Koripallolisenssin hankinta uudistuu

16.5.2007 Koripalloliitto uudistaa lisenssien hankintaprosessia kaudelle 2007–08. Uutuutena seuroille tarjotaan mahdollisuus Sporttirekisterin seurakäyttöön. Esitäytettyjä lisenssilomakkeita ei enää lähetetä postitse kuluneella kaudella lisenssin lunastaneille.

Jatkossa pelaajalla tai seuralla on kolme vaihtoehtoa lunastaa koripallolisenssi: 

1)   Lisenssin voi ostaa edellisten kausien tapaan suoraan verkko-ostona Koris.netin kautta. Tämä on edelleen helpoin tapa lunastaa yksittäinen lisenssi.  
 
2) Toinen vaihtoehto on hyödyntää seurakohtaisia lisenssilistoja. Listoilta löytyvällä pelaajan henkilökohtaisella viitteellä voi valitsemansa lisenssin maksaa suoraan Koripalloliiton lisenssitilille. Seurakohtaisten listojen käyttäjätunnukset ovat joukkueen yhteyshenkilön tiedossa. Henkilökohtaiset viitteet päivitetään seurakohtaisille lisenssilistoille heinäkuun aikana. 
 
3) Kolmas lisenssin lunastamisen vaihtoehto palvelee enemmänkin seuroja kuin yksittäistä käyttäjää. Useamman kuin yhden lisenssin maksamiseen seuralle tarjotaan kaudesta 2007–08 lähtien mahdollisuus lisenssin nippuostoon Sporttirekisteriä käyttämällä. Sporttirekisterin seurakäyttö on ilmaista.

Sporttirekisteri ja käyttökoulutus 

Sporttirekisterion SLU:n ja sen jäsenjärjestöjen yhteinen henkilö- ja organisaatiotietokanta. Sporttirekisteri on suunniteltu toimimaan urheilujärjestöjen yhteisenä jäsenrekisterijärjestelmänä ja se palvelee mm. lisenssi- ja vakuutusrekisterinä. Tällä hetkellä rekisterissä on yli 700 000 henkilön tiedot.  

Sporttirekisterin nippulisenssiominaisuudella voi kerätä helposti esimerkiksi joukkueellisen pelaajia ja maksaa heille lisenssit yhdellä koontilaskulla. Sporttirekisteri voi myös toimia seuran jäsenrekisterinä; esimerkiksi osoitetiedot päivittyvät suoraan Postin kautta rekisteriin. Sporttirekisterin käyttöön ja nippulisenssi-toiminnon mahdollistamiseen seurakäyttäjä tarvitsee käyttäjätunnuksen ja salasanan.  

Koripalloliitto myöntää käyttäjätunnuksia vain koulutukseen osallistuneille seuroille. Syksyn koulutuspäiviä tai -paikkoja ei vielä ole päätetty. Jatkossa koulutuksen voi käydä myös puhelinkoulutuksena. Kouluttajana tällöin toimii Koripalloliiton lisenssivastaava Tiina Karvonen.



Lisätietoja: /info/koripallolisenssi/
 
16.3.2016 11:02 Pohjoinen alue

Tule vapaaehtoiseksi tekemään koripallon suurta kansainvälistä tapahtumaa – 20-vuotiaiden miesten EM-kisat 2016 Helsingissä

20-vuotiaiden miesten koripallon EM-kisat pelataan Helsingissä, Helsingin jäähallissa ja Pasilan urheilutalolla 16.-24.7.2016. Kisaorganisaatio etsii n. 200 vapaaehtoista erilaisiin ottelu- ja tapahtumatoteutuksen tehtäviin. Hakuaikaa on 8.4. saakka.

31.7.2015 Pohjoinen alue

Elokuun KORI-lehti luettavissa netissä

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ilmestynyt KORI-lehti on luettavissa ja ladattavissa PDF-tiedostona Basket.fi-palvelussa, tämän artikkelin lopussa olevan linkin välityksellä. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

1.7.2015 Pohjoinen alue

Koripallolisenssit pelikaudelle 2015-2016

Koripallokausi 2015-2016 käynnistyy 1.7.2015 ja samalla tulevat myyntiin uuden kauden koripallolisenssit. Seuraavassa pikaohjeet lisenssin lunastamiseen.

3.3.2015 Pohjoinen alue

Kausi 2014-15 päätetään korisperheen risteilyllä 27.5.

Loistava koripallokausi viimeistellään palkintogaalassa MS Baltic Queenillä 27.5. Koripalloperhe kokoontuu risteilylle palkitsemaan kauden parhaita ja juhlimaan yhdessä. Risteilyn järjestää Suomen Koripalloliitto yhteistyökumppaninsa Elämysmatkojen kanssa.

3.2.2011 21:34 Pohjoinen alue

Basket.fi-otsikot upotettavissa widgetillä, seurattavissa RSS-syötteillä

Suomen Koripalloliitto on julkaissut nettipalvelussaan uutiswidgetin, jonka avulla Basket.fi-otsikot voi upottaa helposti omille nettisivuille. Otsikoiden seuraamista helpottamaan Basket.fi on avannut myös RSS-syötteiden tilaussivun, jolta voi tilata uutisia aihealueittain.

10.1.2011 Pohjoinen alue

Koripalloliiton toimisto on muuttanut

Suomen Koripalloliiton Helsingin toimisto on muuttanut uusiin toimitiloihin. Liiton uusi toimisto sijaitsee Käpylässä, Amer Sportsin talossa, osoitteessa Mäkelänkatu 91, 00610 Helsinki. Koripalloliitto on samalla avannut uuden asiakaspalvelun puhelinnumeron.

18.11.2010 08:22 Pohjoinen alue

Koripalloliiton koulutuskalenteri keväälle 2011 julkaistu

Suomen Koripalloliiton valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen kalenteri kevään 2011 osalta on julkaistu. Liiton koulutuksessa sisällöt pysyvät entisellään ja tasojen suorittamismahdollisuuksia näyttökokeiden kautta jatketaan. Koripalloliitto haluaa tarjota valmentajille ja ohjaajille selkeän koulutuksenpolun.

27.10.2010 Pohjoinen alue

Koripalloliitto julkaisi Hae Harrastus –hakupalvelun

Suomen Koripalloliitto on julkaissut Basket.fi-verkkopalvelussaan Hae Harrastus –hakupalvelun. Nimensä mukaisesti palvelussa voi hakea harrastusmahdollisuuksia, joita Koripalloliiton jäsenseurat tarjoavat.

22.5.2010 Pohjoinen alue

Koripallon C-nuorten SM-kilpailu tekee paluun

Suomen Koripalloliitto palauttaa Suomen mestaruuskilpailun 13-14-vuotiaille eli C-nuorille 15 vuoden tauon jälkeen. C-nuorten SM-tittelistä kilpaillaan jo pelikaudella 2010-11. Edellisen kerran kyseisen ikäluokan Suomen mestaruudesta on pelattu vuonna 1996.

Näytä lisää vastaavia