Miia Lindström YMCA Tampereen lasten valmentajaksi

22.7.2021 08:13 YMCA Tampere on palkannut Miia Lindströmin toistaiseksi voimassa olevalla kokoaikaisella työsopimuksella lasten koripallotoiminnan valmentajaksi. Miia aloittaa tehtävässään 1.8.2021.

Miia Lindström YMCA Tampereen lasten valmentajaksi. Kuva: YMCA Tampere

YMCA Tampere haluaa kehittää lasten urheilu- ja koripallotoimintaa määrätietoisesti monella eri osa-alueella, ja siksi yhdistys on päättänyt satsata kokeneen ja osaavan ammattilaisen palkkaamiseen. Miia Lindström toimi YMCA Tampereella Lasten toiminnan koordinaattorina jo kaudella 2020-2021, mutta uuden sopimuksen myötä työnkuva muuttuu ja laajenee merkittävästi tuleville kausille.

”Kehitystyön tavoitteena on luoda vahva toimintakulttuuri lasten urheilutoiminnan toteuttamiseen. Miian osaaminen, kokemus ja intohimo lasten toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen antaa erinomaisen lähtökohdan työn tekemiseen. Miian ympärille keräämme innokkaiden nuorien valmentajien joukkueen, jotka omalla panoksellaan täydentävät kokonaisuuden ja luovat toiminnan edelleenkehittymiselle luonnollisen jatkumon”, kertoo YMCA Tampereen lajipäällikkö Pena Ranta.


Lasten koripallotoiminnan valmentajan työnkuva:

1. Pienten lasten (1-7 v.) koripallotoiminnan laajentaminen ja kehittäminen
Toimia vastuuvalmentajana YMCA Tampereen iltatoimintana järjestettävissä uusissa Perhe-, Muksu- ja Eppukorisryhmissä. Valmentajalla on vastuu uusien ryhmien perustamisesta ja toiminnan järjestämisestä sekä nuorten apuvalmentajien ohjaamisesta.

Kaikkien pienten lasten ryhmien tavoitteena on kehittää monipuolisia liikkumisen taitoja sekä tietysti tutustua koripallon saloihin. Toiminta suunnitellaan lasten taitotason mukaiseksi ja päätavoitteena on synnyttää liikkumisen kipinä sekä varmistaa jokaiselle lapselle liikunnallisia onnistumisia.

2. Lasten harrastustoiminnan kehittäminen ja toteuttaminen
YMCA Tampere haluaa olla vahva ja luotettava toimija, joka on aktiivisesti mukana lasten harrastustoiminnan tuomisessa koulupäivän yhteyteen. Lajirajat ylittävän yhteistyön kautta päivätoiminta lähtee vahvasti käyntiin lukukaudella 2021-2022. Yhteistyö muiden urheiluseurojen kanssa mahdollistaa uusia toimintamalleja monipuolistaen edelleen lasten ohjattua liikkumista.

Lasten valmentaja on vastuuhenkilönä harrastustoiminnan kehittämisessä sekä toimii vastuuvalmentajana osassa aloittavista päiväryhmistä. Tehtävänkuvaan kuuluu olennaisesti monipuolisen yhteistyön kehittäminen yli seura- ja lajirajojen sekä kuntien suuntaan.

3. Lasten valmennuksen mentorointi
Ensimmäisen vuoden positiivisten kokemusten myötä tehtävänkuvaan kuuluu edelleen seuran omien valmentajien tukeminen ja ohjaaminen. Valmentaja vierailee joukkueiden harjoituksissa, jolloin kokoaikaisen työntekijän osaamista, ideoita ja kokemusta jaetaan mahdollisimman laajalle joukolle valmentajia. YMCA Tampereen sisäistä valmentajakoulutusta tullaan samalla uudistamaan ja säännöllistämään koronaa edeltävän ajan tasolle. Koulutuksen osana kehitetään mallia nuorten osallisuuden lisäämiseen valmennus- ja seuratoiminnassa.


Laadukkaan lasten urheilutoiminnan keskeinen tavoite on tuottaa suunnitelmallisesti paljon liikettä ja onnistumisia leikkien, pelien ja kisailuiden kautta. Ikäluokalle kohdistettu tavoitteellisuus rakentaa vahvaa pohjaa myöhemmälle taidon oppimiselle.
YMCA Tampereen kunnianhimoinen tavoite on sytyttää jokaisessa osallistuvassa lapsessa liikunnan kipinä yhteisen ja iloisen tekemisen avulla. Vahvalta pohjalta ponnistaa korkealle ulottavia koripalloilijoita - meidän toimintamme tehtävä on tarjota onnistumisen takuu jokaiselle pelaajalle jokaiseen harjoitukseen!


Lisätietoja lasten toiminnastamme löydät nettisivuilta osoitteesta: https://ymcatamperekoripallo.fi/lastenkoris/
Ilmoittautumaan pääsee osoitteesta:
https://ymcatamperekoripallo.fi/ilmoittautuminen/


Lisätietoja saa myös YMCA Tampereen koripallon lajipäälliköltä:
Pena Ranta
050 395 9870
pena.ranta@ymca.fi

 
2.12.2021 15:27 Seura tiedottaa

Tervetuloa Lauttasaaren yhteiskoulun yläkoulun korisluokalle

Lauttasaaren yhteiskoulun (LYK) yläkoulun urheiluluokalla on tavoitteellisen koripalloilijan mahdollista yhdistää koulu ja koripallon laji- ja ominaisuusharjoittelu Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian (Urhea) urheiluyläkoulukonseptin mukaisesti.

1.12.2021 12:02 Seura tiedottaa

Opiskelun ja koripallon voi yhdistää Puistopolun peruskoulussa

Puistopolun peruskoulu on Helsingin Vuosaaressa sijaitseva yhtenäinen peruskoulu, jossa järjestetään painotettua liikunnanopetusta sekä alakoulussa että yläkoulussa.

25.10.2021 15:11 Kaakkoinen alue

Easter Tournament Lahti 15.-17.4.2022 ilmoittautuminen on avattu!

Easter Tournament 2022 koristurnauksen ilmoittautuminen on avattu! Turnaus pelataan ensi keväänä pääsiäisen aikaan 15.-17.4.2022 ja puitteet Lahdessa ovat mitä parhaimmat!

13.10.2021 12:33 Seura tiedottaa

Tapiolan Honka etsii lasten ja nuorten fysiikkavalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Tapiolan Honka on Suomen toiseksi suurin koripalloseura, joka tarjoaa koripallotoimintaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Jokaiselle pelaajalle ja valmentajalle löytyy omaa motivaatiota ja taitoa vastaava polku kuljettavaksi.

8.10.2021 08:44 Seura tiedottaa

Ehdotus modernista katukoripallokentästä julki Helsingin Alppilassa

Helsingin Alppilaan ehdotettu liikuntapaikka sisältää katukoripallokentän, ulkokuntosalin ja street workout -telineet.

7.10.2021 16:03 Seura tiedottaa

"Hoops for learning" -hanke rantautuu nokialaisille kouluille

BC Nokia, Yhdysvaltain Suomen suurlähetystö sekä Nokian kaupunki ovat sopineet yhteisestä "Hoops for learning"-hankkeesta.

5.10.2021 11:36 Seura tiedottaa

Ota Sasun syöttö kiinni - Susijengi-tähti tarjoaa paikan syysloman korisleirille

Susijengissä ja Espanjan pääsarjassa Teneriffalla pelaava Sasu Salin tekee hyvää yhdessä entisten ja nykyisten Susijengi-pelaajien kanssa tarjoamalla yhden paikan syysloman leirille.

4.10.2021 11:08 Seura tiedottaa

EBT järjestää 15.-16.1.2022 maksuttoman Pikkusudet-turnauksen Espoonlahdessa

Turnauksessa on sarjat 2014 ja 2015 syntyneille pojille ja tytöille. Ilmoittautua voi myös jompaankumpaan sarjaan sekajoukkueella.

30.9.2021 14:54 Seura tiedottaa

Junioreiden taitoleiri syyslomalla 18.-20.10. Kisakalliossa

Syyslomalla Kisakallion Urheiluopistolla järjestetään korisjunioreiden taitoleiri, STC Shooting Camp. Leiri rakentuu monipuolisista sekä yksilötaitoihin painottuvista sisällöistä. Leiri järjestetään 18.-20.10.

30.9.2021 09:03 Seura tiedottaa

Vantaan Energia -turnauksen ilmoittautuminen aukeaa 4.10. klo 10:00

PuHu Junioreiden järjestämä juniorikoripallon suurtapahtuma järjestetään perinteiseen tapaan Vantaalla taas tammikuussa 14.-16.1.2022. Viime vuonna koronarajoitusten takia peruutettu turnaus on jatkossa nimetty tapahtuman uuden pääyhteistyökumppanin mukaan Vantaan Energia -turnaukseksi.

16.9.2021 12:52 Läntinen alue

Jukka Lindbergistä Ura Basketin minikorisvastaava

Todella pitkän linjan seura-aktiivi palkattiin huolehtimaan seuran nuorimmistä ikäluokista.

2.9.2021 12:31 Läntinen alue

Hypäri 3x3 käynnistynyt, Derrick Crayton mukaan YMCA Tampereen valmennukseen

YMCA Tampereen ja Tamspiritin Hypäri 3x3 -koripallokonsepti tarjoaa alakouluikäisille mahdollisuuden maksuttomaan koripalloharrastukseen 2-3 kertaa viikossa iltapäivisin heti koulupäivän yhteydessä. Ensimmäinen viikko keräsi neljään toimipaikkaan 180 ilmoittautunutta.

25.8.2021 13:31 Seura tiedottaa

Biddy Basketin 1-tason leiri Pohjassa

Biddy Basket on 40 vuoden ajan vienyt tyttöjen ja poikien joukkueita Amerikkaan sekä viimeiset 10 vuotta lisäksi Espanjaan. Valinnat joukkueisiin tapahtuu 3-tasoisen leirityksen kautta.

20.8.2021 06:56 Seura tiedottaa

Hokki Basket - Koripallohokki hakee valmentajia

Hokki Basket - Koripallohokki ry. on loviisalainen koripalloseura. Se on perustettu vuonna 1985 ja seura on keskittynyt nuorisokoripalloiluun. Nyt Matti tarvitsee apua.

19.8.2021 15:54 Keskinen alue

Tristan Fay HoNsUn valmennuspäälliköksi

HoNsU haluaa kehittyä edelleen - Tristan Fay HoNsUn valmennuspäälliköksi!

18.8.2021 15:21 Läntinen alue

Valmentajaksi Raholan Pyrkivään!

Raholan Pyrkivä on perinteikäs länsi-tamperelainen koripalloseura. Seura kasvaa ja kehittyy vahvasti, ja panostamme paljon juniorijoukkueiden toimintaan nyt ja jatkossa. Etsimme nyt päävalmentajaa minipoikien joukkueeseen (2010 ja 2011 syntyneet)

12.8.2021 13:16 Seura tiedottaa

Hyvinkään Ponteva hakee seuraansa uutta juniorivalmentajaa

Voimistelu- ja Urheiluseura Hyvinkään Ponteva on perustettu vuonna 1916. Koripalloa Pontevassa on pelattu 50-luvulta lähtien. Seura hakee valmennustiimiä tukemaan nyt uutta valmentajaa.

10.8.2021 14:33 Seura tiedottaa

KaU Karkkilan I divisioona B -joukkue järjestää avoimet harjoitukset

Joukkue etsii kokoonpanoonsa pelaajia, jotka ovat valmiita harjoittelemaan kovaa ja ammattimaisesti kehittyäkseen koripalloilijana.

2.8.2021 09:03 Seura tiedottaa

Delfin Basket avasi kauden terveellisesti ja turvallisesti

Heti ensimmäisestä avausheitosta sen huomasi - tätä oli odotettu! Koriskauden perinteinen avaus, Delfin Basket Tournament tuli pitkän kuivan kauden jälkeen enemmän kuin tarpeeseen. Mukana oli mukavasti heti 256 joukkuetta.

30.7.2021 08:30 Katukoris

Hyvinkään perinteinen katukoristurnaus järjestetään 14.8.

Turnaus järjestetään Hotel Sveitsin piha-alueella. Hyvinkään Katukoriksen kummipelaajina toimivat Pontevan omat kasvatit Naisten Korisliigasta tuttu Anni Jämsä ja Susijengin Edon Maxhuni.

Näytä lisää vastaavia