Koponen auttoi Bayern Münchenin voittoihin – Susijengiläiset hyvässä iskussa

14.1.2019 08:47 Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin tehopelaajia loppuviikosta, kun saksalaisjoukkue nappasi nimiinsä voitot Euroliigassa ja Bundesliigassa. Espanjassa Sasu Salin pääsi tärkeän voiton makuun ja lisäksi Erik Murphy, Jamar Wilson, Antti Kanervo ja Carl Lindbom tehtailivat taas kovia pistemääriä.

Petteri Koponen ja Sasu Salin pääsivät voittojen makuun. (Kuva: Ville Vuorinen)

Koposen neljästä kolmen pisteen yrityksestä kolme meni sukasta sisään ja yhteensä Susijengin kenraali nakutti 14 pistettä Bayern Münchenin kaataessa kotonaan Olimpia Milanon 93-87 (53-45). Koposen sai myös yhdet merkinnät levypallo- ja syöttösarakkeisiin. Bayern on Euroliigassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Bundesliigassa puolestaan Koponen pääsi paukuttelemaan henkseleitään Erik Murphylle ja Shawn Huffille joukkueiden kohdatessa Münchenissä. Koponen merkkautti 10 pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä 80-71 (39-31) päättyneessä ottelussa. Murphy lukeutui Frankfurtin tehopelaajiin 11 pisteellä, kahdeksalla levypallolla ja kahdella syötöllä . Huff kasasi viisi pistettä. Bayernin voittoputki Bundesliigassa kasvoi jo 15 ottelun mittaiseksi ja Frankfurt on sijalla 14.
Ottelutilastot

ProB:ssä Daniel Janssonin luotsaama OrangeAcademy Ulm voitti vieraskentällä Coburgin 85-76 (43-39). Ulm on eteläisessä lohkossa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Salin Copa del Reyhin - Ahonen ja Nuutinen loukkaantuneina

Salinin Malaga palasi voittojen tielle Espanjan liigassa, kun se voitti kotonaan Estudiantesin 82-76 (38-34). Salin kasasi yhteensä yhdeksän pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä. Voitolla Malaga varmisti myös paikkansa Espanjan cupissa, Copa del Reyssä. Siihen pääsee mukaan runkosarjan puolivälin kahdeksan parasta joukkuetta. Malaga on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Roope Ahonen joutui jättämään pelin väliin lievän vamman takia. Hänen pitäisi olla kuitenkin pelikunnossa jo taas ensi viikonloppuna. (Kuva: Ville Vuorinen)

LEB Orossa Matti Nuutinen ja Roope Ahonen olivat sivussa kokoonpanosta loukkaantumisten takia, kun Oviedo hävisi vieraskentällä niukasti CB Pratille 78-79 (42-49). Oviedo on viidennellä sijalla sarjassa.
Ottelutilastot

Wilson, Kanervo ja Lindbom jälleen kelpo tilastoihin

Liettuan liigassa Wilsonin Lietkabelis piti Euroliiga-joukkue Zalgirisia tiukoilla, mutta hävisi lopulta kotonaan 69-72 (35-29). Wilson oli jälleen joukkueensa paras pistemies 12 pinnan saldolla ja otti myös yhden levypallon. Lietkabelis on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Antti Kanervon hyvät otteet saivat taas jatkoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Islannin liigassa Kanervon Stjarnan pisti heittomyllyn päälle murskatessaan kotonaan Breidablikin 102-73 (57-44). Kanervo heitti 23,5 minuutissa 18 pistettä, nappasi kuusi levypalloa ja jakoi neljä syöttöä. Vahvassa iskussa oleva Stjarnan on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Puolassa Lindbomin Rosa Radom taipui Lublinin vieraana 91-109 (41-64). Lindbom urakoi 15 pisteen ja kuuden levypallon saldon. Radom pitää hallussaan 12 sijaa.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan käskyttämä Trefl Sopot hävisi kotonaan Koszalinille 90-100 (40-54). Sopot majailee sarjataulukossa sijalla 15.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg jäi Dijonin jyrän alle Ranskan liigan ottelussa, kun Dijon piti pisteet kotonaan 80-55 (37-34)-voitolla. Strasbourg putosi sarjassa seitsemänneksi.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin Racing hävisi Luxemburgin liigan ottelussa Musel-Pikesille 53-66 (22-37). Racing on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

 
6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

30.9.2019 09:51 Susijengi

Petteri Koponen puolustamaan Bundesliigan mestaruutta

Saksan Bundesliigan kausi alkaa Petteri Koposen, 31, ja Bayern Münchenin osalta maanantaina. Bayern lähtee kauteen hallitsevana mestarina ja Bundesliigan lisäksi joukkue tähyää menestystä myös Euroliigassa.

8.4.2019 09:51 Susijengi

Euroliiga Koposen osalta päätökseen – Espanjassa suomalaisille voittoa

Petteri Koposen Bayern München päätti Euroliigan runkosarjan voittoon, mutta joukkueen haaveet pudotuspelipaikasta olivat menneet jo aiemmin. Espanjassa suomalaiskolmikko pääsi juhlimaan voittoja.

30.3.2019 08:31 Susijengi

Petteri Koposen 23 pisteen iltapuhde ei riittänyt Bayernille

Petteri Koposen hieno vire Euroliigassa sai jatkoa, kun hän heitti 23 pistettä Darussafakaa vastaan. Valitettavasti Koposen huippuilta ei riittänyt voittoon. Islannissa Antti Kanervon Stjarnan eteni välieriin.

22.3.2019 06:48 Susijengi

Petteri Koponen ratkaisi Bayernille tärkeän voiton summerin soidessa

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin sankari, kun saksalaisjoukkue otti elintärkeän voiton Euroliigassa Barcelonasta. Koponen pääsi kuittaamaan entistä seuraansa vastaan upottamalla voittoheiton sisään summerin soidessa.

21.3.2019 08:22 Susijengi

Petteri Koposen 15 pistettä eivät riittäneet Bayernille

Petteri Koponen palasi lievän keskivartalovamman jäljiltä pelikentälle tehokkaasti, mutta hänen 15 pistettä eivät riittäneet siivittämään Bayern Müncheniä voittoon Olympiakosista Euroliigan ottelussa. Saksassa, Espanjassa ja Puolassa sen sijaan suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

15.3.2019 07:28 Susijengi

Salinin tehoilta ei riittänyt jatkopaikkaan EuroCupissa – Kanervon Stjarnan runkosarjan voittoon

Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

2.3.2019 08:42 Susijengi

Wilson ja Ahonen joukkueidensa ykköstykkejä – suomalaisille tärkeitä voittoja

Jamar Wilsonin maaotteluissa väläyttämä hieno vire sai jatkoa myös Liettuan liigassa, kun hän johdatti Lietkabelisin voittoon tehtyään 20 pistettä. Roope Ahonen oli sitä vastoin Oviedon ykköspyssy 17 pisteellä Espanjan kakkosliigassa. Tärkeitä voittoja pääsivät juhlimaan myös Petteri Koponen sekä Tuomas Iisalo ja Vesa Vertio.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

28.1.2019 14:23 Susijengi

VeikkausTV:n korisviikko tarjoaa 12 suomalaispelaajien ottelua

Koriksen ystävät voivat viettää pakkaspäiviä viihtyisästi vastaanottimien äärellä, kun VeikkausTV välittää suomalaisten otteita kansainvälisiltä kentiltä peräti 12 ottelun verran tällä viikolla.

28.1.2019 07:39 Susijengi

Koposen Bayern Münchenillä vahva loppuviikko

Petteri Koposen Bayern München teki vahvaa jälkeä tällä viikolla päättäen viikkonsa kahteen kovaan vierasvoittoon. Erik Murphy vaihtaa maisemaa, kun hän purki yhteisymmärryksessä sopimuksen Frankfurtin kanssa.

Näytä lisää vastaavia