McFarlan Pyrbasketin toinen vahvistus

3.9.2002 SM-Koriksen tamperelaisjoukkue Pyrbasket on kiinnittänyt toiseksi vahvistuksekseen William ”BJ” McFarlanin. 26-vuotias McFarlan on viimeksi pelannut Irlannin liigassa sekä amerikkalaisessa ammattilaissarjassa USBL:ssä.

- McFarlan on erittäin aktiivinen ja fyysinen pelaaja, joka on parhaimmillaan nopeassa tempopelissä ja korin läheisyydessä, kertoi Pyrbasketin vahvistusvalinnoista vastaava Jarmo Laitinen.

McFarlanilla on pituutta 196 cm ja hän elopainoa löytyy 102 kiloa. Hän on saanut oppinsa vähemmän tunnetussa yliopistosarjan NAIA:n kakkosdivisioonassa. McFarlan valmistui vuonna 2000 St. Thomas Aquinas Collegesta, jonka jälkeen hän on esiintynyt USBL-kesäliigassa vuosina 2000-02. Kuluneena kesänä hän edusti Brooklynin joukkuetta ja tehtaili keskiarvoikseen 13 pistettä ja seitsemän levypalloa. Irlannissa McFarlan vietti pelikauden 2001-02 Limerickin joukkueessa.

Pyrbasketin uudet amerikkalaispelaajat Al Hamilton ja William McFarlan tulevat Suomeen 4.9. ja ovat mukana heti kauden ensimmäisessä harjoitusturnauksessa Ruotsissa. Molemmat ovat Pyrbasketissa koeajalla syyskuun ajan.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia