Mahtava Pirkka Street Basket -katukorispäivä Karkkilassa

16.5.2017 Karkkilan Urheilijoiden talkoolaiset tekivät upeaa työtä Pirkka Street Basket -tapahtuman järjestelyissä, kun 230 alakoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää. K-Supermarket Karkkilan parkkipaikalla vieraili myös Karkkilan Urheilijoiden kasvatti Miikka Luosmaa.

Karkkilassa 230 alakoululaista pelasi katukorista

Pelien välissä tanssittiin myös letkajenkkaa

Kannustajia palkittiin mitaleilla

Synttärisankari Luukas sai lahjaksi Pikkusudet-pallon

Riemunkiljahduksia ja iloista mieltä riitti Karkkilassa läpi päivän. Kenttien laidoilla kannustettiin innokkaasti kovaan ääneen ja nähtiin paikan päällä myös perinteinen letkajenkka.

Kenttävalvomisen lisäksi Karkkilan Urheilijoiden talkoolaiset tanssittivat alakoululaisia ja pitivät yllä hyvää fiilistä. Mukana talkoohommissa oli talkoolaisia, jotka ovat olleet mukana jo monena vuonna. Tämä on ilmeinen osoitus siitä, että myös järjestäjille Pirkka Street Basket -tapahtuma on yksi vuoden hauskimmista päivistä.

Karkkilassa aurinkoisessa ja lämpimässä säässä kuultiin myös Paljon onnea vaan -laulu. Syntymäpäiväsankari Luukas Vendelin nautti syntymäpäivästään täysin mitoin katukoriksen parissa.

- Täällä on hauskaa ja katukorista pelatessa on tosi kivaa viettää syntymäpäivää, riemuitsi syntymäpäiväsankari Luukas Vendelin uusi koripallo kainalossaan.  

Pirkka Street Basket -tapahtuma keräsi taas lukuisia kehuja. Mietteitä ei tarvinnut edes kysyä, vaan hymy paistoi kauas koululaisten sekä muiden tapahtumassa vierailleiden kasvoilta. Tapahtuman tunnelma vetosi myös koululaisia kannustamaan tulleeseen Miikka Luosmaahan, joka on pelannut kaksi edellista kautta Korisliigaa Kouvoissa. 

- Hienoa nähdä tällaista meininkiä. Kannustan kaikkia koululaisia aloittamaan koripallon, sillä se sopii kaikille! Lyhyille ja pitkille. Tytöille ja pojille. Vasen- ja oikeakätisille, totesi Karkkilan Urheilijoiden kasvatti Miikka Luosmaa.

Kiertuerekan matka jatkuu seuraavaksi kohti Nokiaa. Tällä viikolla ehditään vierailla myös vielä Lappeenrannassa ja Orimattilassa.

Pirkka Street Basket 2017 on osa Suomen Koripalloliiton ja Keskon Pirkka-tuotemerkin yhteisvastuullista Pikkusudet-hanketta, jonka tavoitteena on edistää lasten liikkunnallisuutta. Hanke toteutetaan yhteistyössä paikallisten koripalloseurojen ja K-ruokakauppiaiden kanssa.

Lue myös: Pirkka Street Basket Porissa (12.5.2017)
Lue myös: Pirkka Street Basket Loimaalla (15.5.2017)
Lue lisää: Pikkusudet  

Henkilöt

 
24.8.2017 Katukoris

Viikon viimeinen Pirkka Street Basket täytti Uudenkaupungin torin

Torstaina katukorispelejä pelattiin Uudenkaupungin torilla aurinkoisissa tunnelmissa. Tapahtuma oli tähän mennessä syksyn suurin 500 osallistujallaan. Torilla riitti myös paljon kannustajia, kun ohikulkijat pysähtyivät katsomaan pelejä ja lisäksi Korihaiden pelaajia vieraili paikalla.

23.8.2017 Katukoris

Kärrynpyöriä ja katukorista – Pirkka Street Basket liikutti lapsia keskiviikkona Laitilassa

Pirkka Street Basket -kiertueen rekka pysähtyi keskiviikkona Laitilan K-Supermarketin pihaan. 200 koululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää katukoriksen parissa intoa täynnä. Pelinohjaajina tapahtumassa toimivat ansioituneesti Korihaiden edustusjoukkueen pelaajia.

22.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket Raumalla - Katukorista kaikille

Tiistaina Raumalla vuoden hauskinta koulupäivää oli viettämässä 150 oppilasta. K-Citymarket Rauman pihalla katukorista pelasi myös erityisryhmien oppilaita. Tapahtuma tarjosi järjestäjä Rauma Basketille mahdollisuuden rekrytoida uusia korispelaajia seuran toimintaan.

21.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket Tampereella – katukorista ja liikunnan iloa

Katukoriskiertue sai maanantaina jatkoa Tampereella, kun Tesoman palloiluhallin parkkipaikalle pystytettiin kahdeksan katukoristelinettä. 300 alokoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää hymyssä suin. Tapahtumaa oli toista kertaa mukana järjestämässä paikallinen seura Raholan Pyrkivä.

18.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket ja vuoden hauskin koulupäivä Lappeenrannan Kauppatorilla

Perjantaina 150 alakoululaista nautti liikunnan ilosta aurinkoisessa säässä Lappeenrannan kauppatorilla katukoriksen parissa. Pirkka Street Basket -tapahtuma järjestettiin paikkakunnalla jo vahvalla kokemuksella Lappeenrannan NMKY:n ja Catzin yhteistyöllä.

15.8.2017 Katukoris

Syksyn Pirkka Street Basket -kiertue starttasi tiistaina Äänekoskella aurinkoisissa merkeissä

Pirkka Street Basket -tapahtuma järjestettiin tiistaina ensimmäisen kerran Äänekoskella yhteistyössä Äänekosken Huiman kanssa. K-Citymarket Äänekosken parkkipaikalla katukorista pelattiin aurinkoisesta säästä nauttien. Yhteensä vuoden hauskinta koulupäivää oli viettämässä 300 alakoululaista.

7.8.2017 Katukoris

Pirkka Street Basket starttaa taas ensi viikolla – elokuussa yhdeksän katukoristapahtumaa koululaisille

Loistavia tuloksia tuottanut Pirkka Street Basket -kiertue saa jatkoa syksyn lähestyessä. Elokuun puolella ennen koripallon EM-kilpailuiden käynnistymistä ehditään vuoden hauskinta koulupäivää viettää yhdeksällä eri paikkakunnalla.

30.6.2017 11:00 Katukoris

Pirkan ja Koripalloliiton Pikkusudet-hanke liikuttanut kahdessa vuodessa huimat 35 000 lasta

Keskon Pirkka-tuotemerkin ja Suomen Koripalloliiton käynnistämän Pikkusudet-yhteistyöhanke on koonnut jo huikeat 35 000 lasta nauttimaan liikunnan ilosta. Lähes sadan koripalloseuran sekä K-kauppiaiden voimin Pikkusudet-toiminta on levinnyt laajasti ympäri Suomen.

15.6.2017 Katukoris

Toukokuun Pirkka Street Basket -kiertueella vuoden hauskinta koulupäivää pääsi viettämään 6150 alakoululaista

Kevään 2017 Pirkka Street Basket -kiertue vieraili yhteensä 19 eri paikkakunnalla. Kaikkiaan 6150 lasta pääsi viettämään huikeaa katukorispäivää. Koripalloliiton ja Keskon Pirkka-tuotemerkin yhteistyö jatkuu energisenä.

31.5.2017 09:00 Katukoris

Kevään Pirkka Street Basket -kiertue päätökseen riemukkaasti Rovaniemellä

Koululaisille suunnattu katukoris teki näyttävän paluun Rovaniemelle Pirkka Street Basketin muodossa. Liikunnallista koulupäivää Rovaniemellä eri lajien parissa vietti yli tuhat alakoululaista ja katukorista pääsi pelaamaan ainakin 300 oppilasta.

Näytä lisää vastaavia