Koripalloliitto hakee kenttäpäällikköä vastaamaan Läntisen ja Keskisen alueen toiminnoista

30.8.2017 Suomen Koripalloliiton strategian keskiössä ovat seuratoiminnan innostuneisuuden ja ammattimaisuuden tukeminen, lajin kasvu ja kehittyminen sekä kansainvälisyys. Koripalloliitto on viime vuoden aikana uudistanut organisaationsa liittohallituksen hyväksymää strategiaa paremmin tukevaksi.

Koripalloliitto hakee nyt seura- ja kilpailutoiminnan tiimiinsä innostunutta kenttäpäällikköä vastaamaan Läntisen ja Keskisen alueen toiminnoista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Kenttäpäällikkö

Tämän tehtävän myötä arvokasta kasvatustyötä tekevät jäsenemme Läntisellä ja Keskisellä alueella saavat omat kasvot organisaatiossamme.

Vastaat alueidesi kilpailu- ja harrastustoiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja hallinnollisesta ylläpidosta yhdessä jäsenseurojen henkilöiden ja vapaaehtoisten toimijoiden kanssa. Toimit liiton viestien sanansaattajana seuroihin päin ja samoin seurojen viestien tuojana liittoon. Tarjoat seuroille valtakunnallisten hankkeidemme konseptoituja tuotteita ja palveluita ja edistät näin seurojen voimavarojen kehittymistä ja kasvua.

Vastuullesi liiton työntekijänä kuuluu myös alueellisen hallinnon ylläpito, koordinointi ja kehittäminen sekä erotuomaritoiminnan kehittäminen alueillasi yhdessä erotuomaritoiminnan päällikön kanssa.

Alueillasi koripalloa harrastetaan ja kehitetään juniorista senioriin, pelaajien ja seurojen arvokkaita sidosryhmiä unohtamatta. Miellät tärkeän roolisi pitkälle vapaaehtoistyöllä toteuttavassa seurakentässä. Tehtävässäsi raportoit seura- ja kilpailutoiminnan johtajalle.

Käytettävissäsi ovat uudistetun organisaatiomme resurssit. Ensisijainen toimipaikkasi on sovittavissa alueiden ja liiton toiminnan kokonaisuus huomioiden.

Tehtävässä edellytetään:

  • suurta intohimoa suomalaisen koripallon kehittämiselle, etenkin omilla alueillasi
  • seura-, joukkue- ja kilpailutoiminnan tuntemusta
  • erinomaista vuorovaikutustaitoa ja kykyä innostaa ihmisiä
  • matkustusvalmiutta kotimaassa sekä ajokorttia
  • hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
  • riittävää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • hyvää Microsoft Office-ohjelmistojen hallintaa

Lisätietoja: 

Seura- ja kilpailutoiminnan johtaja Susanna Vartiainen, Suomen Koripalloliitto ry, puh. +358 40 415 4232

Hakemukset ja CV:t susanna@basket.fi viimeistään 2.10. 2017 klo 16:00 mennessä

Henkilöt

 
3.6.2019 13:15 Koripalloliitto tiedottaa

Tunnetut urheilijat antoivat kasvonsa Et ole yksin -kampanjalle

Tunnetut urheilijat seitsemästä lajista ovat mukana epäasiallisen käytöksen ja häirinnän vastaisessa kampanjassa. Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa tarjotaan jatkossa urheiluseuroille konkreettisia työkaluja epäasiallisen käytöksen vähentämiseksi.

5.9.2018 11:50 Valmentajat

Minivalmennusseminaari Kisakalliossa 21. - 22.9.2018

Koripalloliitto järjestää 21. - 22.9. ensimmäisen Minivalmennusseminaarin Kisakalliossa, Susi Training Centerissä. Seminaarin ensimmäisiksi esiintyjiksi ovat jo aiemmin lupautuneet Maikku Miettinen, Juha Oikarinen, Petri Selkee, Petka Lehtinen ja Tristan Fay. Nyt esiintyjäkaarti on valmistunut, kun sitä täydentävät Martti Iivonen ja Ville Neva.

30.4.2018 09:00 Susijengi

Susijengi ja Islanti iskevät yhteen Hartwall Arenalla – lipunmyynti käynnissä

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun lipunmyynti on käynnissä.

19.4.2018 12:00 Liittoa koskeva tiedote

Ari Tammivaara Koripalloliiton toimitusjohtajaksi

Suomen Koripalloliiton hallitus on valinnut liiton uudeksi toimitusjohtajaksi Ari Tammivaaran (LitM). Menestyksekkäiden EM-kotikisojen pääsihteeri Tammivaara palaa Koripalloliittoon Olympiakomitean joukkuepelien vastuuvalmentajan paikalta ja aloittaa uudessa työssään 2.5.2018.

Et ole yksin -palvelu vähentämään ja ehkäisemään epäasiallista käytöstä ja häirintää

Koripalloliitto on mukana Et ole yksin -palvelussa, joka tarjoaa puhelimessa ja chatissa tukea, apua ja neuvontaa urheilua harrastaville nuorille, aikuisille, vanhemmille ja huoltajille. Väestöliiton ja urheilujärjestöjen yhteishankkeella pyritään takaamaan, että jokainen voi harrastaa urheilua turvassa.

Seurauutisia #3: Jaa parhaat korishetket ja yhdessä saavutetut onnistumiset

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Seurauutisia #2: Alueelliset erotuomarikoordinaattorit tehostamaan ja kehittämään paikallista erotuomaritoimintaa

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Kilpailujohtaja Tom Westerholm Koripalloliiton väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi

Suomen Koripalloliiton hallitus on nimennyt kilpailujohtaja Tom Westerholmin Suomen Koripalloliiton ja ProBasket Oy:n väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi 29.1.2018 alkaen, jolloin nykyinen toimitusjohtaja Jari Tourunen jättää tehtävänsä.

Nuorisovalmennusseminaari keräsi 170 koripallovalmentajaa yhteen

Viime viikonloppuna Kisakalliossa järjestetty Nuorisovalmennusseminaari sai koripallovalmentajat liikkeelle. Seminaarin anti on nyt materiaalien ja videoitujen esitysten muodossa avoinna kaikille, jotka eivät paikan päälle päässeet.

Koripalloliiton organisaatiossa muutoksia

Koripalloliitto jatkaa strategian mukaisesti organisaationsa kehittämistä. Seuraavia askeleita otetaan muun muassa uuden tapahtumatiimin perustamisen ja toimenkuvien uudelleenjärjestelyn myötä.

Näytä lisää vastaavia