tuplan. Awak Kuier loisti myös Italiassa ja Elina Koskimies merkkautti tupla-tuplan Saksassa.

8.11.2021 14:18 Suomalaiset ulkomailla

Veera Pirttinen jahtaa Slovakian mestaruutta – ”Arki on erittäin laadukasta”

Veera Pirttinen, 24, lähti takaisin ulkomaan kentille vietettyään viime kauden Korisliigassa Catzissa. Tuleviin EM-karsintaotteluihin valmistautuvan Pirttisen tämän kauden seura on slovakialainen Piestanske Cajky.

7.11.2021 13:31 Suomalaiset ulkomailla

Ebba Pekonen loisti komealla tupla-tuplalla – ”Oli kiva onnistua tärkeässä pelissä”

Ebba Pekonen johdatti Helsingborgin kauden toiseen voittoon hienolla tupla-tuplalla. Saksassa Anniina Äijänen pääsi juhlimaan suomalaiskohtaamisen voittoa, vaikka Sofia Pelander sai tilastoihinsa myös tupla-tuplan.

30.10.2021 13:23 Suomalaiset ulkomailla

Ebba Pekonen ja Silja Viita aloittaneet ensimmäisen ammattilaiskautensa hienosti

Ebba Pekonen, 20, ja Silja Viita, 19, aloittivat ammattilaisuransa Ruotsista. Pekonen teki kesällä sopimuksen Helsingborg BKK:n kanssa ja Viita pisti nimensä IK Eos Lundin tarjoamaan sopimuspaperiin. Molemmat ovat aloittaneet kautensa hyvin.

25.10.2021 10:02 Suomalaiset ulkomailla

Susiladiesin pelaajat vauhdissa Euroopassa – kaksinumeroiset paukkuivat usealla taholla

Susiladiesin pelaajat jatkoivat hyvin alkaneita kausiaan ympäri Euroopan koriskenttien. Awak Kuierin hieno kausi sai jatkoa Italiassa ja Helmi Tulonen merkkautti vakuuttavan tupla-tuplan. Annika Holopaisen hyvät otteet saivat jatkoa Ranskassa ja Saksassa pelaava nelikko pääsi juhlimaan voittoja.

24.10.2021 14:36 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimies ja Anissa Pounds aloittaneet vahvasti Saksassa

Saksan Bundesliigassa nähdään tällä kaudella yhteensä neljä suomalaispelaajaa ja kaksi heistä pelaa Angels Nördlingenin joukkueessa. Elina Koskimies ja Anissa Pounds ovat aloittaneet kautensa hyvin.

18.10.2021 10:22 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Helmi Tulonen hyvässä iskussa Italiassa – muitakin onnistujia ympäri Eurooppaa

Awak Kuier ja Helmi Tulonen jatkoivat hyviä alkukausiaan Italiassa ja Annika Holopainen oli jälleen tehokkaana Ranskassa ja Anissa Poundsin sihti oli kohdillaan Saksassa. Euroopan kentillä nähtiin useita muitakin suomalaisonnistujia.

16.10.2021 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalinin oli helppo palata Espanjaan – ”Tämä oli minulle hyvä vaihtoehto”

Marianne Kalin, 24, on aloittanut toisen kautensa Espanjan pääsarjassa pelaavan Bembibren joukkueessa. Joukkueen alkukausi on ollut vaikea, mutta Kalin on kuulunut joukkueen avainpelaajiin.

11.10.2021 07:14 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier palasi ryminällä Italiaan – 19 pisteen ja 16 levypallon tupla-tupla

Awak Kuier pelasi kauden ensimmäisen pelinsä Ragusan paidassa WNBA-kauden jälkeen. Kuier oli heti kentän tähti 19 pisteen ja 16 levypallon tupla-tuplallaan Ragusan ottaessa komean voiton. Helmi Tulonen aloitti kautensa myös tupla-tuplalla ja Annika Holopaisen vahvat otteet Ranskassa saivat jatkoa. Joukkoon mahtui myös useita muita onnistujia sekä ripaus draamaa.

10.10.2021 09:56 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijänen halusi Espanjasta uudenlaiseen ympäristöön – ”Nyt saan yrittää ja kokeilla vähän eri asioita”

Anniina Äijänen, 26, jätti viime kauden päätteeksi Espanjan kentät taakseen kolmen maassa vietetyn kauden jälkeen. Äijänen halusi uralleen uuden suunnan ja sellainen löytyi Saksan Bundesliigassa pelaavasta Royals Saarlouisista.

3.10.2021 10:07 Suomalaiset ulkomailla

Useat Susiladiesin pelaajat kaksinumeroisille Euroopan korissarjoissa

Veera Pirttisen ja Anni Mäkitalon joukkueet jäivät ulos EuroCupin lohkovaiheesta, mutta Saksassa, Ranskassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaispelaajien vahvoja otteita.

30.9.2021 13:15 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander hamuaa Saksan mestaruutta – ”Sitä varten täällä ollaan”

Sofia Pelander teki kesällä jatkosopimuksen Saksan Bundesliigassa pelaavan Herner TC:n kanssa. Viime kausi päättyi joukkueen osalta pettymykseen välierissä ja tällä kaudella tähtäin on mestaruudessa.

Näytä lisää vastaavia