LePyn uusin päätoiminen valmentaja on Ignasi Muñoz Gol

13.5.2022 12:43 LePy ja espanjalaissyntyinen Ignasi Muñoz Gol (26 v) ovat tehneet valmentajasopimuksen kaudesta 2022-2023. Muñoz Gol aloittaa päätoimisena valmentajana LePyssä 1.8.

LePyn uusin valmentajarekrytointi on osa LePyn kansainvälistä valmentajarekrytointiprosessia. LePy päätti keväällä ottaa ison askeleen valmentajarekrytoinnissa ja ulotti etsinnät ulkomaille. Kiinnostuneita löytyi reilut sata valmentajaa. Kuukautta aikaisemmin seura uutisoi Ángel de Juan Jausásin palkkauksesta. Ignasi Muñoz Gol on toinen kevään ulkomaan rekrytoinneista. Seuran tavoitteena on löytää vielä ainakin kaksi uutta valmentajaa.

Ignasi Muñoz Golilta löytyy pelaaja- ja valmentajakokemusta muun muassa maailmankuulusta Joventut Badalonasta, joka on yksi maan parhaista tulevaisuuden pelaajia tekevistä seuroista. Hän on valmentanut seuroissa, kuten UBSA, CB Boscos Menorca, CB Ponent Menorca, joista viimeisessä taival mestaruuteen pysähtyi Covid-tilanteen pysäytettyä kausi. Hänellä on kokemusta niin nuorten kuin aikuisten valmennuksesta naisten ja miesten puolelta. Hän on myös kouluttautunut fyysisen valmennuksen saralla.

Ignasi Muñoz Gol on siviilikoulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri. Suomeen hän muuttaa Barcelonasta.

Ignasi Muñoz Gol on innoissaan uudesta pestistään LePyssä: ”Sain viettää viikon LePyn vieraana vetäen kahdet harjoitukset päivittäin eri ikäluokille. Jos heitä pitäisi kuvailla, niin ensimmäiseksi mieleeni tulee mieletön potentiaali ja vahva halu oppia. Tällaisten pelaajien kanssa on ilo päästä tekemään töitä. Lisäksi ilmapiiri, joka LePyssä vallitsi ja ihmiset, jotka tekivät kaikkensa tehdäkseen oloni kotoisaksi, vahvistivat haluani olla mukana Oranssissa perheessä. En malta odottaa töiden aloitusta”, jatkaa Muñoz Gol.

LePyn valmennuksen kehittäjä Tomi Kaminen on myös tyytyväinen tuoreeseen rekrytointiin: "Ignasin historia Joventut Badalonassa sai minut innostumaan. Badalonassa on kasvanut moni tähtipelaaja aina NBA:ta myöden (mm. Ricky Rubio, Rudy Fernandez) ja Muñoz Gol tuo nyt huippuseuran toimintamalleja LePyn käyttöön. Mielenkiinnolla odotan näkeväni, miten meidän nuoria pelaajia tullaan nyt koulimaan kohti kovempia ympyröitä. Samalla seuramme valmentajat saavat varmasti uusia ideoita ja näkemyksiä harjoitteluun.”

Oranssi perhe toivottaa Ignasin tervetulleeksi LePyyn! Bienvenido Ignasi!

 
23.1.2024 15:41 Seura tiedottaa

Porvoon Tarmo hakee juniorivalmentajaa

Porvoon Tarmo hakee innokasta ja osaavaa valmentajaa. Tule mukaan kehittämään juniorikoripalloa Porvoossa.

7.8.2023 10:36 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY:n päävalmentajat kaudelle 2023-2024

Päävalmentajat vastaavat joukkueen valmentamisesta yhdessä valmennustiiminsä kanssa. Ylpeänä seura julkaisee kauden päävalmentajat, joista löytyy pitkän linjan valmennuskokemusta sekä osaavia, motivoituneita nuoria valmentajia hyvässä suhteessa!

19.7.2023 10:03 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Porvoon Tarmoon

Seura hakee päätoimista valmentajaa seuran eri ikäisille junioreille.

19.6.2023 19:12 Seura tiedottaa

Valmentajaksi Sykkiin?

Seuramme nuorimpien joukkueissa on vielä muutama valmentajapaikka avoinna.

30.5.2023 14:17 Seura tiedottaa

ToPon valmentajat 23-24

ToPon tulevan kauden valmennustiimit alkavat muotoutumaan.

26.5.2023 11:48 Seura tiedottaa

ToPoLa hakee valmentajia

Touhun Pojat Lauttasaari ToPoLa on vuonna 1978 perustettu koripalloseura Helsingin Lauttasaaressa. Haemme valmentajia vielä muutamaan ikäryhmäjoukkueeseen.

24.5.2023 15:35 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongan päävalmentajat 2023-2024

Tapiolan Hongan tulevan pelikauden päävalmentajat on nimetty. Eri ikäluokkien päävalmentajien nimet ovat alla olevassa listassa. Hongan joukkueiden valmennuksesta vastaavat pääosin tutut nimet, mutta valmennusvastuissa on jonkun verran muutoksia edelliskauteen verrattuna.

19.5.2023 06:49 Seura tiedottaa

MaSu-Basketin valmentajat kaudelle 2023-24

Seuran tulevan kauden valmentajat on valittu. Jokaisen ikäluokan päävalmentajat ovat erittäin kokeneita valmennuksen ammattilaisia. Valmennustiimit koostuvat aikuisista koulutetuista valmentajista. Toiminta joka ikäluokassa pyörii koko kesän.

17.5.2023 08:13 Seura tiedottaa

LePyn päävalmentajat 2023-2024

LePyn päävalmentajat tulevalle kaudelle on nimetty. Päävalmentajien lisäksi valmennustiimeihin kuuluu vanhempivalmentajia ja juniorivalmentajia. Staffeja täydennetään kesän aikana.

26.4.2023 14:30 Seura tiedottaa

Hyvinkään Ponteva hakee valmentajia vahvistamaan junioripolkuaan

HyPo hakee koripallovalmentajia vahvistamaan vanhimpien juniorijoukkueiden valmennustiimejä, osaksi aina edustusjoukkueiden apuvalmentajiksi asti. Juniorijoukkueet kilpailevat paikoista valtakunnan sarjoissa.

Näytä lisää vastaavia