Koripalloliiton organisaatiossa muutoksia

19.12.2017 Koripalloliitto jatkaa strategian mukaisesti organisaationsa kehittämistä. Seuraavia askeleita otetaan muun muassa uuden tapahtumatiimin perustamisen ja toimenkuvien uudelleenjärjestelyn myötä.

Kilpailupäällikkö Ulla Karlsson siirtyy Korisliigasta ja aikuisten kilpasarjoista vastaavan kilpailujohtaja Tom Westerholmin alaisuuteen. Karlssonin tehtävät säilyvät samoina ja hän vastaa jatkossakin muun muassa valtakunnalliseen kilpailutoimintaan liittyvistä asioista sekä tilastointi- ja tulospalvelujärjestelmistä. Järjestelyllä pyritään erityisesti sujuvoittamaan sääntöihin ja kilpailutoimintaan liittyvää valmistelutyötä.

Vesa Walldén on nimetty Korisliigan ja aikuisten kilpasarjojen yhteyspäälliköksi. Walldénin tehtäviin kuuluvat yksikön myynti ja markkinointi sekä tapahtumien kehittäminen. Tehtävässään Walldén raportoi kilpailujohtaja Tom Westerholmille. Walldénin tehtäviin kuuluu myös liiton olosuhdetyö kilpailujohtajan alaisuudessa.

Koripalloliitto on perustanut uuden tapahtumatiimin, jonka tarkoituksena on kehittää ja toteuttaa Suomessa järjestettäviä kansainvälisiä sekä kansallisen tason ottelutapahtumia. Tapahtumatiimi on määräaikainen projekti, joka kestää vähintään kuluvien arvokisakarsintojen ajan eli kevääseen 2019. Tiimin perustamisella varmistetaan, että menestyksekkäistä alle 20-vuotiaiden miesten EM-kisoista ja EuroBasket2017-tapahtumasta saatu kokemus ja osaaminen säilyy Koripalloliitossa myös jatkossa.

Tapahtumatiimiä johtaa tapahtuma- ja elämysjohtaja Mika Mäkelä, joka siirtyy projektin johtoon liiton viestintäpäällikön tehtävistä. Tiimiin on nimitetty yhteyspäälliköksi Tero Kuivalainen, jonka vastuualueena ovat myös 3x3-pelimuodon kehittäminen Suomessa sekä miesten maajoukkueen joukkueenjohtajan tehtävät. Lipunmyyntivastaavaksi on nimitetty Marianne Leivo, joka toimii tämän lisäksi liittohallituksen sihteerinä. Tapahtuma- ja hankekoordinaattoriksi on nimitetty Ossi Ågren, jonka vastuualueena on erityisesti tapahtumien infra ja logistiikka.

Tiedottaja Suvi Hakkarainen on nimitetty viestintätiimin esimieheksi ja viestintäpäällikkö Mika Mäkelän sijaiseksi. Hän vastaa liiton viestinnän toteutuksesta ja kehittämisestä sekä muun muassa verkkosivu-uudistuksesta. Hakkarainen raportoi tapahtuma- ja elämysjohtaja Mika Mäkelälle.

Lisätiedot: Koripalloliiton toimitusjohtaja Jari Tourunen p. 0400-560836

 
3.6.2019 13:15 Koripalloliitto tiedottaa

Tunnetut urheilijat antoivat kasvonsa Et ole yksin -kampanjalle

Tunnetut urheilijat seitsemästä lajista ovat mukana epäasiallisen käytöksen ja häirinnän vastaisessa kampanjassa. Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa tarjotaan jatkossa urheiluseuroille konkreettisia työkaluja epäasiallisen käytöksen vähentämiseksi.

5.9.2018 11:50 Valmentajat

Minivalmennusseminaari Kisakalliossa 21. - 22.9.2018

Koripalloliitto järjestää 21. - 22.9. ensimmäisen Minivalmennusseminaarin Kisakalliossa, Susi Training Centerissä. Seminaarin ensimmäisiksi esiintyjiksi ovat jo aiemmin lupautuneet Maikku Miettinen, Juha Oikarinen, Petri Selkee, Petka Lehtinen ja Tristan Fay. Nyt esiintyjäkaarti on valmistunut, kun sitä täydentävät Martti Iivonen ja Ville Neva.

30.4.2018 09:00 Susijengi

Susijengi ja Islanti iskevät yhteen Hartwall Arenalla – lipunmyynti käynnissä

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun lipunmyynti on käynnissä.

19.4.2018 12:00 Liittoa koskeva tiedote

Ari Tammivaara Koripalloliiton toimitusjohtajaksi

Suomen Koripalloliiton hallitus on valinnut liiton uudeksi toimitusjohtajaksi Ari Tammivaaran (LitM). Menestyksekkäiden EM-kotikisojen pääsihteeri Tammivaara palaa Koripalloliittoon Olympiakomitean joukkuepelien vastuuvalmentajan paikalta ja aloittaa uudessa työssään 2.5.2018.

Et ole yksin -palvelu vähentämään ja ehkäisemään epäasiallista käytöstä ja häirintää

Koripalloliitto on mukana Et ole yksin -palvelussa, joka tarjoaa puhelimessa ja chatissa tukea, apua ja neuvontaa urheilua harrastaville nuorille, aikuisille, vanhemmille ja huoltajille. Väestöliiton ja urheilujärjestöjen yhteishankkeella pyritään takaamaan, että jokainen voi harrastaa urheilua turvassa.

Seurauutisia #3: Jaa parhaat korishetket ja yhdessä saavutetut onnistumiset

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Seurauutisia #2: Alueelliset erotuomarikoordinaattorit tehostamaan ja kehittämään paikallista erotuomaritoimintaa

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Kilpailujohtaja Tom Westerholm Koripalloliiton väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi

Suomen Koripalloliiton hallitus on nimennyt kilpailujohtaja Tom Westerholmin Suomen Koripalloliiton ja ProBasket Oy:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi 29.1.2018 alkaen, jolloin nykyinen toimitusjohtaja Jari Tourunen jättää tehtävänsä.

Nuorisovalmennusseminaari keräsi 170 koripallovalmentajaa yhteen

Viime viikonloppuna Kisakalliossa järjestetty Nuorisovalmennusseminaari sai koripallovalmentajat liikkeelle. Seminaarin anti on nyt materiaalien ja videoitujen esitysten muodossa avoinna kaikille, jotka eivät paikan päälle päässeet.

Suomen Koripalloliitto ry ja ProBasket Oy hakee toimitusjohtajaa

Suomen Koripalloliitto hakee toimitusjohtajaa. Uuden toimitusjohtajan keskeisenä tavoitteena on varmistaa ammattimainen toimintaympäristö suomalaisen koripallon kasvun ja kansainvälisen menestyksen toteutumiseksi sekä seurojen toimintaedellytysten tukemiseksi.

Näytä lisää vastaavia