Kauhajoki piti lokakuun pelaaja Erik Sajantilan aisoissa – Topias Palmi jälleen kentän pistekuningas

19.12.2023 20:31 Miesten Korisliiga-illan ainoassa ottelussa Kauhajoki haki vierasvoiton Lahdesta.

Topias Palmi (#31) on noussut Kauhajoen johtotähdeksi tuoreessa voittoputkessa. Kuva: Ville Vuorinen / Korisliiga

Kauhajoki kävi arvokkaalla ryöstöretkellä Lahdessa ja nousi tasapisteisiin Kouvojen ja Vilppaan kanssa jatkosarjalohkojen väliselle rajapyykille. Illan ottelussa Lahti Basketball taipui luvuin 77–89.

Kentän ehdoton kuningas oli jälleen kerran Kauhajoen pistetykki Topias Palmi, joka on joukkueensa tämänhetkisessä kolmen ottelun voittoputkessa ollut katkeamattomassa vireessä. Palmille merkittiin pelissä 23 pistettä tuttuun tapaan huomiota herättävillä osumatarkkuuksilla ja viisi levypalloa.

– Olen tyytyväinen kokonaisuuteen, sillä tämä oli tärkeä voitto, joka nostaa meitä nyt sarjataulukossa pari pykälää kerralla. Hyökkäsimme hyvin ja pääsimme rankaisemaan vapaista paikoista, joita aukesi, ja saimme tänään aiempaa paremmin myös puolustusta mukaan, Palmi kommentoi Ruudun haastattelussa.

Lahden puolella vahvimmin edusti tänään Harrison Cleary. Yhdysvaltalaistakamies upotti 21 pistettä ja jakoi neljä syöttöä. Lokakuun pelaajaksi valittu joukkuetoveri, korintekoekspertti Erik Sajantila, sen sijaan saatiin Kauhajoen toimesta puolustettua vain viiteen pisteeseen, mutta oheen kertyi silti seitsemän levypalloa ja neljä syöttöä. Kalle Koivunen puolestaan ylsi 16 pisteeseen saakka.

– Välillä olimme jo ihan kohtalaisia puolustuspäässä, mutta tuli taas turhia nukahduksia ja vapaita kolmosia vastutajalle. Sellaiset syövät heti energiaa, vaikka olisi päässytkin jo lähelle tasatulosta. Mielestäni kuitenkin taistelimme ja annoimme kaikkemme luovuttamatta, Koivunen totesi.

Ottelutilastot

 
9.4.2024 21:08 Korisliiga

Kataja tasasi tilit Korihaita vastaan – Nokialle toinen voitto Kouvoista

Miesten Korisliigassa jatkettiin puolivälieriä. Katajan Thomas Tumba juhli sekä tärkeää otteluvoittoa että uransa isointa pistesaldoa.

8.4.2024 20:41 Korisliiga

Kobrat taisteli kovaa, mutta Seagulls oli jälleen liian kova pala – Kauhajoki laittoi Vilppaan selkä seinää vasten

Miesten Korisliigassa kaksi puolivälieräsarjaa saavutti kiperän 2–0-tilanteen. Toista sarjoista johtaa kotietujoukkue, toista taas haastaja.

6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 13:34 Erotuomarit

Korisliigan pudotuspelivaiheen erotuomarit on valittu

Korisliigakausi huipentuu perjantaina alkaviin pudotuspeleihin, jotka ovat kauden kohokohta myös erotuomareille. Tänä vuonna pudotuspelikierrokset hoidetaan yhteensä 17 erotuomarin voimin.

30.3.2024 19:24 Korisliiga

Korisliigan playoff-parit ratkottu – Hannes Pöllä palasi pelikentille, Lauri Kallio rikkoi piste-ennätyksensä

Korisliigan jatkosarjat pelattiin loppuun, ja viimeisetkin otteluparit puolivälieriin vahvistuivat.

30.3.2024 07:55 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat huipentuvat TV:ssä – Korihaiden ja Kauhajoen ottelu suorana Jimillä

Korisliigan lauantaisessa päätöskierroksessa suurin mielenkiinto osuu taisteluun puolivälierien kotiedusta, jossa kahdesta paikasta taistelevat Korihait, Kataja Basket, Kauhajoki ja Salon Vilpas.

Näytä lisää vastaavia