Miia Lindström YMCA Tampereen lasten valmentajaksi

22.7.2021 08:13 YMCA Tampere on palkannut Miia Lindströmin toistaiseksi voimassa olevalla kokoaikaisella työsopimuksella lasten koripallotoiminnan valmentajaksi. Miia aloittaa tehtävässään 1.8.2021.

Miia Lindström YMCA Tampereen lasten valmentajaksi. Kuva: YMCA Tampere

YMCA Tampere haluaa kehittää lasten urheilu- ja koripallotoimintaa määrätietoisesti monella eri osa-alueella, ja siksi yhdistys on päättänyt satsata kokeneen ja osaavan ammattilaisen palkkaamiseen. Miia Lindström toimi YMCA Tampereella Lasten toiminnan koordinaattorina jo kaudella 2020-2021, mutta uuden sopimuksen myötä työnkuva muuttuu ja laajenee merkittävästi tuleville kausille.

”Kehitystyön tavoitteena on luoda vahva toimintakulttuuri lasten urheilutoiminnan toteuttamiseen. Miian osaaminen, kokemus ja intohimo lasten toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen antaa erinomaisen lähtökohdan työn tekemiseen. Miian ympärille keräämme innokkaiden nuorien valmentajien joukkueen, jotka omalla panoksellaan täydentävät kokonaisuuden ja luovat toiminnan edelleenkehittymiselle luonnollisen jatkumon”, kertoo YMCA Tampereen lajipäällikkö Pena Ranta.


Lasten koripallotoiminnan valmentajan työnkuva:

1. Pienten lasten (1-7 v.) koripallotoiminnan laajentaminen ja kehittäminen
Toimia vastuuvalmentajana YMCA Tampereen iltatoimintana järjestettävissä uusissa Perhe-, Muksu- ja Eppukorisryhmissä. Valmentajalla on vastuu uusien ryhmien perustamisesta ja toiminnan järjestämisestä sekä nuorten apuvalmentajien ohjaamisesta.

Kaikkien pienten lasten ryhmien tavoitteena on kehittää monipuolisia liikkumisen taitoja sekä tietysti tutustua koripallon saloihin. Toiminta suunnitellaan lasten taitotason mukaiseksi ja päätavoitteena on synnyttää liikkumisen kipinä sekä varmistaa jokaiselle lapselle liikunnallisia onnistumisia.

2. Lasten harrastustoiminnan kehittäminen ja toteuttaminen
YMCA Tampere haluaa olla vahva ja luotettava toimija, joka on aktiivisesti mukana lasten harrastustoiminnan tuomisessa koulupäivän yhteyteen. Lajirajat ylittävän yhteistyön kautta päivätoiminta lähtee vahvasti käyntiin lukukaudella 2021-2022. Yhteistyö muiden urheiluseurojen kanssa mahdollistaa uusia toimintamalleja monipuolistaen edelleen lasten ohjattua liikkumista.

Lasten valmentaja on vastuuhenkilönä harrastustoiminnan kehittämisessä sekä toimii vastuuvalmentajana osassa aloittavista päiväryhmistä. Tehtävänkuvaan kuuluu olennaisesti monipuolisen yhteistyön kehittäminen yli seura- ja lajirajojen sekä kuntien suuntaan.

3. Lasten valmennuksen mentorointi
Ensimmäisen vuoden positiivisten kokemusten myötä tehtävänkuvaan kuuluu edelleen seuran omien valmentajien tukeminen ja ohjaaminen. Valmentaja vierailee joukkueiden harjoituksissa, jolloin kokoaikaisen työntekijän osaamista, ideoita ja kokemusta jaetaan mahdollisimman laajalle joukolle valmentajia. YMCA Tampereen sisäistä valmentajakoulutusta tullaan samalla uudistamaan ja säännöllistämään koronaa edeltävän ajan tasolle. Koulutuksen osana kehitetään mallia nuorten osallisuuden lisäämiseen valmennus- ja seuratoiminnassa.


Laadukkaan lasten urheilutoiminnan keskeinen tavoite on tuottaa suunnitelmallisesti paljon liikettä ja onnistumisia leikkien, pelien ja kisailuiden kautta. Ikäluokalle kohdistettu tavoitteellisuus rakentaa vahvaa pohjaa myöhemmälle taidon oppimiselle.
YMCA Tampereen kunnianhimoinen tavoite on sytyttää jokaisessa osallistuvassa lapsessa liikunnan kipinä yhteisen ja iloisen tekemisen avulla. Vahvalta pohjalta ponnistaa korkealle ulottavia koripalloilijoita - meidän toimintamme tehtävä on tarjota onnistumisen takuu jokaiselle pelaajalle jokaiseen harjoitukseen!


Lisätietoja lasten toiminnastamme löydät nettisivuilta osoitteesta: https://ymcatamperekoripallo.fi/lastenkoris/
Ilmoittautumaan pääsee osoitteesta:
https://ymcatamperekoripallo.fi/ilmoittautuminen/


Lisätietoja saa myös YMCA Tampereen koripallon lajipäälliköltä:
Pena Ranta
050 395 9870
pena.ranta@ymca.fi

 
27.6.2022 08:33 Seura tiedottaa

Jampe Lehtosen muistostipendi Niina Rokolammelle

Neljännen kerran jaettu Jarmo Lehtosen muistostipendi on luovutettu Niina Rokolammelle, pian 16 vuotta täyttävälle koripallolupaukselle. Rokolampi on ensimmäinen 500 euron kannustuspalkinnon saanut tyttöpelaaja.

23.6.2022 18:16 Läntinen alue

YMCA Tampere vahvistaa koripallotoiminnan rakenteita

Miia Lindström aloittaa 1.7.2022 YMCA Tampereen koripallon lajipäällikkönä ja Pena Ranta siirtyy lajitoiminnan ja valmennuksen johtajaksi virkanimikkeellä koripallon valmennuspäällikkö. Molemmat työtehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.

23.6.2022 18:00 Läntinen alue

BC Sisu etsii junioritoimintaan osa-aikaista tai tuntiperusteista päävalmentajaa/valmentajaa/valmennus-koordinaattoria

Etsimme henkilöä, joka on aidosti kiinnostunut työskentelemään lasten ja nuorten parissa ja jolla on halua ja ideoita valmennustoiminnan kehittämiseen. Työnkuvaa ja tuntimäärää pystytään muokkaamaan sopivan kandidaatin kiinnostusta vastaavaksi.

23.6.2022 17:50 Läntinen alue

Delfin Basket tarjoaa tradition ilmaiseksi

Delfin Basketin tavaramerkki, ilmainen huippuottelu palaa koronavuosien jälkeen. Susijengi pelaa lauantai-iltana 6.elokuuta Hakametsän hallissa Belgiaa vastaan. Kisapassilla katsomoon kannustajiksi pääsee 3 000 korisfania.

23.6.2022 06:56 Seura tiedottaa

Julián de Landaluce Machuca LePyn valmentajaksi

LePy ja espanjalaissyntyinen Julián de Landaluce Machuca (28 v) ovat tehneet valmentajasopimuksen. Julián aloittaa LePyssä päätoimisena valmentajana 1.8.2022.

20.6.2022 14:01 Seura tiedottaa

ToPo saa uuden kotipesän Pirkkolaan

Pirkkolaan aukeaa elokuussa uusi halli, josta ToPo saa uuden kotipesän itselleen. Näin seura pääsee keskittämään toimintonsa neljään ydinsijaintiin, kun Munkkiniemen yhteiskoulun, Kisahallin ja Hoplaxskolanin ohella seura pääsee nauttimaan omista tiloista Pirkkolassa.

17.6.2022 14:48 Läntinen alue

Turun NMKY – YMCA Turku vastuuvalmentajat kaudelle 2022-2023

Sekä poika- että tyttöjoukkueiden valmennusstaffit alkavat olemaan lähes valmiit, joten seuran valmennukselliset asiat ovat enemmänkin kuin hyvillä mallin.

17.6.2022 09:41 Seura tiedottaa

STC Summer Camp Kisakalliossa heinäkuun lopulla

Kisakallion Urheiluopistolla järjestetään heinäkuun 29.–31. ainutlaatuinen leiri 2007-2012-syntyneille korisjunnuille.

16.6.2022 12:37 Läntinen alue

Real Betisin huippuvalmentajat Delfin Basketin valmentajaklinikalle

Delfin Basket laajentaa tarjontaansa. Pyrintö järjestää elokuun ensimmäisenä torstaina kansainvälisen valmentajaklinikan. Kouluttajiksi saapuvat espanjalaisen huippuseuran Real Betisin valmentajat Antonio Perez ja Javier Carrasco.

14.6.2022 12:36 Seura tiedottaa

Tule valmentamaan KTP:hen!

KTP etsii innokkaita ja motivoituneita valmentajia joukkoomme. Toivomme innostuneisuutta, sitoutumista ja halua kehittää itseään.

14.6.2022 10:16 Seura tiedottaa

Helsingin NMKY koripallon päävalmentajat kaudella 2022–2023

Koripallon päävalmentajat alkaneelle kaudelle on valittu. Helsingin NMKY:ssä on 25 päävalmentajaa.

14.6.2022 09:59 Seura tiedottaa

Sandra Prieto Espanjan naisten pääsarjasta Helsingin NMKY:n valmentajaksi

Helsingin NMKY on tehnyt valmentajasopimuksen Sandra Prieton kanssa. Sandra tulee toimimaan alkavalla kaudella päävalmentajana Helsingin NMKY:n naiset-U19 joukkueessa ja U15 tyttöjen joukkueessa.

13.6.2022 07:15 Seura tiedottaa

Jokelan 24.katukoris elokuussa

Kaukasten Voima järjestää perinteisen katukoristapahtuman 6.8. Jokelassa

9.6.2022 17:50 Läntinen alue

Tampereen Pyrintö pureutuu uusiin kaupunginosiin

Tampereen Pyrintö aloittaa elokuussa kasvavissa kaupunginosissa koristoiminnan. Opetusministeriön tukeman hankkeen vetäjä Tiia Nikkilä haravoi kohteiksi Vuoreksen kasvavan ja Hervannan jo vakiintuneen lähiön. Markkinointi tavoitti keväällä 800 koululaista.

6.6.2022 15:27 Seura tiedottaa

Huiman miehiin jo 15-vuotiaana noussut Lenni Laajala sai Jampen käden

Äänekosken Huiman koripallolupauksiin kuuluva Lenni Laajala on saanut seuralegenda Jarmo Lehtosen nimeä kiertopalkinnon eli Jampen käden. Vuotuinen palkinto ja sen mukana tuleva sadan euron stipendi jaettiin nyt viidennen kerran.

3.6.2022 08:12 Seura tiedottaa

Kaisa Höök LePyn valmentajaksi

Kaisa Höök (41 v) aloittaa LePyn valmentajana. Kaisa ottaa vastuulleen LePyn pienimmät poikajuniorit. Hän aloittaa LePyssä elokuussa.

1.6.2022 12:00 Läntinen alue

Tampereen Pyrinnön nuorten ikäluokkien päävalmentajat on nimetty

Tampereen Pyrinnön koripallojaoston valmistautuminen kauteen 2022-23 on hyvässä vauhdissa. Kaikkien nuorten ikäluokkien päävalmentajat on nimetty ja valmennustiimit alkavat muotoutua.

30.5.2022 11:21 Seura tiedottaa

Valmentajaksi PuHu Junioreihin?

PuHu Juniorit hakee lasten ja nuorten valmennuksesta kiinnostuneita motivoituneita valmentajia kasvavaan osaajien joukkoomme. Arvostamme valmentajissamme sitoutumista, korkeaa motivaatiota auttaa pelaajia saavuttamaan heidän asettamat tavoitteensa sekä halua kehittyä ja oppia uutta valmentajana.

25.5.2022 13:12 Seura tiedottaa

Hussain Dassouki palaa Saksasta Tapiolan Honkaan

Tapiolan Hongan miesten ja vanhimpien poikajunioreiden valmennusryhmä saa ensi kaudelle merkittävän vahvistuksen, kun Hussain Dassouki palaa kahden Saksassa vietetyn vuoden jälkeen Tapiolan Honkaan.

24.5.2022 09:53 Miesten I divisioona B

Panttereiden miesten edustusjoukkueen Try Out- harjoitukset Laajasalon palloiluhallilla

Pantterit järjestää Try Out- tapahtuman ti 31.5. ja to 2.6. klo 20:30-22:00 Laajasalon Palloiluhallilla (Sarvastonkaari 23).

Näytä lisää vastaavia