Koponen loisti Bayern Münchenin voitossa – Salin juhli Barcelonan kaatoa

17.12.2018 08:06 Petteri Koponen oli avainroolissa, kun Bayern München jatkoi puhtaalla pelillä Saksan Bundesliigassa. Sasu Salinin ja Malagan vahva kausi Espanjan liigassa sai jatkoa komealla voitolla kärkijoukkue Barcelonasta.

Petteri Koponen ja Shawn Huff pääsivät juhlimaan voittoja Bundesliigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Koponen pussitti 14 pistettä, kun Bayern kaatoi kotonaan kärkiottelussa ALBA Berliinin 83-81 (45-43). Koponen oli joukkueensa toiseksi paras pistemies heti yli 400 NBA-ottelun kokemuksen omaavan Derrick Williamsin jälkeen. Susijengin takakentän maestro kasasi tilastoihinsa myös kaksi levypalloa. Bayern on voittanut kaikki 11 otteluaan Bundesliigassa.

- Tärkeä voitto perjantain Euroliiga-pelin jälkeen ja pidimme itsemme puhtaalla pelillä Bundesliigassa. Meillä on nyt kova ohjelma, kun ensi viikolla on taas kolme peliä ja sitten aatonaattona cupin peli taas ALBAa vastaan. Toivottavasti jaksetaan painaa, Koponen pohti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Vahvasti suomalaisvetoinen Frankfurt Skyliners nappasi makoisan 95-89 (79-79, 46-41)-jatkoaikavoiton Mitteldeutscheristä. Erik Murphy kuului jälleen Frankfurtin tehomiehiin 15 pisteellä, kuudella levypallolla, kolmella syötöllä ja kahdella torjunnalla. Shawn Huff komppasi kahdeksalla pisteellä, kolmella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Gordon ja Daniel Herbertin valmentama ryhmä paranteli asemiaan nousten jo pudotuspelirajan tuntumaan.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim Merlins taipui vieraskentällä Ludwigsburgille 70-82 (24-38). Crailsheim on sarjassa viimeisenä voitettuaan yhden ottelun tällä kaudella.
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin luotsaama OrangeAcademy Ulm joutui tunnustamaan Bayern München II:n paremmakseen 70-76 (35-36). Ulm on eteläisessä lohkossa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Salin juhli kovaa voittoa

Espanja liigassa Salin oli kellistämässä sarjakärki Barcelonaa aiheuttaen sille kauden toisen tappion Malagan voittaessa kotonaan 78-73 (37-34). Salin heitti ottelussa kahdeksan pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi kolme syöttöä. Voitolla Malaga nousi jo Barcelonan kantaan jaetulle toiselle sijalle.

- Loistava tunnelma hallissa! Vähän meni tiukaksi jossain vaiheessa, mutta onneksi saimme käännettyä pelin aina takaisin itsellemme ja saimme lopulta voiton kotiin, iloitsi Salin makoisaa voittoa.
Ottelutilastot

Sasu Salin ja Malaga nappasivat kovan päänahan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Sarjaporrasta alempana Roope Ahosen ja Matti Nuutisen Oviedo kärsi 76-98 (30-36)-vierastappion Corunalle. Ahonen tilastoi 11 pistettä, neljä levypalloa, neljä syöttöä ja torjunnan. Nuutinen paranteli edelleen loukkaantumistaan. Oviedo on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Kanervo jälleen tehokkaana

Antti Kanervo jatkoi vahvoja otteitaan, kun hän avitti 23 pisteellään Stjarnanin Islannin cupissa jatkoon voittamalla Hamarin 104-89 (51-42). Hän kaunisteli tilastoriviään myös levypallolla, kahdella syötöllä ja kolmella riistolla.
Ottelutilastot

Antti Kanervo jatkoi hienoja otteitaan Islannissa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Jamar Wilson toipui viisaudenhampaan poistosta ja oli sivussa Lietkabelisin kokoonpanosta, mutta se ei joukkueen tahtia haitannut, kun Lietkabelis jatkoi vahvoja otteitaan Liettuan liigassa nappaamalla 76-70 (36-36)-voiton Utenos Juventuksesta. Lietkabelis on Liettuan liigassa kolmantena.
Ottelutilastot

Gerald Lee Junior pääsi juhlimaan voittoa Israelin liigan ottelussa, kun Ironi Ness Ziona päihitti Hapoel Holonin vieraskentällä 88-78 (40-45). Lee nosteli kuusi pistettä ja otti yhden levypallon. Ironi Ness Ziona on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Jukka Toijalan luotsaama Trefl Sopot taipui vieraskentällä Starogard Gdanskille 90-100 (47-50). Sopot pitää sarjataulukossa jumbosijaa.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin valmentama Racing voitti Luxemburgin liigan ottelussa T71:n selvästi 93-67 (45-40). Racing on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

 
22.4.2019 09:36 Susijengi

Lindbomin huippuvire siivitti Rosa Radomin voittoon – Ahoselle komea tupla-tupla

Carl Lindbom jatkoi vahvoja otteitaan Puolan liigassa, kun hän rikkoi toisen kerran viime viikolla 20 pisteen rajan. Roope Ahonen sen sijaan taituroi tupla-tuplan Espanjan LEB Orossa.

19.4.2019 07:47 Susijengi

Kanervon kausi päättyi pettymykseen – Lindbom käsi kuumana Puolassa

Antti Kanervon kausi Islannissa tuli päätökseen, kun Stjarnan hävisi viidennen ja ratkaisevan välierän IR:lle. Jamar Wilson ja Carl Lindbom olivat sitä vastoin vahvassa iskussa.

16.4.2019 09:53 Susijengi

Kanervon Stjarnan voiton päässä finaalista

Antti Kanervon Stjarnan onnistui nappaamaan pakkovoiton Islannin liigan välierissä ja jatkaa taisteluaan finaalipaikasta. Puolassa Carl Lindbom ylsi komeaan tupla-tuplaan hienossa voitossa.

14.4.2019 08:02 Susijengi

Susijengin pelaajille tärkeitä voittoja Saksassa ja Espanjassa

Shawn Huff ja Petteri Koponen sekä Erik Murphy ja Roope Ahonen pääsivät voiton makuihin omissa peleissään. Antti Kanervon Stjarnan on sen sijaan selkä seinää vasten Islannin liigan välierissä.

8.4.2019 09:51 Susijengi

Euroliiga Koposen osalta päätökseen – Espanjassa suomalaisille voittoa

Petteri Koposen Bayern München päätti Euroliigan runkosarjan voittoon, mutta joukkueen haaveet pudotuspelipaikasta olivat menneet jo aiemmin. Espanjassa suomalaiskolmikko pääsi juhlimaan voittoja.

1.4.2019 09:50 Susijengi

Bundesliigassa iloisia suomalaisvoittoja

Saksan Bundesliigassa juhlittiin voittoja kaksin kappalein viikonloppuna, kun Petteri Koposen Bayern Münchenin vahva kausi Bundesliigassa jatkui ja Tuomas Iisalon sekä Vesa Vertion luotsaama Crailsheim otti tärkeän voiton dramaattisten vaiheiden jälkeen.

30.3.2019 08:31 Susijengi

Petteri Koposen 23 pisteen iltapuhde ei riittänyt Bayernille

Petteri Koposen hieno vire Euroliigassa sai jatkoa, kun hän heitti 23 pistettä Darussafakaa vastaan. Valitettavasti Koposen huippuilta ei riittänyt voittoon. Islannissa Antti Kanervon Stjarnan eteni välieriin.

25.3.2019 09:53 Susijengi

Wilson säväytti Liettuassa – Susijengin pelaajat hyvässä vireessä

Viikonloppuna korisfaneille tarjottiin hyviä suomalaissuorituksia, kun Jamar Wilson, Roope Ahonen, Sasu Salin, Antti Kanervo ja Carl Lindbom häärivät tutun tehokkaina. Lisäksi pudotuspelit pyörähtivät käyntiin Islannissa ja Luxemburgissa.

22.3.2019 06:48 Susijengi

Petteri Koponen ratkaisi Bayernille tärkeän voiton summerin soidessa

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin sankari, kun saksalaisjoukkue otti elintärkeän voiton Euroliigassa Barcelonasta. Koponen pääsi kuittaamaan entistä seuraansa vastaan upottamalla voittoheiton sisään summerin soidessa.

21.3.2019 08:22 Susijengi

Petteri Koposen 15 pistettä eivät riittäneet Bayernille

Petteri Koponen palasi lievän keskivartalovamman jäljiltä pelikentälle tehokkaasti, mutta hänen 15 pistettä eivät riittäneet siivittämään Bayern Müncheniä voittoon Olympiakosista Euroliigan ottelussa. Saksassa, Espanjassa ja Puolassa sen sijaan suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

20.3.2019 14:44 Susijengi

Antti Kanervo aloittaa Islannin liigan mestaruusjahdin

Islannin liigan runkosarja saatiin päätökseen viime viikonloppuna. Antti Kanervon, 29, Stjarnan valloitti runkosarjan ykköspaikan ja lähtee hyvistä lähtökohdista havittelemaan Islannin mestaruutta.

17.3.2019 23:32 Susijengi

Jamar Wilson pääsi juhlimaan kovaa voittoa

Jamar Wilson ja Lietkabelis hakivat hienon voiton sarjakakkosen Neptunasin vieraana. Wilson oli tutusti joukkueensa parhaimmistoa kuten myös Sasu Salin, Roope Ahonen, Erik Murphy ja Carl Lindbom.

15.3.2019 07:28 Susijengi

Salinin tehoilta ei riittänyt jatkopaikkaan EuroCupissa – Kanervon Stjarnan runkosarjan voittoon

Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

11.3.2019 07:28 Susijengi

Susijengin kolmikolle voittoja Espanjassa

Espanjassa vietettiin suomalaisvoittoja, kun Sasu Salin, Erik Murphy ja Roope Ahonen pääsivät voiton makuun. Voittoa pääsi tuulettamaan myös Carl Lindbom, joka siivitti joukkueensa voiton makuun 18 pisteen saldollaan.

8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

3.3.2019 22:42 Susijengi

Murphy ja Koponen joukkueidensa parhaat pistemiehet – Murphylle komeasti 20 pinnaa

Erik Murphy on ottanut heti ison roolin uudessa seurassaan Manresassa ja sunnuntaina hän tehtaili komeasti 20 pistettä voitto-ottelussa Estudiantesia vastaan. Saksan Bundesliigassa Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies.

2.3.2019 08:42 Susijengi

Wilson ja Ahonen joukkueidensa ykköstykkejä – suomalaisille tärkeitä voittoja

Jamar Wilsonin maaotteluissa väläyttämä hieno vire sai jatkoa myös Liettuan liigassa, kun hän johdatti Lietkabelisin voittoon tehtyään 20 pistettä. Roope Ahonen oli sitä vastoin Oviedon ykköspyssy 17 pisteellä Espanjan kakkosliigassa. Tärkeitä voittoja pääsivät juhlimaan myös Petteri Koponen sekä Tuomas Iisalo ja Vesa Vertio.

18.2.2019 12:06 Susijengi

Jamar Wilson valmis antamaan kaikkensa Susijengille

Miesten koripallomaajoukkueella on edessään kohtalon hetket tällä viikolla, kun MM-karsinnat saadaan päätökseen. Susijengin väkkärämäinen takamies Jamar Wilson on valmis jättämään kaikkensa kentälle.

17.2.2019 20:51 Susijengi

Antti Kanervo ja Lassi Tuovi juhlivat cup-voittoja

Antti Kanervo pääsi lauantai-iltana juhlimaan Islannin cup-mestaruutta, kun Stjarnan kaatoi finaalissa Njardvikin. Lassi Tuovin Strasbourg sen sijaan valloitti Leaders Cupin Ranskassa.

15.2.2019 11:22 Susijengi

Antti Kanervo Islannin cupin finaaliin

Antti Kanervo taistelee lauantaina Islannin cupin voitosta, kun Stjarnan raivasi tiensä Final Four –turnauksen finaaliin. Jamar Wilsonin Lietkabelis pelasi itsensä niin ikään mukaan Liettuan cupin finaaliturnaukseen.

Näytä lisää vastaavia