Murphyn veljekset hyvässä vauhdissa

26.4.2021 09:10 Erik ja Alex Murphy olivat viikonlopun peleissä hyvässä iskussa auttaessaan joukkueensa voittoihin. Ranskassa Ilari Seppälä palasi pelikentille lievän loukkaantumisen jälkeen ja Hollannissa Joonas Lehtoranta pääsi juhlimaan jatkopaikkaa cupissa.

Erik ja Alex Murphy olivat tehokkaina viikonloppuna. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan liigassa Sasu Salinin 10 pistettä, yksi levypallo ja syöttö eivät riittäneet tällä kertaa Teneriffalle voittoon, vaan Joventut Badalona oli kotonaan vahvempi numeroin 90-85 (44-36). Emir Sulejamnovic sai tilastorivilleen yhdet merkinnät sekä levypallo- että syöttösarakkeisiin. Teneriffa jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

LEB Orossa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alex Murphy kohtasi Roope Ahosen. Murphyn Granada otti tärkeän voiton Ahosen Breoganista 97-80 (43-29). Murphy oli joukkueensa parhaimmistoa 12 pisteen ja viiden levypallon tilastoilla. Ahonen kasasi tilastorivilleen neljä pistettä, syötön ja riiston. Breogan pitää LEB Oron kärkipaikkaa ja Granada seuraa voiton päässä toisena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Japanin B2-liigassa Erik Murphyn Fukushima Firebonds jakoi voitot Aomori Wattsin kanssa viikonlopun peleissä.

Ensimmäisessä pelissä Aomori oli vahvempi 86-77 (32-32) Murphyn tehoillessa 21 pistettä, neljä levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Firebonds sai revanssin toisessa kohtaamisessa vieden sen nimiinsä 86-83 (44-30). Murphy hääri jälleen vahvasti 20 pisteen, seitsemän levypallon, syötön ja kolmen torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg oli loppuviikosta kahdesti tositoimissa. Perjantaina Strasbourg ei pystynyt yllättämään sarjakärki Monacoa, vaan taipui 70-82 (46-39). Strasbourg jatkaa tukevasti kolmantena.
Ottelutilastot

Viikko päättyi Strasbourgin kannalta kuitenkin onnellisesti, kun se voitti Roannen selvästi 87-74 (42-40). Strasbourg jatkaa tukevasti kolmantena.
Ottelutilastot

ProB:ssä Ilari Seppälä palasi takaisin Aix-Mauriennen kokoonpanoon lievän loukkaantumisen jälkeen, mutta Aix-Maurienne hävisi jatkoajan jälkeen Fos-sur-Merille 88-89 (79-79, 39-40). Seppälä heitti ottelussa yhdeksän pistettä, antoi viisi syöttöä ja riisti kahdesti. Kantoselle kirjattiin kahdeksan pistettä ja viisi levypalloa.
Ottelutilastot

Carl Lindbom hyppäsi takaisin Antibesin rivistöön oltuaan pari peliä sivussa henkilökohtaisten syiden takia, mutta sekään ei riittänyt siivittämään joukkuetta voittoon Paris Basketballista. Antibes joutui taipumaan kotikentällään 66-88 (35-42). Lindbom sai tilastoihinsa kolme levypalloa.
Ottelutilastot

NM1:ssä Marius van Andringan Lorient pääsi juhlimaan selvää 96-70 (39-35)-voittoa Les Sablesista. Van Andringa keräsi kolme pistettä, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Latvian liigassa VEF Riika pääsi suoraan välieriin ja aloitti finaalipaikan jahdin BK Liepajaa vastaan. VEF Riika voitti ottelun selvästi 99-60 (46-26). Alexander Madsen saalisti kahdeksan pistettä, seitsemän levypalloa, neljä syöttöä, riiston ja torjunnan. VEF Riika johtaa välieräsarjaa 1-0.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden ei onnistunut varmistamaan finaalipaikka hävitessään Oberwart Gunnersille 84-90 (41-49). Daniel Dolencin +23 tappiollisesta pelistä huolimatta on kova saldo, mutta kuusi pistettä, 10 levypalloa, syöttö ja torjunta ovat myös komea suoritus. Swans johtaa ottelusarjaa 2-1.
Ottelutilastot

Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Crailsheim Merlins ei jättänyt Vechtalle mahdollisuuksia, vaan otti selvän 98-81 (45-37)-voiton. Merlins jatkaa sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Hollannissa Joonas Lehtoranta pääsi juhlimaan cupin puolivälieräpaikkaa Feyenoordin voittaessa Den Helder Sunsin 82-77 (34-47). Lehtoranta kasasi yhdeksän pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston. Feyenoord saa puolivälierässä vastaansa Den Bosch Heroesin.
Ottelutilastot

 
18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

11.1.2024 21:57 Susijengi

Urheilugaalasta koripallon juhlaa: Lauri Markkanen vuoden urheilija, Gordon Herbert vuoden valmentaja!

Torstai-illan Urheilugaala muuttui koripallon juhlaksi, kun Susijengin johtotähti Lauri Markkanen nimettiin vuoden urheilijaksi ensimmäisenä koripalloilijana kautta aikain. Korisjuhlat jatkuivat vuoden valmentajan kategoriassa, kun Gordon Herbert palkittiin vuoden valmentajana ensimmäisenä koripallon edustajana vuosikymmeneen.

8.1.2024 11:55 Susijengi

Lauri Markkanen seitsemännen kerran vuoden koripalloilija

NBA:n hallitseva vuoden kehittynein pelaaja, Susijengin jyväskyläläislähtöinen johtotähti Lauri Markkanen, 26, on jo seitsemännen perättäisen kerran vuoden koripalloilija Suomen urheilutoimittajien vuosiäänestyksessä. Markkanen on nyt kautta aikain toiseksi eniten vuoden koripalloilijan nimityksiä saalistanut suomalainen.

Näytä lisää vastaavia