Hongalle vierasvoitto Märskystä

10.12.2020 19:30 Naisten Korisliigassa pelattiin torstaina yksi ottelu. Siinä HBA-Märsky sai vieraakseen Mäkelänrinteen Uintikeskukseen Tapiolan Hongan. Sarjapisteet matkasivat Espooseen vakuuttavan esityksen jälkeen 108-60.

Cierra Dillard johdatti Hongan voittoon. Kuva: Ville Vuorinen/Naisten Korisliiga

Ensimmäisen jakson alkupuoliskolla joukkueet tekivät pisteitä tasatahtiin. Vierasjoukkue kuitenkin päätti jakson kymmenen pisteen putkeen ja pääsi sen turvin tauolle johdossa 28-18.

Honka vei nimiinsä toisenkin jakson. Cierra Dillard upotti ensimmäisellä jaksolla jo 17 pistettä ja puoliajalla espoolaiset johtivat peliä 20 pisteellä.

Kolmas jakso alkoi vierasjoukkueelta yhdeksällä peräkkäisellä pisteellä. Joukkueiden välinen ero kasvoikin 38 pisteeseen ennen viimeistä taukoa.

Viimeisellä jaksolla ei ihmenousua Märskyltä nähty. Sarjapisteet matkasivat Espooseen selvästi 108-60.

- Puolustuksemme antoi tänään liikaa vapaita heittopaikkoja, joista Honka heitti hyvällä prosentilla.  Oma hyökkäyksemme oli liian staattista ja se teki laadukkaiden korintekopaikkojen luomisen vaikeaksi, Emerita Mashaire totesi ottelun jälkeen.

Dillardille kirjattiin ottelussa 28 pistettä, 11 levypalloa ja kuusi syöttöä. Gabriela Bronson sai kasaan 23 pistettä ja yhdeksän levypalloa. Kotijoukkueesta Mashaire teki 15 pistettä ja nappasi seitsemän levypalloa.

- Juoksimme tänään hyvin transition hyökkäystämme; pallo liikkui ja maltoimme antaa vielä extra syötöt hyvään heittopaikkaan.  Hallitsimme puolustuspään levypalloja ja siitä oli helppo lähteä juoksemaan, Dillard totesi ottelun jälkeen.

Sarjassa Honka on neljäntenä 14 pisteellä. HBA on kuudennella sijalla ja sillä on kasassa kahdeksan pistettä.

Ottelutilasto

17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.