Jussi Laakso on tyytyväinen joukkueen alkukauteen, yleinen tilanne kuitenkin huolestuttaa mestarivalmentajaa

23.12.2020 12:15 Sarjajohtaja Helsinki Seagulls on marssinut alkukaudella voitosta voittoon. Korisliigassa on nähty paljon uusia piristysruiskeita, mutta poikkeustilanne ja sen tuomat vaikutukset etenkin harrastustoimintaan vetävät Laakson mielen kuitenkin mietteliääksi.

Jussi Laakso aloitti Seagullsin päävalmentajana kaudella 2019-20. Kuva: Ville Vuorinen/Korisliiga

Seagulls on aloittanut Korisliigan tappioitta. Voittosarakkeessa komeilee hieno luku kymmenen. Joukkue on Laakson alaisuudessa jatkanut siitä, mihin se viime kaudella jäi.

- Tuloksellisesti paremmin ei voisi mennä. Totta kai valmentajana sitä löytää kaikesta aina kehitettävää, mutta tulokseen pitää olla todella tyytyväinen, Laakso kertoo.

- Olen tyytyväinen siitä, että olemme toista kautta putkeen pystyneet rakentamaan joukkueen, joka viihtyy hyvin keskenään, kilpailee ja tekee töitä kimpassa yhteisen tavoitteen eteen. Nyt sarja on ollut tauolla muutaman viikon, mutta olemme tästä huolimatta vetäneet todella hyviä harjoituksia, ja pelaajilla on kova kilpailemisen halu jatkuvasti päällä.

Viime kaudella joukkue voitti Suomen Cupin ja Korisliigan keskeytettyä joukkue oli Vilppaan kanssa piikkipaikalla juuri kun pudotuspelikevät oli alkamaisillaan. Laakson johdolla joukkue on onnistunut nappaamaan 40 voittoa ja kokenut tappion vain kuudesti Korisliigassa hänen päävalmentajajaksonsa aikana.

Kisahalli on pitänyt pintansa: Laakson johdolla Seagulls ei ole hävinnyt yhtään kotiottelua syksystä 2019 lähtien. Kuva: Ville Vuorinen/Korisliiga
Kisahalli on pitänyt pintansa: Laakson johdolla Seagulls ei ole hävinnyt yhtään kotiottelua syksystä 2019 lähtien. Kuva: Ville Vuorinen/Korisliiga

Tällä kaudella Seagulls on jatkanut viime kaudelta nähtyä lentoa ja onnistunut hiomaan pelillistä konseptiaan entisestään. 

- Toki alkukauden otanta on vielä pieni ottelumäärän takia. Näyttää kuitenkin siltä, että olemme tällä kaudella olleet viimevuotista parempi puolustusjoukkue ja aavistuksen monipuolisempia hyökkäyspäässä.

Yleensä Pantteri-patsaan syrjässä ovat keväällä vahvimmin kiinni ne joukkueet, joiden puolen kentän hyökkäyspeli on uomissaan. Vaikka Seagulls erottui viime kaudella etenkin nopeissa hyökkäyksissä, on joukkueen hyökkäyspelin yksi kulmakivistä puolen kentän hyökkäyspeli, joka on jatkanut kehittymistä viime kaudesta.

Suomalaisessa urheilukulttuurissa puhe ja katseet keskittyvät yleensä pelkästään päävalmentajaan.

Alkukauden aikana on Korisliigassa nähty paljon uusia mutta myös vanhoja pelillisiä tuulia. Laakso pitää pelillistä erilaisuutta ehdottomana rikkautena Korisliigassa.

- Lahti Basketball ja Tampereen Pyrintö ovat tuoneet raikkautta sarjaan hyvin erilaisilla konsepteillaan, mutta myös KTP:n ”old school” -koripallo kahdella isolla pelaajalla on virkistänyt sarjaa. Onneksi ei ole vain yhtä ja oikeaa tapaa pelata, Laakso avaa.

- Eikä pelkästään tuo edellä mainittu kolmikko, vaan monella joukkueella on eri tapoja puolustaa ja hyökätä. Puhutaan valtavasta määrästä pieniä nyansseja. Toki aiemminkin on kilpailuetua pitänyt löytää pienistä asioista, mutta tämän kauden laaja kirjo on virkistänyt paljon omaa ajattelumaailmaakin. 

 

Tie nuorten valmentajasta Pantteri-patsaan tukevaan otteeseen

Seagullsissa on oltu äärimmäisen tyytyväisiä Laakson tekemään työhön. Hän solmi Seagullsin kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen joulukuun alussa. Valmentaja Vesa Vertio jatkaa myös Laakson parina valmennuksessa pitkällä sopimuksella. 

- Suomalaisessa urheilukulttuurissa puhe ja katseet keskittyvät yleensä pelkästään päävalmentajaan, mutta on ymmärrettävä, että tämä on tiimityötä. Vesa Vertion panos joukkueen tekemiseen on merkittävä. 

Laakso arvostaa suuresti jatkosopimustaan ja kokee kiitollisena arvostustaan, jota seurajohto ja omistajaporras hänelle on osoittanut.

- On hienoa, että molemminpuolinen luottamus on syntynyt ja se liekki edelleen palaa siellä. Meillä on todella ammattimainen organisaatio, jonka arvomaailma tuli viime kevään koronakriisin aikana selväksi. Toimiston väellä ei vaikealla hetkellä mennyt sormi suuhun, vaan he paiskoivat hommia entistä kovempaa joukkueen kilpailukyvyn takaamiseksi, Laakso kiittelee. 

- Toki meidänkin piti tehdä säästöjä pelaajabudjetissa ja monesta muustakin asioista nipistää. Emme ole kuitenkaan pitänyt asiasta ääntä, vaan olemme jokainen keskittyneet kovaan työntekoon.

Laakso on tuttu näky maajoukkueiden sinisissä asuissa. Kuva: Ville Vuorinen
Laakso on tuttu näky maajoukkueiden sinisissä asuissa. Kuva: Ville Vuorinen

Laakson, 44, ura Korisliigassa päävalmentajana on vasta alkumetreillä. Käynnissä oleva kausi on vasta hänen neljäs päävalmentajana. Kaksi ensimmäistä toivat Suomen mestaruudet Kauhajoen Karhu Basketissa, ensimmäisellä Seagulls-kaudellaan palkintokaappi täyttyi Suomen cupin mestaruudella.

En olisi vielä jokunen vuosi sitten uskonut, että olisin valmentajana tässä tilanteessa.

Kauhajoelle Laakson sai apuvalmentajaksi houkuteltua Sami Toiviainen. Laakso meni lakeuksille sillä mentaliteetilla, että hän haluaa katsoa Korisliiga-kortin kokonaan.

- Ilmoitin Kauhajoella seurajohdolle ja Toiviaiselle, että teen hommani niin hyvin, että kun Toiviainen jossain vaiheessa lähtee seurasta, olen valmis päävalmentajaksi. Isoin kiitos kuuluu Vesa Ojalalle, joka luotti silloin päävalmentajana kokemattomaan kaveriin, Laakso muistelee. 

Ei tarvitse mennä montaa vuotta taaksepäin, ajatus Korisliigasta ei ollut kovinkaan selkeänä Laakson ajatuksissa. Hän oli toiminut miesten joukkueessa edellisen kerran apuvalmentajana LrNMKY:ssä kaudella 2001–02. Sen jälkeen 14 seuraavaa vuotta meni pääasiassa tyttöjunioreiden valmentajana pk-seudulla sekä naisten valmentajana muun muassa HNMKY:ssä ja Tapiolan Hongassa.

Laakso ei usko, että välitön menestys päävalmentaja johtuu yksin hänestä, vaan monen asian yhteissummasta.

- En olisi vielä jokunen vuosi sitten uskonut, että olisin valmentajana tässä tilanteessa. Toki oma työteliäisyys ja sen myötä syntynyt ammattitaito on auttanut asiaa, mutta kyllä näissä asioissa pitää aina olla tähdetkin oikeilla paikoilla. Omalla kohdallani onneksi niin on käynyt. Tämän lisäksi olen myös saanut joka vuosi rinnalleni erittäin ammattitaitoisen staffin ja erinomaiset pelaajat.

Vuodesta 2001 Laakso on yhtäjaksoisesti toiminut nuorten tyttömaajoukkueiden valmentajana, joista viimeiset kolme vuotta 18-vuotiaiden päävalmentajana. Laakson johdolla tyttömaajoukkue on noussut korkeimmalle A-divisioonatasolle. Hänen ei ole viime vuosina tarvinnut maajoukkueen valmentajanakaan poistua kovin usein peleistä tappio niskassaan.

- Olen kuitenkin vielä nuori valmentajana. Minulla ei ole henkilökohtaisesti kovinkaan tarkkaan rakennettua visiota urani suhteen. Nautin nykytilanteestani äärimmäisen paljon ja olen kiitollinen jokaisesta hetkestä.

- Koen, että minulla on vielä paljon opittavaa ja jokainen ihminen voi jatkaa kehittymistään. Toki tähän ammattiin kuuluu jatkuva kouluttautuminen ja uuden oppiminen, jota parhaillaankin toteutan, Laakso kertoo.

 

Kauhajoen halliuutinen toi hymyn Laakson kasvoille

Jussi Laakson suhde Kauhajokeen ja sen ihmisiin on pysynyt lämpimänä. Kaikkiaan neljä vuotta Kauhajoella viihtynyt Laakso on ilolla seurannut Karhu Basketin viimeaikaista toimintaa paitsi kentällä mutta myös sen ulkopuolella. Kauhajoen organisaatio saa kehuja Laaksolta.

Joulukuussa Karhu Basket jysäytti uutispaukun, kun se kertoi rakennuttavansa oman koripallohallinsa kaupunkiin. Kun halliuutinen tuli ulos, Laakso ei piilotellut hymyään. Kauhajoella unelmat omasta hallista eivät jääneet puheen tasolle.

On ensiarvoisen tärkeää, että olosuhteiden merkitys on ymmärretty monessa paikassa.

- Ari Tammivaara teki Kauhajoella aikanaan hienoa työtä seuran ammattimaisuuden kasvattamisessa ja oli hienoa itse päästä heittämään omat mausteeni soppaan omien vuosien aikana. Olen ollut paljon yhteydessä vieläkin Kauhajoen suuntaan ja etenkin hallihankkeessa mukana olevan Petri Suokkaan kanssa ja yrittänyt antaa sitä tietotaitoa, mitä minulta asiasta löytyy. 

Laakso ja Bojan Sarcevic mestaruussuihkussa seurahistorian ensimmäisen mestaruuden ratkettua keväällä 2018. Kuva: Ville Vuorinen/Korisliiga
Laakso ja Bojan Sarcevic mestaruussuihkussa seurahistorian ensimmäisen mestaruuden ratkettua keväällä 2018. Kuva: Ville Vuorinen/Korisliiga

- On hyvä nähdä, kuinka seurat pystyvät kehittämään omaa toimintaansa. On ensiarvoisen tärkeää, että olosuhteiden merkitys on ymmärretty monessa paikassa. Vastaavia tai isompia hallihankkeita pitäisi olla vireillään jokaisella paikkakunnalla kuin ennen vanhaan oli jäähallihankkeita, joita syntyi aikoinaan kuin sieniä sateella. Onneksi ainakin Joensuussa ja Nokialla on tapahtumassa hienoja hallijuttuja sekä Helsingissä Garden-hanke edistyy. 

Laakso pitää Seagullsin kotiluolaa Kisahallia nostalgisena pelipaikkana, mutta myöntää myös vanhan olympianäyttämön realiteetit tulevan vastaan nykyaikaisessa ottelutapahtuman järjestämisessä.

- Uudet peliareenat mahdollistavat seuroille paljon enemmän. On paljon uutta mitä voidaan myydä, pystytään ottamaan perheet huomioon ja järjestämään lisää oheisohjelmaa. Totta kai peli on keskiössä ja se on oma juttunsa, mutta kuluttajat haluavat saada ottelutapahtumiin lisää viihdettä. Se on se tapa, jolla meidän lajimme voi ottaa seuraavat suuret kehitysaskeleet.

 

Laaksoa huolestuttaa nuorten harrastaminen ja valmentajien arvostus

Korona on ollut kaikkien päivittäisessä puheessa viime maaliskuusta asti. Se on suoraan tai välillisesti vaikuttanut jollain tasolla lähes jokaiseen. Korisliiga-seurat ovat joutuneet myös kurimuksen kohteeksi siinä missä koko urheilu.

Jollekin lapselle tai nuorelle harrastusympäristö voi olla ainoa paikka, jossa hän voi kokea onnistumisen tunteita.

Nuorten maajoukkuevalmentaja Laakso on huolestuneena seurannut nykyistä tilannetta etenkin nuorten harrastamisen näkökulmasta. Vaikka Laakso on viime vuosina noussut koko kansan tietoisuuteen Suomen mestaruuksien myötä, on nuorten harrastaminen ollut se, jota Laakso on seurannut tarkasti jo viime vuosituhannelta saakka.

- On mahdollista, että päätökset tulevat heijastumaan yhteiskuntaamme vielä vuosienkin päästä. En ole pelkästään huolissani lasten fyysisestä terveydestä ja liikkumattomuudesta tauon aikana, vaan siitä, miten he jaksavat henkisesti.

- Jollekin lapselle tai nuorelle harrastusympäristö voi olla ainoa paikka, jossa hän voi kokea onnistumisen tunteita. Tai vastaavasti ainoa paikka, jossa hänellä on ystäviä. Lasten kasvun kannalta harrastustoiminnan jäädyttäminen on kova päätös, joka voi heijastua henkisesti koko tulevaisuuteen. Tuntuu pahalta, että kärsijät ovat nimenomaan nuoret harrastajat, Laakso pohtii.

- Olemme nähneet lukuja siitä, miten vain murto-osa tartunnoista ovat levinneet harrastuksien kautta. On selvää, että oppivelvollisuudesta on huolehdittava kriisinkin keskellä, mutta mielestäni lasten ja nuorten harrastustoiminnan pysäyttämisessä on omat riskinsä verrattuna siihen, miten muita yhteiskunnan osa-alueita pyöritetään samanaikaisesti. 

Kun Laakso jätti Kauhajoen taakseen, tuli apuvalmentaja Janne Koskimiestä (oik.) hänen seuraansa Karhu Basketissa. Kuva: Ville Vuorinen/Korisliiga
Kun Laakso jätti Kauhajoen taakseen, tuli apuvalmentaja Janne Koskimiestä (oik.) hänen seuraajansa Karhu Basketissa. Kuva: Ville Vuorinen/Korisliiga

Valmentajuudesta ja sen arvostuksesta on puhuttu paljon koronakriisin aikana. Seurat yli lajirajojen ovat joutuneet lomauttamaan työntekijöitään. Osassa tapauksissa myös valmentajat ovat joutuneet kohtaamaan kriisin varjopuolet ja kokeneet lomautuksia.

- Olen huolissani siitä, miten Suomessa jossain paikoissa arvostetaan valmentajia. Valmentajat ovat opettajia, jotka auttavat urheilijoita maksimoimaan oman potentiaalinsa. Moni urheilija tarvitsee opastusta, tukea ja mahdollisesti suunnannäyttäjää siihen. Tämä on se paikka, jossa valmentaja astuu kuvaan. 

Laakso kummastelee, että valmentajia lomautetaan ja seuran sisältä nostetaan toisista tehtävistä valmentajaksi. Se nakertaa koko valmentajakunnan arvostusta.

- Henkilökohtaisesti minua harmittaa niiden kaikkien valmentajien puolesta, joille näin on tapahtunut. Se ei ole oikein tätä ammattikuntaa kohtaan.

- Minun ja esimerkiksi Kauhajoen Janne Koskimiehen kolmivuotiset jatkosopimukset kertovat, että valmennusta osataan kyllä arvostaa ja ymmärretään, että se on tärkeä osa kokonaisuutta. Kun puhutaan päävalmentajuudesta, puhutaan samalla tärkeästä osasta kokonaisuutta ja samalla siitä henkilöstä, joka välillä tekee ne raskaatkin päätökset laivaa ohjatessa.

 

Jouluna ladataan akkuja loppurytistykseen

Kun Korisliiga jatkuu joulun välipäivinä, Laakson mukaan kentällä nähdään entistä nälkäisempi ja hyvin harjoitellut Seagulls. Runkosarja typistyi 22 otteluun, jonka jälkeen kahdeksan parasta joukkuetta jatkavat pudotuspeleissä. Suomen Mestari on selvillä huhtikuun loppuun mennessä ja Cup-mestari ratkeaa helmikuun aikana.

Kevään ratkaisupeleissä on myös Seagullsin ja Laakson pääfokus.

Nyt Laakso valmistautuu joulun viettoon perheen parissa. Jouluna ajatukset eivät karkaa koripallon puolelle.

- Toivotan kaikille hyvää, rauhaisaa ja ennen kaikkea turvallista joulua. Pidetään terveydestä huoli, mutta muistetaan, ettei kenenkään tarvitsisi viettää joulua yksin poikkeusoloistakaan huolimatta.

 
20.1.2021 20:58 Korisliiga

Antero Lehto vei pelinjohtajien kaksinkamppailun – illan voittajina Nokia, Seagulls ja Lahti

Miesten Korisliigan kolmen ottelun kierros tarjoili sekä tiukkaa vääntöä että yhden murskavoiton. Illan sytyttäjä oli BC Nokian kapteeni Antero Lehto.

19.1.2021 09:27 Korisliiga

19-vuotias Erik Sajantila siirtyy HBA-Märskystä Lahti Basketballin riveihin

Lahti Basketball on tehnyt kahden ja puolen vuoden sopimuksen tulevaisuudenlupaus Erik Sajantilan kanssa. Sajantila nähdään mahdollisesti kentällä jo keskiviikkona.

15.1.2021 20:39 Korisliiga

Vilpas otti vierasvoiton Kouvolassa – Koivisto–Nenonen-tandem iskussa

Miesten Korisliigassa Kouvot kärsi roiman kotitappion Salon Vilppaan käsittelyssä.

15.1.2021 17:00 Korisliiga

Sarjamääräyksiin muutoksia: Koripallon pääsarjoista ei putoa yksikään joukkue kauden 2020–21 päätteeksi

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on hyväksynyt aikuisten pääsarjaryhmän esitykset naisten Korisliigan, miesten I divisioona A ja B:n sekä naisten I divisioonan seurakokousten muutosehdotukset liittyen sarjasta putoamiseen.

14.1.2021 09:40 Susijengi

Samuel Haanpään ansiokas pelaajaura päätökseen

Ikäpolvensa ansiokkaimpiin suomalaisiin koripalloilijoihin lukeutuva Keravan Kori-80:n kasvatti Samuel Haanpää, 34, on ilmoittanut lopettavansa koripallouransa. Haanpää ehti pitkän uransa aikana edustaa Suomea EM-kisoissa, rikkoa yliopistonsa kolmen pisteen heittoennätyksen ja pelata ammattilaisena mm. Espanjassa, Kyproksella ja Argentiinassa.

13.1.2021 20:20 Korisliiga

Aapeli Alanen toi penkiltä tehoa Katajan voitossa – Seagulls jatkoi vottokulkuaan Lahden loppukiristä huolimatta

Illan Korisliiga-kierroksella voittajiksi kruunattiin Kataja Basket, Helsinki Seagulls ja Kauhajoki.

12.1.2021 20:05 Korisliiga

Osku Heinonen laittoi satamaan – Pyrintö ryöväsi ilon Sami Toiviaisen 600. päävalmentajaottelusta

Tampereen Pyrintö otti tiukan ja tärkeän kotivoiton Salon Vilppaasta ja säilytti samalla kakkossijansa Korisliigan runkosarjassa.

6.1.2021 20:54 Korisliiga

Trey Zeigler johti Korihait kauden ensimmäiseen voittoon – Ura taipui Matti Nuutisen kuumasta kolmoskädestä huolimatta

Miesten Korisliigan viiden ottelun kierros tarjoili toinen toistaan tiukempia vääntöjä, joissa voittajiksi selvisivät KTP-Basket, Salon Vilpas, Kouvot, Tampereen Pyrintö ja kauden ensimmäisen kerran myös Korihait.

30.12.2020 20:02 Korisliiga

Jeremiah Woodilla sensaatioilta – vuoden viimeinen Korisliiga-ottelu päättyi Vilppaan voittoon

Salon Vilpas puolusti kotikenttäänsä KTP:tä vastaan konkari Jeremiah Woodin ja ensimmäistä Korisliiga-otteluaan pelanneen Deondre Parks Jr:n johdolla.

28.12.2020 20:06 Korisliiga

Korisliigassa putket jatkuvat – voittoja Seagullsille ja KTP:lle

Helsinki Seagulls venytti voittoputkensa 11:een ja Korihait tappioputkensa 12:een, kun miesten Korisliiga palasi ottelutauolta. Korihaiden havittelemat sarjapisteet vei KTP-Basket.

17.12.2020 17:45 Korisliiga

Korisliigan kilpailujärjestelmään muutoksia loppukauden osalta: jatkosarjoista luovutaan, mestari selvillä huhtikuussa

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on hyväksynyt kokouksessaan Korisliigan seurakokouksen esityksen, jonka mukaisesti Korisliigan kauden 2020–21 kilpailujärjestelmää muutetaan luopumalla jatkosarjoista. 22 ottelun runkosarjan jälkeen käynnistyy kahdeksan joukkueen pudotuspelivaihe.

17.12.2020 13:16 Korisliiga

Henri Ventoniemen osakekurssi hurjassa nousussa – Lahden 25-vuotias sentteri tähyää vielä maailmalle ja maajoukkueuralle

Lahti Basketball pelasi ennen ottelutaukoa itsensä miesten Korisliigan neljännelle sijalle. Joukkueen kotimainen sentteri Henri Ventoniemi viettää uransa parasta kautta.

16.12.2020 12:38 Pääjuttu

Korisliigan tunnetuin riimittelijä Tomi Kaminen kertoo, että KTP on ottelutauolla saanut alle kauden parhaita harjoituksia

KTP-Basketin päävalmentaja Tomi Kaminen on sitä mieltä, että joukkueen suunta on ottelutauolla kääntynyt selkeästi ylöspäin. Loukkaantuneiden pelaajien paluu kokoonpanoon näkyy harjoituksissa uutena intona.

10.12.2020 17:15 Korisliiga

Karhu Basket rakennuttaa oman monitoimiareenan, 2300-paikkainen areena valmistuu 2022

Korisliigan kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Karhu Basket kertoi torstaina tiedotustilaisuudessaan uudesta monitoimiareenasta.

4.12.2020 17:00 Korisliiga

Korisliiga jää tauolle 4.-23.12. väliseksi ajaksi

Miesten Korisliiga on päätetty asettaa pelitauolle 4.-23.12 väliseksi ajaksi Aluehallintovirastojen asettamien rajoituksien johdosta. Korisliiga-seurat päättivät asiasta perjantaina pitämässään seurakokouksessa.

4.12.2020 08:56 Korisliiga

Helsinki Seagulls kiinnitti valmennusjohtonsa pitkillä jatkosopimuksilla

"Kerrassaan mahtavaa, että meillä oli mahdollisuus tämän kaiken synkkyyden keskellä kiinnittää koko valmennustiimimme pitkäksi aikaa eteenpäin", Helsinki Seagullsin toimitusjohtaja iloitsee valmennusjohdon jatkosopimuksista.

3.12.2020 14:45 Korisliiga

Korisliigan ensimmäiseksi Kuukauden Valopilkuksi on nimetty Pyrinnön Marcus Lewis

Tuhoisaa jälkeä tehnyt Tampereen Pyrinnön Marcus Lewis on nimetty miesten Korisliigassa marraskuun pelaajaksi. Palkinto kantaa vastaisuudessa nimeä Kuukauden Valopilkku.

3.12.2020 08:15 Korisliiga

Korisliigan kuukauden pelaaja on jatkossa Kuukauden Valopilkku

Korisliigan ja Taksi Helsingin solmiman markkinointiyhteistyön myötä Korisliigan kuukauden pelaaja on jatkossa Kuukauden Valopilkku. Valopilkku on Taksi Helsingin omistama taksintilaussovellus, millä kuluttajat voivat tilata taksin vuorokauden ympäri, lähes koko maassa.

2.12.2020 20:11 Pääjuttu

Alanen ja Wilson huippuvireessä maajoukkueviikon jälkeen – Korisliiga-ilta tarjosi kaksi tiukkaa kamppailua

Miesten Korisliiga-illan voittajat olivat Kataja Basket ja Kauhajoki. EM-karsinnoista palanneet Aapeli Alanen ja Jamar Wilson esittivät vakuuttavia otteita.

1.12.2020 19:57 Korisliiga

Shawn Hopkins liekeissä Pyrinnön kotivoitossa – kolmoset upposivat Korihaita vastaan virheettömästi

Illan ainoassa miesten Korisliigan ottelussa Tampereen Pyrintö taivutti Korihait 128–67.

Näytä lisää vastaavia