Miikka Sopanen jatkaa Hyvinkään Pontevan päävalmentajana

27.3.2017 Hyvinkään Pontevan naiset Korisliigan runkosarjan voittoon johdattanut Miikka Sopanen, 43, jatkaa Pontevan valmentajana myös seuraavat kaksi vuotta.

Hyvinkään Ponteva aloittaa Miikka Sopasen komennossa naisten Korisliigan välierät tulevana viikonloppuna. Kuva: Kai Kilappa

- Hienoa että saan jatkaa valmentamista Hyvinkäällä. HyPossa ihmisistä välitetään ja pidetään hyvää huolta, tässä ilmapiirissä on helppo viihtyä. Seuran näkemykset toiminnan edelleen kehittämisestä käyvät yksiin omieni kanssa, joten molempien osapuolten oli helppo sitoutua tähän yhteistyöhön, Sopanen kertoo seuran tiedotteessa.

Pontevan seurajohto julkisti jatkosopimuksen vähintään yhtä tyytyväisissä tunnelmissa.

- Miikan kanssa tehty jatkosopimus on iso asia koko seuralle ja kaksivuotinen sopimus on osoitus seuran pitkäjänteisestä työstä. Asioita tehdään seurassamme eteenpäin katsoen, kuten Sopanenkin aina sanoo, että matka on määränpäätä tärkeämpi. Luottamus Miikan tekemiseen ja vahvaan ammattitaitoon on vahvistunut jokaisen vuorovaikutustilanteen kautta. Jatkossa pystymme hyödyntämään Sopasen osaamista koko seuran hyväksi vahvemmin mm. valmennusosaamisen vahvistamisessa ja junioripolkujen toteutuksessa, seuran puheenjohtaja Hanna-Mari Kujala toteaa.

Ponteva marssi historialliseen runkosarjavoittoonsa viiden voiton marginaalilla moninkertaiseen mestariin Catziin. Runkosarjan voitto tiesi paikkaa suoraan välieriin.

Pontevan osalta välierät käynnistyvät 2.4. puolivälieräsarja PeKa-FoA –voittajaa vastaan. Kaudella 2009-2010 Sopanen voitti naisten SM-kultaa Catzin päävalmentajana.

Henkilöt

 
6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

30.3.2024 19:20 Naisten Korisliiga

FoA puolusti Pyrinnön nurin ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun

Pyrinnön ja Forssan Alun ottelusarjassa ratkaisu siirtyi ratkaisevaan viidenteen otteluun, kun FoA kaatoi kotikentällään Pyrinnön 78-49.

29.3.2024 21:18 Naisten Korisliiga

PeKa eteni jälleen välieriin

Kotkan Peli-Karhut eteni Naisten Korisliigan välieriin, kun se haki vierasvoiton Vimpelistä 90-58. Ottelusarjan PeKa vei otteluvoitoin 3-1.

28.3.2024 21:34 Naisten Korisliiga

Pyrintö taisteli välierien kynnykselle

Naisten Korisliigan puolivälierät jatkuivat yhdellä ottelulla. Siinä Pyrintö kaatoi kotikentällään FoA:n 88-82 ja siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon.

27.3.2024 20:42 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin – Peli-Karhut voiton päässä jatkopaikasta

Naisten Korisliigan ensimmäiset välieräjoukkueet ovat selvillä, kun Kouvottaret ja ToPo etenivät välieriin otteluvoitoin 3-0. Illan kolmas voittaja Peli-Karhut siirtyi johtoon ottelusarjassa Vimpeliä vastaan.

25.3.2024 21:48 Naisten Korisliiga

ToPo ja Kouvottaret voiton päässä välieristä – Pyrintö ja ViVe tasoittivat sarjat

Naisten Korisliigan puolivälierissä pelattiin toiset ottelut. ToPo ja Kouvottaret pelasivat itsensä välierien kynnykselle. Pyrintö ja ViVe avasivat voittotilinsä omissa ottelusarjoissaan.

Näytä lisää vastaavia