Lindbom ja Ahonen ranteet kuumina – Wilson juhli makeaa voittoa

20.1.2019 22:24 Roope Ahonen ja Carl Lindbom olivat tehokkaalla pelipäällä viikonlopun otteluissa ja Jamar Wilson pääsi juhlimaan komeaa päänahkaa Liettuan liigassa.

Carl Lindbom ja Jamar Wilson esiintyivät vahvasti viikonlopun otteluissa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Gordon ja Daniel Herbertin valmentaman sekä Shawn Huffin ja Erik Murphyn edustaman Frankfurt Skylinersin taival Saksan cupissa päättyi välieriin. Frankfurtin tie nousi pystyyn ALBA Berliinille koetun  70-105 (29-57)-tappion jälkeen. Huff heitti ottelussa yhdeksän pistettä ja Murphyn tilastoiksi jäivät kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion luotsaaman Crailsheimin kahden ottelun voittoputki katkesi Saksan Bundesliigassa, kun Merlins hävisi Würzburgille 69-87 (37-48). Tappion myötä Crailsheim putosi sarjassa viimeiseksi.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin nuoret suojatit ylsivät voittoon Saksan ProB:ssä, kun OrangeAcademy Ulm voitti vieraskentällä Würzburg II:n 79-70 (44-33). Ulm on eteläisessä lohkossa kuudentena.
Ottelutilastot

Ahonen palasi tehokkaana

Sasu Salinin Malaga koki kirvelevän 86-89 (45-41)-tappion Obradoiron vieraana. Salin pussitti kolme pistettä, otti saman verran levypalloja ja antoi kaksi syöttöä. Malaga jakaa Espanjan liigassa neljättä sijaa tasapistein kahden muun joukkueen kanssa.
Ottelutilastot

Roope Ahonen heitti komeasti 21 pistettä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Ahonen palasi lievän loukkaantumisen jälkeen tehokkaasti pelikentille suhauttamalla sukkaa 21 pisteen edestä Oviedon voittaessa LEB Oron kärkiottelussa Bilbaon 81-72 (48-29). Ahonen teki tarkkaa työtä erityisesti kolmen pisteen viivan takaa upottaen yhdeksästä yrityksestä kuusi sisään. Ahoselle kertyi myös neljä levypalloa ja kaksi syöttöä. Matti Nuutinen kärsii loukkaantumisesta eikä ollut Oviedon kokoonpanossa. Oviedo on sarjataulukossa neljäntenä.
Ottelutilastot

Lindbomin 21 pistettä eivät riittäneet

Lindbomin 21 pisteen tehoilta ei auttanut Rosa Radomia, kun se hävisi Puolan liigan ottelussa kotikentällään Ostrow Wielkopolskille 80-84 (46-42). Lindbom kirjautti lisäksi neljä levypalloa ja riiston. Rosa Radom on Puolan liigassa 12.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan valmentama Trefl Sopot piti sarjan kärkipään Torunia tiukoilla, mutta joutui lopulta taipumaan vieraskentällä 83-90 (49-50). Sopot on Puolan liigassa jaetulla jumbosijalla.
Ottelutilastot

Jamar Wilson pääsi tuulettamaan komeaa voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Wilson oli nappaamassa kovaa päänahkaa Lietkabelisin kaataessa vieraskentällä Rytas Vilnan 96-75 (53-45). Susijengin takamies oli jälleen tehokkaana 13 pisteellä, neljällä syötöllä ja kahdella riistolla. Lietkabelis tukevoitti asemiaan sarjanelosena.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg palasi voittojen tielle kukistamalla kotonaan Bourg-en-Bressen 76-71 (44-39). Ranskan liiga on äärimmäisen tasainen, sillä Strasbourg on jaetulla neljännellä sijalla tasapistein peräti viiden muun joukkueen kanssa.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin valmentama Racing päihitti Luxemburgin liigassa Kordallin 91-74 (58-29). Racing pitää sarjassa viidettä sijaa.
Ottelutilastot

 

 
22.4.2019 09:36 Susijengi

Lindbomin huippuvire siivitti Rosa Radomin voittoon – Ahoselle komea tupla-tupla

Carl Lindbom jatkoi vahvoja otteitaan Puolan liigassa, kun hän rikkoi toisen kerran viime viikolla 20 pisteen rajan. Roope Ahonen sen sijaan taituroi tupla-tuplan Espanjan LEB Orossa.

19.4.2019 07:47 Susijengi

Kanervon kausi päättyi pettymykseen – Lindbom käsi kuumana Puolassa

Antti Kanervon kausi Islannissa tuli päätökseen, kun Stjarnan hävisi viidennen ja ratkaisevan välierän IR:lle. Jamar Wilson ja Carl Lindbom olivat sitä vastoin vahvassa iskussa.

16.4.2019 09:53 Susijengi

Kanervon Stjarnan voiton päässä finaalista

Antti Kanervon Stjarnan onnistui nappaamaan pakkovoiton Islannin liigan välierissä ja jatkaa taisteluaan finaalipaikasta. Puolassa Carl Lindbom ylsi komeaan tupla-tuplaan hienossa voitossa.

14.4.2019 08:02 Susijengi

Susijengin pelaajille tärkeitä voittoja Saksassa ja Espanjassa

Shawn Huff ja Petteri Koponen sekä Erik Murphy ja Roope Ahonen pääsivät voiton makuihin omissa peleissään. Antti Kanervon Stjarnan on sen sijaan selkä seinää vasten Islannin liigan välierissä.

8.4.2019 09:51 Susijengi

Euroliiga Koposen osalta päätökseen – Espanjassa suomalaisille voittoa

Petteri Koposen Bayern München päätti Euroliigan runkosarjan voittoon, mutta joukkueen haaveet pudotuspelipaikasta olivat menneet jo aiemmin. Espanjassa suomalaiskolmikko pääsi juhlimaan voittoja.

1.4.2019 09:50 Susijengi

Bundesliigassa iloisia suomalaisvoittoja

Saksan Bundesliigassa juhlittiin voittoja kaksin kappalein viikonloppuna, kun Petteri Koposen Bayern Münchenin vahva kausi Bundesliigassa jatkui ja Tuomas Iisalon sekä Vesa Vertion luotsaama Crailsheim otti tärkeän voiton dramaattisten vaiheiden jälkeen.

30.3.2019 08:31 Susijengi

Petteri Koposen 23 pisteen iltapuhde ei riittänyt Bayernille

Petteri Koposen hieno vire Euroliigassa sai jatkoa, kun hän heitti 23 pistettä Darussafakaa vastaan. Valitettavasti Koposen huippuilta ei riittänyt voittoon. Islannissa Antti Kanervon Stjarnan eteni välieriin.

25.3.2019 09:53 Susijengi

Wilson säväytti Liettuassa – Susijengin pelaajat hyvässä vireessä

Viikonloppuna korisfaneille tarjottiin hyviä suomalaissuorituksia, kun Jamar Wilson, Roope Ahonen, Sasu Salin, Antti Kanervo ja Carl Lindbom häärivät tutun tehokkaina. Lisäksi pudotuspelit pyörähtivät käyntiin Islannissa ja Luxemburgissa.

22.3.2019 06:48 Susijengi

Petteri Koponen ratkaisi Bayernille tärkeän voiton summerin soidessa

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin sankari, kun saksalaisjoukkue otti elintärkeän voiton Euroliigassa Barcelonasta. Koponen pääsi kuittaamaan entistä seuraansa vastaan upottamalla voittoheiton sisään summerin soidessa.

21.3.2019 08:22 Susijengi

Petteri Koposen 15 pistettä eivät riittäneet Bayernille

Petteri Koponen palasi lievän keskivartalovamman jäljiltä pelikentälle tehokkaasti, mutta hänen 15 pistettä eivät riittäneet siivittämään Bayern Müncheniä voittoon Olympiakosista Euroliigan ottelussa. Saksassa, Espanjassa ja Puolassa sen sijaan suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

20.3.2019 14:44 Susijengi

Antti Kanervo aloittaa Islannin liigan mestaruusjahdin

Islannin liigan runkosarja saatiin päätökseen viime viikonloppuna. Antti Kanervon, 29, Stjarnan valloitti runkosarjan ykköspaikan ja lähtee hyvistä lähtökohdista havittelemaan Islannin mestaruutta.

17.3.2019 23:32 Susijengi

Jamar Wilson pääsi juhlimaan kovaa voittoa

Jamar Wilson ja Lietkabelis hakivat hienon voiton sarjakakkosen Neptunasin vieraana. Wilson oli tutusti joukkueensa parhaimmistoa kuten myös Sasu Salin, Roope Ahonen, Erik Murphy ja Carl Lindbom.

15.3.2019 07:28 Susijengi

Salinin tehoilta ei riittänyt jatkopaikkaan EuroCupissa – Kanervon Stjarnan runkosarjan voittoon

Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

11.3.2019 07:28 Susijengi

Susijengin kolmikolle voittoja Espanjassa

Espanjassa vietettiin suomalaisvoittoja, kun Sasu Salin, Erik Murphy ja Roope Ahonen pääsivät voiton makuun. Voittoa pääsi tuulettamaan myös Carl Lindbom, joka siivitti joukkueensa voiton makuun 18 pisteen saldollaan.

8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

3.3.2019 22:42 Susijengi

Murphy ja Koponen joukkueidensa parhaat pistemiehet – Murphylle komeasti 20 pinnaa

Erik Murphy on ottanut heti ison roolin uudessa seurassaan Manresassa ja sunnuntaina hän tehtaili komeasti 20 pistettä voitto-ottelussa Estudiantesia vastaan. Saksan Bundesliigassa Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies.

2.3.2019 08:42 Susijengi

Wilson ja Ahonen joukkueidensa ykköstykkejä – suomalaisille tärkeitä voittoja

Jamar Wilsonin maaotteluissa väläyttämä hieno vire sai jatkoa myös Liettuan liigassa, kun hän johdatti Lietkabelisin voittoon tehtyään 20 pistettä. Roope Ahonen oli sitä vastoin Oviedon ykköspyssy 17 pisteellä Espanjan kakkosliigassa. Tärkeitä voittoja pääsivät juhlimaan myös Petteri Koponen sekä Tuomas Iisalo ja Vesa Vertio.

18.2.2019 12:06 Susijengi

Jamar Wilson valmis antamaan kaikkensa Susijengille

Miesten koripallomaajoukkueella on edessään kohtalon hetket tällä viikolla, kun MM-karsinnat saadaan päätökseen. Susijengin väkkärämäinen takamies Jamar Wilson on valmis jättämään kaikkensa kentälle.

17.2.2019 20:51 Susijengi

Antti Kanervo ja Lassi Tuovi juhlivat cup-voittoja

Antti Kanervo pääsi lauantai-iltana juhlimaan Islannin cup-mestaruutta, kun Stjarnan kaatoi finaalissa Njardvikin. Lassi Tuovin Strasbourg sen sijaan valloitti Leaders Cupin Ranskassa.

15.2.2019 11:22 Susijengi

Antti Kanervo Islannin cupin finaaliin

Antti Kanervo taistelee lauantaina Islannin cupin voitosta, kun Stjarnan raivasi tiensä Final Four –turnauksen finaaliin. Jamar Wilsonin Lietkabelis pelasi itsensä niin ikään mukaan Liettuan cupin finaaliturnaukseen.

Näytä lisää vastaavia