Jari Vekkilä jatkaa Lahdessa

25.6.2002 Jari Vekkilä, 26, on solminut yhden pelikauden mittaisen jatkosopimuksen SM-Koriksen hopeajoukkue Namika Lahden kanssa. Myös joukkueen valmennusjohdossa on tehty kiinnityksiä. Jo aiemmin julkistetun Üllar Kerden apuvalmentajaksi on nimetty Sami Toiviainen.

Joukkueenjohtajan postia Namika Lahdessa hoitelee tulevalla kaudella vahvan valmentajataustan omaava Jouni Mäkäläinen, joka toimii joukkueenjohtajana myös miesten maajoukkueessa.

192-senttinen Jari Vekkilä pelasi kuluneella kaudella 20 runkosarjan ottelua ja kaikki pudotuspelikamppailut. Runkosarjassa hänen ottelukohtaiset keskiarvonsa olivat 7,8 pistettä, 4,4 levypalloa ja 1,00 riistoa 20,1 peliminuutissa.

Vekkilän rinnalla lahtelaisjoukkueessa jatkaa korinaluskaksikko Tom Gustafsson-Sami Lehtoranta. Lisäksi joukkueessa nähdään Antti-Jussi Sipilä ja Pekkolan veljekset Pasi ja Sami, jotka ovat Gustafssonin tavoin Namika Lahden omia kasvatteja. Täydennystä Namika Lahden edustusjoukkue hakee omista junioreista kesäharjoittelun perusteella. Joukkuetta vahvistetaan kahdella ulkomaalaisella pelaajalla.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia