Hyvinkään Ponteva hakee päävalmentajaa naisten joukkueelle

10.3.2022 10:24 Hyvinkään Pontevan Naisten I divisioona -joukkue etsii päävalmentajaa Pontevan nuorelle, kehityskykyiselle ja motivoituneelle joukkueelle.

Loistava valmennuspesti tarjolla valmentajalle, joka nauttii pelaajien kehittämisestä ja haluaa olla mahdollistamassa jokaisen pelaajan pääsemisen parhaimpaan versioonsa itsestään. Pontevan Naisten joukkueessa tehdään töitä hyvällä sykkeellä kohti yhteisiä tavoitteita ja jokainen pelaaja ja joukkueen jäsen tuo oman tärkeän panoksensa hyvää yhteishenkeen niin treeneissä kuin peleissä ja yhteisissä tapahtumissa.

Naisten I divisioonan sarjalisenssisopimuksen mukaisesti päävalmentajalle tulee olla II-tason valmentajavalmennus suoritettuna. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat tärkeitä ominaisuuksia naisten joukkueen valmentajan roolissa. Eduksi katsomme pitkäjänteisen asenteen niin yksiköiden ominaisuuksien ja taitojen kuin koko joukkueen kehittämisen.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveen kera 30.3.2022 mennessä Hyvinkään Pontevan seuran puheenjohtajalle osoitteeseen: hanna-leena.islander@hypokoris.fi. Lisätietoja Naisten päävalmentajan pestistä seuran puheenjohtajalta Hanna-Leena Islanderilta p. 040-7490642 sekä joukkueen managerilta Kaisu Eroselta p. 050-3883067

Työ alkaa 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä.
 

 
19.8.2023 10:49 Seura tiedottaa

PuHun edustusjoukkueet palaavat Vantaan Energia Areenalle

Vantaalainen koripallo ottaa jälleen askeleen eteenpäin, kun PuHu Junioreiden miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat kotiottelunsa Vantaan Energia Areenalla kaudella 2023-2024. Muutos on osa PuHu Junioreiden ja Vantaan kaupungin monivuotista yhteistyötä, ja edustusjoukkueiden otteluiden lisäksi PuHun juniorijoukkueet harjoittelevat Energia Areenalla entistä enemmän.

10.5.2023 11:31 Naisten I divisioona

ToPon naisten 1. divisioonajoukkueen try out 15.5.

ToPo järjestää try out -tapahtuman naisten divisioonan joukkueelle maanantaina 15.5.2023 klo 17.15-19.30 Pirkkolahallilla.

20.5.2022 15:33 Naisten I divisioona

Arttu Tammi Helmi Basketin päävalmentajaksi

Arttu Tammi aloittaa Helmi Basketin päävalmentajana. Tammi valmentaa useampaa seuran ikäluokkaa ja toimii myös naisten I divisioona -joukkueen päävalmentajana.

5.5.2022 08:19 Naisten I divisioona

Nina Kalmi HyPon naisten joukkueen päävalmentajaksi

Naisten I divisioonassa pelaava Hyvinkään Ponteva on solminut Nina Kalmin kanssa valmennussopimuksen kaudelle 2022-23 ja se sisältää kahden jatkokauden option.

1.7.2021 07:29 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongalta uusia panostuksia vanhimpien junioreiden kehityspolkuun

Tapiolan Hongassa on mahdollisuus harrastaa koripalloa monella eri tasolla ja monia eri polkuja pitkin. Jokaiselle löytyy omaa motivaatiota ja taitoa vastaava polku kuljettavaksi. Viimeisimpänä kehityskohteena on ollut kaikkein korkeimmalle huipulle tähtäävien pelaajien polku ja sitä varten seuran hallitus teki helmikuussa päätöksen lisätä panostusta yli 16-vuotiaiden junioreiden toimintaan. Panostuksen lähtökohtana on uusi kehitysohjelma, joka antaa seuran kasvateille mahdollisuuden edetä korisurallaan haluamaansa tavoitetta kohti.

4.6.2021 10:12 Seura tiedottaa

Puhuttarien ohjelma tarjoaa koripalloilijalle kehittävän ympäristön

PuHu Juniorit aloittaa kesäharjoittelun viikolla 23. Samalla alkaa Puhuttarien joukkueen rakentaminen kaudelle 2021–22 naisten I divisioonaan.

11.5.2021 10:40 Seura tiedottaa

WB-Pantterit hakee naisten 1- ja miesten 1B-divisiooniin villikorttipaikkaa

Itäisessä Helsingissä on tehty pitkäjänteistä juniorityötä tuottaen aikuispelaajia liigaan, maajoukkueisiin sekä kansainvälisille kentille tasaisella tahdilla ja laadulla. WB-Panttereissa yhdistyy se mikä Itä-Helsingissä on parasta: kaksi perinteikästä seuraa Pantterit ja Wartti Basket yhdessä sekä monikulttuurisuus. Kahden emoseuran yhdistymisen ansiosta vuodesta 2017 alkaen seura on voinut entisestään tehostaa koripallon kehittämistä alueella. Tästä on seurannut menestystä kaikissa ikäluokissa, tytöissä ja pojissa. Seuran junioritoiminnan kasvu ja koripallon kehittäminen vaatii nyt seuraavan askeleen: tavoitteellisille junioreilleen polun tavoitteelliseen aikuisjoukkueeseen. On aika Naisten 1- ja Miesten 1B-divisioonajoukkueille.

15.5.2020 14:31 Seura tiedottaa

Heittäjälegenda Kari-Pekka Klinga Puhuttarien valmentajaksi

Vantaalaisen PuHu Junioreiden naisten 1. divisioonaa pelaava Puhuttaret saa ensi kaudelle uuden päävalmentajan, kun yksi suomalaisen koripallon legendoista, Kari-Pekka Klinga, ottaa joukkueen vastuulleen.

3.7.2019 12:34 Seura tiedottaa

Mikko Kurki Puhuttarien valmentajaksi

Kahden Ringside vuoden jälkeen Puhuttariksi palannut Puhu Junioreiden naisten 1-divisioonan joukkue on solminut päävalmentajasopimuksen Mikko Kurjen kanssa. Mikko aloittaa tehtävässään heti.

26.6.2019 07:39 Naisten I divisioona

Tampereen Pyrinnön naiset lähtevät hakemaan nousua liigaan

Tyttöjen pelaajapolulle halutaan tarjota mahdollisuus kilpailla myös aikuisten korkeimmalla sarjatasolla.

Näytä lisää vastaavia