Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

30.3.2024 09:21 Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

Mikael Jantunen pääsee taistelemaan EuroCupin voitosta. (Kuva; Ville Vuorinen)

Paris Basketball oli vienyt ensimmäisen välierän kotonaan ja välieräsarja oli katkolla perjantai-iltana Lontoossa. Paris Basketball nousi vahvan toisen puoliajan turvin 93-85 (39-45)-voittoon. Jantunen auttoi joukkuettaan seitsemällä pisteellä, kahdella levypallolla, syötöllä ja riistolla.

Paris Basketballin tuleva finaalivastus on vielä auki, sillä Besiktasin ja Bourg-en-Bressen välieräsarja on tilanteessa 1-1.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Euroliigassa Bologna ei onnistunut kääntämään kurssiaan voitolliseksi, vaan koki viidennen peräkkäisen tappionsa taivuttuaan niukasti Panathinaikosille 79-81 (39-51). Bologna on kahdeksantena.
Ottelutilastot

Ilari Seppälän käsi kävi kuumana, kun hän johdatti Saint-Chamondin tärkeään 111-100 (54-45, 96-96)-jatkoaika voittoon Evreuxista. Seppälä heitti ottelussa 22 pistettä, joista neljä syntyi jatkoajalla Saint-Chamondin karistaessa vierasjoukkueen kintereiltään. Seppälä oli erityisen tarkka kolmen pisteen rajan takaa, kun yhdeksästä yrityksestä kuusi upposi sukkaan. Hän täytteli tilastojaan komeasti myös kahdella levypallolla, kuudella syötöllä ja riistolla. Saint-Chamond on Ranskan ProB:ssä 11., mutta vain voiton päässä pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Liettuan liigassa Daniel Dolenc korjasi yhden levypallon näppeihinsä, kun Mazeikiai kaatoi Pieno zvaigzdesin 79-73 (42-35). Mazeikiai jatkaa sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Puolan ykkösdivisioonassa Mikael Laihosen Radom taistelee edelleen tiukasti pudotuspelipaikasta voitettuaan Wroclawin 78-63 (46-37). Laihonen esiintyi vahvasti yhdeksän pisteen, viiden levypallon ja torjunnan tilastoilla. Radom on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Antti Kanervon yhdeksän pistettä, neljä levypalloa ja kaksi riistoa siivittivät Stjarnanin tärkeään 91-90 (48-49)-voittoon Grindavikista. Voitolla Stjarnan nousi kahdeksanneksi ja pudotuspelipaikkaan kiinni.
Ottelutilastot

Ville Tahvanaisen Alftanes pääsi niin ikään voiton siivittämänä pääsiäisen viettoon, kun Haukar kaatui vieraskentällä 98-91 (50-42). Tahvanainen rankaisi entistä seuraansa 13 pisteellä, levypallolla, syötöllä ja riistolla. Alftanes on kuudentena.
Ottelutilastot

 
12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

30.12.2023 09:12 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon ja Jantusen Paris Basketball varmisti pudotuspelipaikan EuroCupissa – Valtonen cup-huipennukseen

Euroopan korisparketeilla palattiin vauhdilla tositoimiin heti joulun jälkeen. Edon Maxhuni jatkoi loisto-otteitaan Ranskassa ja Espanjassa Elias Valtosen Manresa varmisti paikan Copa del Rey’ssä. EuroCupissa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball sinetöi paikan jo hyvissä ajoin pudotuspeleissä.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

7.10.2023 08:43 Suomalaiset ulkomailla

Espanjan LEB Oro alkoi suomalaiskohtaamisella

Espanjassa saatiin LEB Oro käyntiin ja Remu Raitasen ja Alex Murphyn joukkueet pääsivät heti ottamaan mittaa toisistaan. Mikael Jantunen puolestaan loisti EuroCupin avauksessa.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

Näytä lisää vastaavia