Koripallon Alumnigaalaa juhlitaan 13.11. Hilton Strandissa

17.9.2021 08:36 Syyskuulta marraskuulle koronatilanteen takia siirtynyt Gaala kokoaa korisihmiset yhteiseen illanviettoon, jossa mm. julkistetaan Hall of Fame 2021.

Koko korisväkeä yhdistävä rento ja välitön tapahtuma järjestetään Helsingissä Hilton Strandissa klo 18–23. Ilmoittautuminen alkoi toissapäivänä ja kiinnostus tapahtumaa kohtaan on ollut kiitettävää.

- Jouduimme koronasta johtuen siirtämään Gaalaa parilla kuukaudella, mutta nyt näyttäisi tilanne olevan hyvä. Ensinnäkin rokotteet vaikuttavat toimivan ja ihmisten rohkeus, sekä halu, osallistua tapahtumiin on kasvanut merkittävästi. Järjestämme Gaalan vastuullisesti ajankohdan koronatilanne huomioiden ja terveyshenkilökuntaa konsultoiden. Lisäksi peruutusehdot on räätälöity tilanteen mukaan., kertoo Jari Toivonen, joka toimii tapahtumasta vastaavan Koripallomuseoyhdistyksen toiminnanjohtajana.

- Ilokseni olen saanut runsaasti yhteydenottoja Gaalaan liittyen ja ilmoittautuminen on käynnistynyt odotettuakin vilkkaammin. Työryhmämme on paiskinut tapahtuman eteen ansiokkaasti ja innolla odotamme, että voimme yhdistää korisväkeä juhlan avulla näiden haasteellisten aikojen jälkeen.
 

Gaalaillan aikana tiedossa on musiikkia, buffet-ruokailu, vapaata seurustelua vanhojen ja uudempien ystävien kanssa ja sokerina pohjalla vuoden 2021 Hall of Fame -julkistus. Lisäksi illan aikana on tarjolla muutakin monipuolista korisohjelmaa. Gaalaa seuraavana päivänä naisten maajoukkue pelaa Urhea-hallissa Ukrainaa vastaan EM-karsintaottelun.

- Tulossa on siis koripallon juhlaviikonloppu. Suomessa ei olla totuttu vielä juhlaviin Hall of Fame -tilaisuuksiin, mutta nyt on aika luoda Suomeenkin uutta kulttuuria, jonka voi odottaa yhdistävän ja syventävän entisestään koripalloperhettä. Aiemmin Hall of Fame on julkistettu maaottelutapahtumassa, mutta nyt tapahtuma tuodaan yhteisöllisemmin yleisön pariin ja samalla vietetään ikimuistoista korisiltaa yli seurarajojen. Korisalumnejahan olemme me kaikki, jotka joskus laji on imaissut mukaansa., muistuttaa Toivonen.


Gaalainfoa

Pukukoodi: rento/smart casual, eli tumman puvun voit jättää kotiin.

Alumnigaalan etuhinta 69 €/hlö (5.10. saakka), jonka jälkeen 79 €/hlö. Istumapaikkoja ei ole määritelty, mutta omalle porukalle on mahdollista ostaa oma pöytä hintaan 900 €/pöytä (max. 9 henkeä, sisältäen kaksi pulloa viiniä ruokailuun).

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

  • Ilmoittautuminen on rekisteröity, kun se on tehty ilmoittautumislomakkeen kautta ja maksu on maksettu tilille FI7057892320057328 (Koripallomuseoyhdistys ry). Muista kirjoittaa viestikenttään maksaessasi osallistujan/osallistujien nimet!
  • Peruutusehdot: Ilmoittautuneella on oikeus peruuttaa osallistuminen kustannuksitta 31.10. saakka (rahat palautetaan vähennettynä 10 euron käsittelymaksu). Tämän jälkeen varaus on sitova. Jos tapahtuma joudutaan järjestäjän puolelta peruuttamaan (esim. koronatilanteen huononemisen takia, rahat palautetaan täysimääräisesti). Mukaan mahtuu 160 ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hintaan sisältyy ohjelman ja alkumaljan lisäksi runsas ja laadukas cocktailbuffet.

Hilton Helsinki Strand sijaitsee Hakaniemessä osoitteessa John Stenbergin ranta 4.
 

Huonetarjous Hilton Strandista
78,00€ yö/ 1 hengen huoneessa sis. aamiainen
98,00€ yö/ 2 hengen huoneessa sis. aamiaiset
Varaukset tehdään suoraan hotellipäällikkö Manu Pietiselle sähköpostitse: manu.pietinen@hilton.com. Otsikoi: Koripallogaala 13.11.


Tapahtuman toteuttaa Finnish Basketball Hall of Fame (Koripallomuseoyhdistys), jonka toiminnan hyväksi tuotto ohjataan.


Yhteydenotot:
Jari Toivonen
040 5708078

 
2.12.2022 14:55 Koripallomuseo

Kohti unelmien naiskorista -seminaaritallenne nähtävissä Youtubessa

Ennen Susiladiesin sunnuntaina 27.11. pelattua EM-karsintaottelua Liettuaa vastaan Urhea-hallissa järjestettiin Kohti unelmien naiskorista -seminaari. Koripallomuseon järjestämä seminaaritallenne on nyt nähtävissä Koripalloliiton Youtube-kanavalla.

26.11.2022 20:30 Koripallomuseo

Koriksen Hall of Fame täydentyi viidellä lajilegendalla

Koripallomuseon järjestämä Alumnigaala 2022 vietettiin lauantaina Hilton Kalastajatorpalla. Hienossa tapahtumassa Hall of Fame -kunniagalleria sai viisi uutta jäsentä.

3.11.2022 11:00 Koripallomuseo

Kohti unelmien naiskorista -seminaari Urhea-hallissa 27.11. – ilmoittaudu nyt

Naisten maajoukkue viettää juhlavuotta, kun ensimmäisestä maaottelusta tuli kesällä kuluneeksi 70 vuotta. Nyt on aika kerätä ihmiset tärkeän asian äärelle, kun Koripallomuseo järjestää naiskorisseminaarin. Seminaarin jälkeen käynnistyy Susiladiesin EM-karsintaottelu Liettuaa vastaan.

30.5.2022 12:39 Koripallomuseo

70 vuotta naiskorista Suomessa - tule mukaan tukemaan juhlavuoden kirjaprojektia!

Kirja toteutetaan sponsorien ja yksityislahjoittajien tuella. Koripallomuseon pienkeräykseen lahjoittamalla tuet kirjahankkeen toteutumista!

12.3.2021 07:15 Koripallomuseo

Mentoriohjelma käynnistynyt - koripallo edelläkävijänä nuorten urasuunnittelussa

Koripalloilija hae mukaan saamaan tukea opiskeluun, työelämään tai koripallouraan. Tutustu myös tapahtumatarjontaan, jossa kerrotaan mm. ulkomaille lähtömahdollisuuksista.

22.1.2021 07:14 Koripallomuseo

Vuoden 2020 korisalumnit valittu

Historiallisen ensimmäisen alumnivuoden kunniaksi aloitettiin perinne palkita kiertopalkinnolla alumnitoimintaa edistäneitä henkilöitä. Vuoden 2020 korisalumnit ovat Pirta Mikkola ja Mikko Simon.

1.12.2020 08:11 Koripallomuseo

Finnish Basketball Hall of Fame täydentyi kymmenellä koripallolegendalla

Koripallomuseoyhdistyksen hallinnoima suomalaisen koripalloilun Hall of Fame täydentyy kymmenellä uudella lajilegendalla, jotka poikkeusolosuhteiden takia julkaistiin poikkeuksellisesti Ylen suorassa TV-lähetyksessä Susijengin ja Serbian välisessä ottelussa.

28.10.2020 08:45 Pääjuttu

Koripallon alumnitoiminta vauhtiin - Hanno Möttölä: "Kuulun alumnitoimintaan ylpeydellä"

Get Back in the Game! Koripalloyhteisön alumni-verkosto tuo uusilla ohjelmilla lajia rakastavat takaisin koripallon pariin.

6.5.2020 14:29 Pääjuttu

BASKET & POPCORN - Korisihmisten kotibileet Elisa Viihteellä 16.5.2020 klo 19

Koko korisperheen kotibileissä tarjolla haastatteluja, korisviihdettä, tietovisailuja ja kuulumisia Susijengin pelaajilta.

6.4.2020 13:13 Pääjuttu

Mitä Finnish Basketball Hall of Fame tekee?

Maajoukkuekapteeni Shawn Huff, sekä lajilegendat Heli Toikka ja Pertti Laanti, avaavat toiminnan taustoja.

Näytä lisää vastaavia