Honka ja Sykki C-nuorten Suomen mestareiksi

8.5.2017 C-nuorten Suomen mestaruudet ratkottiin viikonloppuna Kisakalliossa. Tytöissä SM-kultaa juhli Tapiolan Honka ja poikien mestaruuden vei Sykki.

Tapiolan Hongan C-tytöt pääsivät leikkaamaan Kisakalliossa korisukan mestaruuden merkiksi.

Hongan mestarijoukkue.

Sykin C-pojat juhlivat SM-kultaa oltuaan sarjassa voittamattomia.

Sykin mestarijoukkue. Kuvat: Pihla Nikkarinen, Tom Sandvik & Jaakko Simell

Honka ja Helmi Basket etenivät lopputurnaukseen puhtaalla pelillä voitettuaan kaikki kahdeksan runkosarjan otteluaan. Myös Kisakalliossa tahti jatkui vakuuttavana, ja finaalissa nähtiin kaksi tappiotonta joukkuetta.

Loppuottelussa Honka oli vahvempi ja vei C-tyttöjen SM-kultaa lukemin 71-61. Hongasta parhaana palkittiin Henna Sandvik ja Helmi Basketista Julianna Luoto.

C-poikien SM-sarjan mestaruuden vei Hongan tapaan voitosta voittoon marssinut Sykki 03. Finaalissa se kaatoi Tapiolan Honka Männyn 97-70.

Sykin MVP-pelaajaksi valittiin hurjia tehoja lopputurnauksessa väläytellyt Ville Tolonen, ja Hongan parhaana palkittiin Lauri Kallio.

C-nuorten SM-sarja

Sijoitukset ja parhaat pelaajat

Tytöt

 

1. Honka

Henna Sandvik

2. Helmi Basket

Julianna Luoto

3. HNMKY White

Kati Ollilainen

4. BC Nokia

Kaisa Pirttinen

5. EBT

Juliana Haddad

6. FoKoPo

Alina Karhi

7. OrJy

Iita Selkee

8. Kouvot

Anna Tommola

  

Pojat

 

1. Sykki 03

Ville Tolonen

2. Tapiolan Honka Mänty

Lauri Kallio

3. Salon Vilpas

Timur Emaldynov

4 .Kori-80

Elmo Lehtonen

5. TuNMKY

Ilja Karpin

6. YMCA Heinola

Tomi Leppänen

7. Pyrintö

Gesim Bajrami

8. Korihait

Tommi Lehtonen

Lisätiedot: C-poikien SM-sarja
 

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu vahvana – liikunnan riemua tarjottu jo yli 42 000 lapselle

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmän päivittäistavaratoimiala ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyölleen. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön helmiä ovat olleet Pikkusudet -tapahtumat sekä Pirkka Street Basket -kiertue, joiden avulla on tarjottu liikunnan riemua jo yli 42 000 lapselle.

21.2.2018 Ajankohtainen

Seurauutisia #4: Pikkusudet – onhan seuranne jo mukana?

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Seurauutisia #3: Jaa parhaat korishetket ja yhdessä saavutetut onnistumiset

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Seurauutisia #1: Koulutustukea haettavissa

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

12.12.2017 Ajankohtainen

Korishuuma näkyy seuroissa ­– Helsingin NMKY ensimmäisenä koripalloseurana yli 1000 lisenssipelaajan

Kuluvana syksynä Helsingin NMKY:ssa koripallon on aloittanut ennätysmäärä uusia junioreita. Seuran valmennuspäällikkö Juuso Milénin mukaan lajin arvostus lasten ja nuorten harrastuksena on noussut selvästi.

30.8.2017 Ajankohtainen

Elokuun Pirkka Street Basket -kiertue päätökseen vauhdikkaasti Hämeenlinnassa

Koululaisille suunnattu katukoris teki debyyttinsä Hämeenlinnassa Pirkka Street Basketin muodossa. Koripallontäyteistä koulupäivää Hämeenlinnassa vietti 150 oppilasta.

30.6.2017 11:00 Ajankohtainen

Pirkan ja Koripalloliiton Pikkusudet-hanke liikuttanut kahdessa vuodessa huimat 35 000 lasta

Keskon Pirkka-tuotemerkin ja Suomen Koripalloliiton käynnistämän Pikkusudet-yhteistyöhanke on koonnut jo huikeat 35 000 lasta nauttimaan liikunnan ilosta. Lähes sadan koripalloseuran sekä K-kauppiaiden voimin Pikkusudet-toiminta on levinnyt laajasti ympäri Suomen.

5.6.2017 Ajankohtainen

Katukoris liikuttaa nuoria kesällä Helsingissä

Koripalloliitto järjestää yhdessä Yökoriksen, Helsingin kaupungin ja yhteistyöseurojen kanssa kesän aikana yhdeksän avointa katukoristapahtumaa ympäri Helsinkiä.

21.4.2017 Ajankohtainen

Seuroille tarjolla koulutustukea

Koripalloliitto on käynnistänyt hankkeen, jonka tavoitteena on kehittää koulutuskonsepti, joka mahdollistaa seurojen kouluttautumista liiton tuella.

Susijengi mukana presidentti Niinistön #kannustusryhmä-kampanjassa kiusaamisen vähentämiseksi

Suomen miesten koripallomaajoukkue Susijengi on mukana tasavallan presidentti Sauli Niinistön, Diandran ja Robinin kanssa #kannustusryhmä-kampanjassa, jonka tavoite on nostaa esiin, tehdä tunnetuksi ja saattaa käyttöön hyväksi koettuja kannustamisen keinoja, jotka saavat kiusaamisen loppumaan.

3.3.2017 Ajankohtainen

3x3 Finnish Tour jatkuu Helsingissä 17.-19.3.2017

GoExpo-messujen yhteydessä lauantaina 18.3. järjestetään satelliittitasoinen 3x3-turnaus Helsingin Messukeskuksessa.

Ehdota nimeä hankkeelle – Koripalloliitto pyrkii parantamaan ottelutapahtumien ilmapiiriä

Koripalloliitto käynnistää valtakunnallisen hankkeen, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä ja tuottaa seuroille työkaluja epäasiallisen käytöksen kitkemiseen.

1.2.2017 Kesäleirit

Ilmoittautuminen Petteri Koponen Adidas Basketball Camp kesäleirille on avattu

Leiri on tarkoitettu vuonna 2002-07 syntyneille tytöille ja pojille, jotka haluavat nauttia neljän päivän korisleiristä yhdessä Suomen Susi-perheen huippujen kanssa.

11.1.2017 Ajankohtainen

Ilmoittautuminen EM-kisojen yhteydessä järjestettävään Susikouluun on käynnissä

Ilmoittautuminen Suomen Koripalloliiton yhteistyökumppanin Kisakallion Urheiluopiston koordinoimaan Susikouluun on avattu. Susikoulu laajenee ensi kesän EM-kotikisojen yhteydessä kansainväliseksi ja koulun lisäksi tarjolla on myös monipuolinen treeniviikko Kisakallion Susi Training Centerissä.

28.10.2016 Ajankohtainen

Kansainvälisiä otteluita, erilaisia vastustajia ja pelikovuutta EYBL:stä

European Youth Basketball League, EYBL, on yhä useammalle suomalaiselle juniorijoukkueelle väylä kansainvälisille kentille. Nuoret pääsevät jo kauden aikana pelaamaan kansainvälisiä otteluita, jotka valmistavat kesän maajoukkuetoimintaan.

30.9.2016 Ajankohtainen

Supersuosittu Susikoulu saa jatkoa kotikisoissa, avaa ovet myös vieraille

Koripallon EM-kisoissa Ranskan Montpellierissä 2015 suuren suosion saavuttanut Susikoulu saa jatkoa Helsingissä syyskuussa 2017 pelattavissa EM-kisoissa. Samalla Kisakallion Urheiluopiston koordinoima Susikoulu laajenee kansainväliseksi ja tarjolla on koulun lisäksi monipuolinen treeniviikko.

Delfin Basket Tournament 2016 käynnistyy Tampereella

Jo 29. kansainvälinen Delfin Basket -koripalloturnaus pelataan Tampereella 29.-31.7. Tapahtuma kerää kaikkiaan noin 5,000 osallistujaa Tampereelle pelaajien, huoltajien, valmentajien, katsojien ja vapaaehtoisten muodossa. Delfin Basketin yhteydessä nähdään myös kaksi juniorimaaottelua sekä Susijengin ja Belgian välinen maaottelu.

10.10.2015 Nuorten SM-sarjat

Nuorten valtakunnalliset sarjat alkavat A-nuorten peleillä

Nuorten valtakunnalliset sarjat alkavat A-nuorten peleillä tänään lauantaina 10.10.2015.

HKVT 2015 puolessa välissä

Samalla, kun Susijengi aloitti kisaurakkansa Montpellierissä, jatkoi HKVT 2015 opintojaan Helsingissä. Kyseessä oli kurssin neljäs jakso, jonka myötä saavutettiin vuoden pituisen kokonaisuuden puolivälin krouvi.

8.5.2014 Ajankohtainen

Heinolan, Hyvinkään ja Keravan menestystapahtumat käynnistivät Lidl Freeway Street Basket –kiertueen

Suomen Koripalloliiton Lidl Freeway Street Basket -katukoriskiertue piipahtaa toukokuussa kaikkiaan 17 paikkakunnalla ja liikuttaa tuhansia alakoululaisia. Katukorisrekan ensimmäiset pysäkit olivat Heinolassa, Hyvinkäällä ja Keravalla, joissa lapset viettivät ”vuoden hauskimman koulupäivän”.

Näytä lisää vastaavia