Koripallon Alumnigaalan ajankohta muuttuu koronatilanteen takia

28.7.2021 09:03 Alumnigaala (alkuperäinen ajankohta 4.9.) joudutaan siirtämään vallitsevan ja heikentyneen koronatilanteen takia.

Alumnigaalan ajankohta joudutaan siirtämään vallitsevan ja heikentyneen koronatilanteen takia. Alustavasti tavoitteena on järjestää Gaala marraskuussa, jolloin asiantuntijoiden näkemysten mukaan rokotusten vaikutus olisi jo merkittävä taudin kannalta.
 
Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä lähipäivinä ja kysytään siirretäänkö ilmoittautuminen vai palautetaanko rahat.
 
Työryhmä seuraa lähiviikot koronatilannetta maassamme ja tekee sen mukaan päätöksen uudesta päivämäärästä.
 
- Olemme pahoillamme tilanteesta, sillä Gaala herättää suurta kiinnostusta, mutta tärkeintä on nyt toimia vastuullisesti ja seurata maltillisesti koronatilanteen kehittymistä. Pohdimme myös ulkotapahtuman mahdollisuuutta, mutta emme löytäneet sopivaa ja sää-riskitöntä vaihtoehtoa. Vakaa tarkoitus on järjestää vielä tämän vuoden puolella Gaala, sillä tämän hetken asiantuntijanäkemykset olettavat loka-marraskuussa tilanteen helpottavan, kun riittävä rokotekattavuus saavutetaan. Toki kokonaistilanne on hyvin ennakoimaton.Tiedotamme uuden päivämäärän lähiviikkojen aikana., summaa työryhmän puolesta Koripallomuseoyhdistyksen toiminnanjohtaja Jari Toivonen.
 
16.5.2023 13:59 Koripallomuseo

Suomen koripallon isähahmon Robert "Petteri" Petersenin syntymäpäivä 16.5

Petterin syntymäpäivään on liittynyt aina koripalloa. Tämäkään päivä ei tee poikkeusta. Töölön Kisahallissa pelataan miesten Korisliigan kuudes finaali Helsinki Seagullsien ja Kauhajoen Karhu Basketin välillä.

16.2.2023 09:00 Koripallomuseo

Uusin Ribari-lehden digiversio nyt luettavissa ilmaiseksi

Uusimmassa lehdessä juhlistetaan 70 vuotta täyttänyttä naisten maajoukkuetta. Mukana on muun muassa legenda Hilkka Hakolan haastattelu sekä Anja Suomalaisen muistelmia Amerikan vuosiltaan.

2.12.2022 14:55 Koripallomuseo

Kohti unelmien naiskorista -seminaaritallenne nähtävissä Youtubessa

Ennen Susiladiesin sunnuntaina 27.11. pelattua EM-karsintaottelua Liettuaa vastaan Urhea-hallissa järjestettiin Kohti unelmien naiskorista -seminaari. Koripallomuseon järjestämä seminaaritallenne on nyt nähtävissä Koripalloliiton Youtube-kanavalla.

26.11.2022 20:30 Koripallomuseo

Koriksen Hall of Fame täydentyi viidellä lajilegendalla

Koripallomuseon järjestämä Alumnigaala 2022 vietettiin lauantaina Hilton Kalastajatorpalla. Hienossa tapahtumassa Hall of Fame -kunniagalleria sai viisi uutta jäsentä.

3.11.2022 11:00 Koripallomuseo

Koripallon Alumnigaalaa juhlitaan 26.11. Hilton Kalastajatorpalla - ilmoittaudu mukaan

Alumnigaala kokoaa korisihmiset yhteiseen illanviettoon, jossa mm. julkistetaan Hall of Fame 2022. Tule viettämään ikimuistoinen ilta loistavassa seurassa upean korisaiheisen ohjelman ympärillä.

3.11.2022 11:00 Koripallomuseo

Kohti unelmien naiskorista -seminaari Urhea-hallissa 27.11. – ilmoittaudu nyt

Naisten maajoukkue viettää juhlavuotta, kun ensimmäisestä maaottelusta tuli kesällä kuluneeksi 70 vuotta. Nyt on aika kerätä ihmiset tärkeän asian äärelle, kun Koripallomuseo järjestää naiskorisseminaarin. Seminaarin jälkeen käynnistyy Susiladiesin EM-karsintaottelu Liettuaa vastaan.

19.8.2022 12:31 Koripallomuseo

Suomen Koripallomuseoyhdistys ry joutuu lomauttamaan toiminnanjohtajan

Suomen Koripallomuseoyhdistys ry:n hallitus on joutunut tekemään erittäin ikävän ja vaikean päätöksen toiminnanjohtajan lomauttamisesta taloudellisin perustein alkaen 15.8.2022. Lomautuksen on ilmoitettu jatkuvan toistaiseksi.

11.8.2022 09:10 Koripallomuseo

Alumnilisenssi on oiva tapa edistää suomalaista koriskulttuuria – Stay in the game!

Alumnilisenssi on matalan kynnyksen tapa tukea yhteisön toimintaa. 22 euroa kustantavan lisenssin tuotto tulee kokonaisuudessaan alumnitoiminnan ja mentoriohjelman kehittämisen hyväksi.

2.7.2022 11:43 Koripallomuseo

Koripallolehti Ribari 1/2022 on ilmestynyt ja ilmaiseksi luettavissa verkossa

Uusimmassa lehdessä mm. Leena Vestalan (nyk. Martin) haastattelu ja Lassi Tuovin ajatuksia niin valmentamisesta kuin elämästä, sekä Oppikoulucupien historiaa.

30.5.2022 12:39 Koripallomuseo

70 vuotta naiskorista Suomessa - tule mukaan tukemaan juhlavuoden kirjaprojektia!

Kirja toteutetaan sponsorien ja yksityislahjoittajien tuella. Koripallomuseon pienkeräykseen lahjoittamalla tuet kirjahankkeen toteutumista!

Näytä lisää vastaavia