Miia Lindström YMCA Tampereen lasten valmentajaksi

22.7.2021 08:13 YMCA Tampere on palkannut Miia Lindströmin toistaiseksi voimassa olevalla kokoaikaisella työsopimuksella lasten koripallotoiminnan valmentajaksi. Miia aloittaa tehtävässään 1.8.2021.

Miia Lindström YMCA Tampereen lasten valmentajaksi. Kuva: YMCA Tampere

YMCA Tampere haluaa kehittää lasten urheilu- ja koripallotoimintaa määrätietoisesti monella eri osa-alueella, ja siksi yhdistys on päättänyt satsata kokeneen ja osaavan ammattilaisen palkkaamiseen. Miia Lindström toimi YMCA Tampereella Lasten toiminnan koordinaattorina jo kaudella 2020-2021, mutta uuden sopimuksen myötä työnkuva muuttuu ja laajenee merkittävästi tuleville kausille.

”Kehitystyön tavoitteena on luoda vahva toimintakulttuuri lasten urheilutoiminnan toteuttamiseen. Miian osaaminen, kokemus ja intohimo lasten toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen antaa erinomaisen lähtökohdan työn tekemiseen. Miian ympärille keräämme innokkaiden nuorien valmentajien joukkueen, jotka omalla panoksellaan täydentävät kokonaisuuden ja luovat toiminnan edelleenkehittymiselle luonnollisen jatkumon”, kertoo YMCA Tampereen lajipäällikkö Pena Ranta.


Lasten koripallotoiminnan valmentajan työnkuva:

1. Pienten lasten (1-7 v.) koripallotoiminnan laajentaminen ja kehittäminen
Toimia vastuuvalmentajana YMCA Tampereen iltatoimintana järjestettävissä uusissa Perhe-, Muksu- ja Eppukorisryhmissä. Valmentajalla on vastuu uusien ryhmien perustamisesta ja toiminnan järjestämisestä sekä nuorten apuvalmentajien ohjaamisesta.

Kaikkien pienten lasten ryhmien tavoitteena on kehittää monipuolisia liikkumisen taitoja sekä tietysti tutustua koripallon saloihin. Toiminta suunnitellaan lasten taitotason mukaiseksi ja päätavoitteena on synnyttää liikkumisen kipinä sekä varmistaa jokaiselle lapselle liikunnallisia onnistumisia.

2. Lasten harrastustoiminnan kehittäminen ja toteuttaminen
YMCA Tampere haluaa olla vahva ja luotettava toimija, joka on aktiivisesti mukana lasten harrastustoiminnan tuomisessa koulupäivän yhteyteen. Lajirajat ylittävän yhteistyön kautta päivätoiminta lähtee vahvasti käyntiin lukukaudella 2021-2022. Yhteistyö muiden urheiluseurojen kanssa mahdollistaa uusia toimintamalleja monipuolistaen edelleen lasten ohjattua liikkumista.

Lasten valmentaja on vastuuhenkilönä harrastustoiminnan kehittämisessä sekä toimii vastuuvalmentajana osassa aloittavista päiväryhmistä. Tehtävänkuvaan kuuluu olennaisesti monipuolisen yhteistyön kehittäminen yli seura- ja lajirajojen sekä kuntien suuntaan.

3. Lasten valmennuksen mentorointi
Ensimmäisen vuoden positiivisten kokemusten myötä tehtävänkuvaan kuuluu edelleen seuran omien valmentajien tukeminen ja ohjaaminen. Valmentaja vierailee joukkueiden harjoituksissa, jolloin kokoaikaisen työntekijän osaamista, ideoita ja kokemusta jaetaan mahdollisimman laajalle joukolle valmentajia. YMCA Tampereen sisäistä valmentajakoulutusta tullaan samalla uudistamaan ja säännöllistämään koronaa edeltävän ajan tasolle. Koulutuksen osana kehitetään mallia nuorten osallisuuden lisäämiseen valmennus- ja seuratoiminnassa.


Laadukkaan lasten urheilutoiminnan keskeinen tavoite on tuottaa suunnitelmallisesti paljon liikettä ja onnistumisia leikkien, pelien ja kisailuiden kautta. Ikäluokalle kohdistettu tavoitteellisuus rakentaa vahvaa pohjaa myöhemmälle taidon oppimiselle.
YMCA Tampereen kunnianhimoinen tavoite on sytyttää jokaisessa osallistuvassa lapsessa liikunnan kipinä yhteisen ja iloisen tekemisen avulla. Vahvalta pohjalta ponnistaa korkealle ulottavia koripalloilijoita - meidän toimintamme tehtävä on tarjota onnistumisen takuu jokaiselle pelaajalle jokaiseen harjoitukseen!


Lisätietoja lasten toiminnastamme löydät nettisivuilta osoitteesta: https://ymcatamperekoripallo.fi/lastenkoris/
Ilmoittautumaan pääsee osoitteesta:
https://ymcatamperekoripallo.fi/ilmoittautuminen/


Lisätietoja saa myös YMCA Tampereen koripallon lajipäälliköltä:
Pena Ranta
050 395 9870
pena.ranta@ymca.fi

 
2.8.2021 09:03 Seura tiedottaa

Delfin Basket avasi kauden terveellisesti ja turvallisesti

Heti ensimmäisestä avausheitosta sen huomasi - tätä oli odotettu! Koriskauden perinteinen avaus, Delfin Basket Tournament tuli pitkän kuivan kauden jälkeen enemmän kuin tarpeeseen. Mukana oli mukavasti heti 256 joukkuetta.

30.7.2021 08:30 Katukoris

Hyvinkään perinteinen katukoristurnaus järjestetään 14.8.

Turnaus järjestetään Hotel Sveitsin piha-alueella. Hyvinkään Katukoriksen kummipelaajina toimivat Pontevan omat kasvatit Naisten Korisliigasta tuttu Anni Jämsä ja Susijengin Edon Maxhuni.

28.7.2021 08:12 Seura tiedottaa

Hyvinkään Pontevan miesten edustusjoukkueen ja A-poikien valmentajat selvillä

Janne Hartikainen vastaa valmennuksesta apunaan Luke Lloyd.

12.7.2021 08:45 Seura tiedottaa

Pyrinnön naisissa tehdään töitä Korisliiga-paikan vakiinnuttamiseksi

Tampereen Pyrintö valmistautuu uuteen Korisliiga- ja divarikauteen päävalmentaja Antti Nikkilän johdolla. Painopisteenä kesäharjoittelussa on urheilullisuus lajitaidoista tinkimättä.

12.7.2021 08:41 Seura tiedottaa

PeKa-akatemian harjoitukset ovat avoimia heinäkuussa

Haluatko mennä eteenpäin koripalloilijana? Ota yhteyttä ja tule Kotkaan harjoittelemaan Peli-Karhut-akatemian kanssa.

12.7.2021 08:38 Seura tiedottaa

Matias Lehtinen jatkaa Hyvinkään Pontevassa seuravalmentajana

Hyvinkään Ponteva on tehnyt 1+1-vuotisen jatkosopimuksen Matias Lehtisen kanssa. Lehtisen toimenkuva sisältää mm. naisten ja alle 19-vuotiaiden tyttöjen yhdistelmäjoukkueen valmentamisen, alle 16-vuotiaiden tyttöjen sekä nuorempien poikajunioreiden valmentamista.

9.7.2021 08:56 Seura tiedottaa

Petri Jaakkola Namika Lappeenrannan päävalmentajaksi

Lappeenrannan Namika on kiinnittänyt Petri Jaakkolan miesten Divisioona B:ssä pelaavan edustusjoukkueensa päävalmentajaksi. Joukkueen toisena valmentajana toimii pelaajauraansa jatkava Aubrey Conerly.

7.7.2021 08:49 Seura tiedottaa

Raholan Pyrkivän miesten joukkueen harjoitukset ovat kesällä avoimet kaikille

Raholan Pyrkivän miesten Divisioona B -joukkue aloittaa harjoittelun maanantain 12.7. Kesän ajan harjoitukset ovat kaikille avoimet.

5.7.2021 08:54 Seura tiedottaa

Suvitie Open 2022 Katukoristurnaus 7.8.2021

Kesän kuumin katukoristurnaus järjestetään Raumalla meren äärellä, lauantaina 7.8. Ottelut pelataan merellisissä maisemissa Suvitien varrella Löylymestarin pihalla.

1.7.2021 07:29 Seura tiedottaa

Tapiolan Hongalta uusia panostuksia vanhimpien junioreiden kehityspolkuun

Tapiolan Hongassa on mahdollisuus harrastaa koripalloa monella eri tasolla ja monia eri polkuja pitkin. Jokaiselle löytyy omaa motivaatiota ja taitoa vastaava polku kuljettavaksi. Viimeisimpänä kehityskohteena on ollut kaikkein korkeimmalle huipulle tähtäävien pelaajien polku ja sitä varten seuran hallitus teki helmikuussa päätöksen lisätä panostusta yli 16-vuotiaiden junioreiden toimintaan. Panostuksen lähtökohtana on uusi kehitysohjelma, joka antaa seuran kasvateille mahdollisuuden edetä korisurallaan haluamaansa tavoitetta kohti.

29.6.2021 09:25 Seura tiedottaa

Kaukasten Voiman järjestämä Jokelan katukoris 7.8.2021

Perinteinen Jokelan katukoris pelataan 23:n kerran la 7.8.2021.

23.6.2021 17:53 Seura tiedottaa

Porvoon Tarmo hakee valmentajaa!

Porvoon Tarmo etsii nuorten valmennuksesta innostunutta valmentajaa päävalmentajaksi/apuvalmentajaksi 2010-2014 syntyneiden joukkueisiin.

22.6.2021 12:02 Läntinen alue

Hannu Naumanen valittu Punaportin Bluesin lapsuusvaiheen valmennuspäälliköksi

Punaportin Blues on hämeenlinnalainen koripalloseura, jonka tarkoituksena on kasvattaa elämässä pärjääviä ihmisiä koripallon avulla sekä levittää koripalloa lajina. Seuran tavoitteena on tehdä Hämeenlinnan seudun laadukkainta urheilukasvatustyötä.

21.6.2021 13:48 Seura tiedottaa

Pakilan Visan 2008-2011 syntyneiden poikien harjoitusryhmä etsii uusia pelaajia!

Lasten ja nuorten harrastukset ovat käynnistyneet. Nyt on hyvä aika löytää lapselle uusi harrastus. Erityisesti vuosina 2008-2011 syntyneiden poikien harjoitusryhmään mahtuu uusia pelaajia. Mikäli ryhmän koko kasvaa liian suureksi, pyritään muodostamaan ikäluokkiin lisää joukkueita.

18.6.2021 09:06 Seura tiedottaa

Pakilan Visa: 2nd Chance 2004-06 -syntyneille tytöille Helsingissä

Oletko lopettanut korisharrastuksesi tai miettinyt sen lopettamista koronakeskeytysten, opiskelukiireiden tai muiden harrastusten vuoksi? Älä luovuta, vaan "Take a 2nd Chance"!

13.6.2021 18:21 Läntinen alue

Turku Riverbasket 2021

USKALLATKO OLLA PELAAMATTA?

11.6.2021 09:33 Seura tiedottaa

Dream Big -tyttökorisleiri järjestetään Kisakalliossa 23.–25.7.

Menossa mukana päävalmentajana Lotta-Maj Lahtinen, rehtorina Pekka Salminen sekä Janette Aarnio, Roosa Lehtoranta, Lotta Vehka-Aho, Sara Rokkanen ja muita Susiladies-pelaajia.

11.6.2021 09:10 Seura tiedottaa

Perinteinen Kouvot-turnaus järjestetään 12.-14.11. Kouvolassa

Kouvot järjestää perinteikkään Kouvot-turnauksen jälleen syksyllä. Turnaus pelataan 12.-14. marraskuuta. Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 15.6. klo 9:00.

10.6.2021 08:41 Seura tiedottaa

Jampe Lehtosen muistostipendi kiersi kotikonnuille – 500 euroa HoNsUn Alabatou Sanelle

Koripallon parissa elämäntyönsä tehneen Jarmo Lehtosen muistostipendi on luovutettu jyväskyläläisen HoNsUn Alabatou Sanelle. Kannustuspalkinto on suuruudeltaan 500 euroa.

9.6.2021 16:53 Seura tiedottaa

Tule tuomariksi Tallink-turnaukseen 27.-29.8.2021

Tallink Tournament kerää jälleen koripallojuniorit Espooseen elokuun lopussa. Turnaus starttaa perinteisesti uuden kauden ja tällä kertaa mukaan on ilmoittautunut ennätysmäärä joukkueita. Mukaan tarvitaan paljon erotuomareita, jotta saadaan toteutettua huippuviikonloppu junioreille.

Näytä lisää vastaavia