Ifolorin Susijengi-fanituotesarjaan nyt uutuutena kalenterit, MM-kisojen kuvakirja ja muki omalla kuvalla

22.10.2014 20:16 Olitko syksyllä Bilbaossa tai jännititkö Susijengin MM-pelejä televisiosta? Onko puolisosi, ystäväsi tai lapsesi Susijengi-fani? Ota talteen upeat muistot Suomen ensimmäisistä koripallon MM-kilpailuista tilaamalla Susijengin virallinen MM-kisakuvakirja tai Susijengi-kalentereita pelaajien kuvilla vuodelle 2015! Koripalloliiton yhteistyökumppanin Ifolorin Susijengi-tuotesarjaan on lisätty myös muki omalla kuvalla.

MM-kisojen upea kuvakirja kuuluu Ifolorin uusiin Susijengi-fanituotteisiin.

Kuvakirjan lisäksi esimerkiksi isänpäivä- tai joululahjaksi on tilattavissa Susijengi-kalentereita pelaajien kuvilla sekä Susijengi-muki omalla kuvalla.

Ifolorin Susijengi-tuotteet ovat mainioita lahjoja isänpäiväksi tai jouluksi.

Susijengin MM-kisamatka yksissä kansissa

Koe upea MM-kisatunnelma yhä uudelleen tilaamalla Susijengi MM-kisakuvakirja. Kuvakirjassa näet antaumuksella kannustavat fanilaumat, periksiantamattomasti taistelevan Susijengin, suuret tunteet, yhteisöllisyyden, ilon, pettymyksen, ylpeyden, aitouden, unohtumattomat kokemukset, ainutlaatuisuuden. 

Upeat seinäkalenterit pelaajien kuvilla

Joulun toivelahja on seinäkalenteri Susijengin kuvilla! Kalentereissa on näyttäviä pelaajakuvia ja jokaisella pelaajalla on oma kuukausisivu. Kalenterien kaikki kuvat ovat ammattivalokuvaaja Ville Vuorisen ottamia MM-kisoista. Kalentereita on kaksi kokoa: A4 ja A3.

Nyt Susijengi-fanimukeja myös omalla kuvalla

Aamukahvi maistuu herkulliselta Susijengin virallisesta fanimukista. Tee isälle isänpäivälahjaksi Susijengi-fanimuki lapsen kuvalla tai osta joululahjaksi puoli tusinaa Susijengi-logomukia urheilua seuraavalle ystävällesi tai sukulaisellesi. 

Tilaukset ja lisätiedot

Ifolorin Susijengi-fanituotteiden tilaukset ja lisätiedot löytyvät osoitteesta www.ifolor.fi/susijengi. Käy tilaamassa omasi!

 
1.9.2015 08:02 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 1.9.

Tiistaina 1.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin tulevaan EM-kisaurakkaan. Numerossa mm. Sasu Salinin ja Erik Murphyn henkilökuvat, Suomen alkulohkovastustajien esittely, kisojen seurantaopas ja katsaus Susijunnujen superkesään.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

22.10.2014 Yhteistyökumppanit

Susijengin Petteri Koponen haastaa korisyhteisön Movemberiin

Suomen koripallomaajoukkueen eli Susijengin Petteri Koponen haluaa aktivoida koko suomalaisen koripalloyhteisön mukaan Movemberiin. Movember on kansainvälinen hyväntekeväisyyskampanja, joka kerää varoja eturauhas- ja kivessyövän tutkimukseen sekä miesten terveyden edistämiseen.

21.10.2014 20:08 Liittoa koskeva tiedote

Susijengi-kirja ilmestynyt – tilaa omasi!

Suomen koripallomaajoukkueen viimeisen kymmenen vuoden uskomattoman matkan esittelevä kirja ”Susijengi – Pohjolan perukoilta Euroopan huipulle” on ilmestynyt. Tilaa oma yksilöllinen kappaleesi nyt!

Susijengi-tähtiä ja koko perheen katukoristapahtuma Lohjan torilla la 16.8. klo 17

Training Centerissa, Lohjan Kisakalliossa. Lohjan kaupunki toivottaa Susijengin lämpimästi tervetuloa Lohjalle järjestämällä koko perheen katukoristapahtuman keskellä kaupunkia, Lohjan torilla. Samalla faneilla on myös mahdollisuus toivottaa Susijengille onnea Bilbaoon, jossa Suomen koripallomaajoukkue pelaa elokuun lopussa historiansa ensimmäiset MM-kisat.

Korispisteellä laaja valikoima Susijengi-fanituotteita

Koripallon MM-kisat lähestyvät, ja Susijengin pitkäaikainen fanituotemyyjä Korispiste tuo joka fanin toivetavarat suomalaisen koripalloväen ulottuville. Korispisteen verkkokaupasta löytyy laatutuotteita joka lähtöön, mm. Li-Ningin valmistamat personoidut pelipaidat ja virallinen Susijengin MM-kisapaita, jota Korispiste myy ainoana jälleenmyyjänä.

6.6.2014 12:01 Yhteistyökumppanit

Australia Susijengin toinen juhlavieras – liput myyntiin 9.6. klo 9

Kesän 2013 EM-kisoissa korishuuman aikaan saanut Susijengi tarjoilee elokuussa 2014 kotiyleisölleen Helsingin Jäähallissa kaksi namupalaa. EM-hopeamitalisti Liettua kohtaa Susijengin Suomen Koripalloliiton 75-vuotisjuhlaottelussa 4. elokuuta, ja yhdeksänneksi maailmanlistalla rankattu Australia saapuu ”Sudenpesään” runsas viikko myöhemmin (12.8.).

Susijengi Lumia-rekkakiertueen mukana ympäri Suomen

Microsoft Devices –yhteistyö on käynnistynyt Susijengin osalta lennokkaasti. Tiistaina startanneella Lumia-rekkakiertueella on mukana ympäri Suomen Susijengin pelaajaedustaja – jokaisena tapahtumapäivänä. Susijengin pelaajat jakavat kiertueella nimikirjoituksia, ottavat fanikuvia sekä ovat haastettavissa vapaaheittokisaan.

18.5.2014 EM-kilpailut

Yle sopimukseen MM- ja EM-kisojen esittämisestä 2014-15

Yleisradio on solminut kaksivuotisen sopimuksen kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) kanssa. Sopimuksen myötä Yle näyttää valtakunnallisilla ja vapailla kanavillaan Susijengin ottelut MM-kisoista 2014 sekä EM-kisoista 2015, joihin Suomella on jo paikka varmistettuna.

Villi kortti –päätöksissä lähestytään H-hetkeä – näin voit vaikuttaa Susijengin MM-unelman toteutumiseen!

Kun enää viikko on aikaa MM-kisojen villi kortti –päätöksiin, on jokaisen Susijengi-fanin panos tärkeä. Myyntiin on tullut uusia edullisia tuotteita, joilla tuetaan suoraan Susijengin MM-hanketta. MM-haun loppukirin aikana on myös tarkoitus osoittaa kansainvälisen koripalloliiton (FIBA) päättäjille kuinka paljon Suomesta on MM-kisamatkalle lähdössä faneja, mikäli villi kortti Susijengille suodaan.

Näytä lisää vastaavia