Naarassudet kohtaa Viron kahdesti Hyvinkään Martinhallissa

6.8.2016 Suomen naisten maajoukkue eli Naarassudet kohtaa alkuviikosta Viron kahdesti Hyvinkään Martinhallissa. Intensiivisesti harjoitellut, marraskuun maajoukkueikkunan EM-karsintoihin, valmistautuva Suomi tuo parketille tukun rutinoituneita maajoukkuekonkareita sekä Yhdysvalloissa yliopistokoripalloa pelaavia tulevaisuuden lupauksia. Suomi kohtaa Viron maanantaina 8.8. kello 18:00 ja tiistaina 9.8. jo kello 17:00.

Naarassudet hyökkää Viron kimppuun kahdesti Hyvinkään Martinhallissa.

Naarassudet ja Krista Gross ovat treenanneet kovalla intensiteetillä ja valmistautuvat marraskuun EM-karsintaotteluihin.

Tervetuloa näkemään Vilma Kesäsen johdattama Suomi maanantaina ja tiistaina Hyvinkäälle! Kuvat: Ville Vuorinen & Francois Perthuis.


Suomen päävalmentaja Pekka Salminen on kutsunut koolle 21 pelaajaa, joista jokainen tulee kahden päivän aikana kuluttamaan Hyvinkään Pontevan kotisalin parkettia. Siinä missä Suomelta löytyy ringistään Naarassusien kiintotähtiä, kuten Dionne Pounds, Linda-Lotta Lehtoranta ja Krista Gross, kesä antaa mahdollisuuden katsastaa myös Yhdysvalloissa pelaavia ja opiskelevia tulevaisuuden naistähtiä.
 

– Katsastetaan pelaajia, viedään eteenpäin harjoiteltuja asioita ja nähdään, että missä meidän Yhdysvalloissa pelaavat pelaajat ovat tällä hetkellä, Suomen päävalmentaja Pekka Salminen kertoo.
 

– Evita Iiskola on pelannut neljä vuotta Yhdysvalloissa ja nyt siirtynyt ammattilaiseksi Saksaan. Hän on monipuolisena pelaajana tärkeässä roolissa meidän EM-karsinnoissa. Toinen mielenkiintoinen pelaaja on Anniina Äijänen, joka on aidosti iso pelaaja. Anniinalla on ollut yliopistossa peliminuutit tiukassa, mutta me uskomme häneen.

Kohti koria pyrkivä Viro

Viro valmistautuu Suomen tavoin marraskuun EM-karsintoihin. Kun Suomen EM-karsintalohko on kivenkova (Espanja ja Ruotsi), ei Viron EM-karsintavastustajat (Ranska, Kroatia, Hollanti) paljoa kalpene.
 

– Viro on aggressiivinen joukkue, joka pyrkii ajamaan kovaa kohti koria ja luomaan sitä kautta tilanteita. Meille hyvä vastustaja, koska he haastavat meidän heikkouksia ja avainasemassa on, että miten pärjäämme jalalla heitä vastaan.
 

– Pelaamme pitkälti samalla tavalla, kun aiemminkin, mutta olemme harjoitelleen vapauksien antamista. Luomme edun ja hyökkäämme sitä kautta. Kun peruasiat on kunnossa, niin pelaajille voi antaa vapauksia hyökkäyspäässä.
 

– Tähtäin on marraskuussa. Nyt on aika saada palaset kuntoon. Olemme treenanneet hemmetin hyvällä intensiteetillä ja ilmeellä. Voi olla tyytyväinen, että meillä on iso kasa motivoituneita mimmejä.
 

Suomi kohtaa Viron maanantaina 8.8. Hyvinkään Martinhallissa kello 18:00. Aiemmasta tiedosta poiketen tiistaina 9.8. Suomi kohtaa Viron jo kello 17:00. Lipunmyynti ovelta aloitetaan tuntia ennen ottelun alkua. Lippujen hinnat ovat 10€/5€.
 

 
31.5.2022 12:17 Susiladies

Susiladiesin leiritys alkaa kesäkuussa – kotiottelut sekä Helsingissä että Tampereella

Susiladies kerääntyy kesäharjoittelemaan maanantaina 6.6. Urhea-halliin, Helsinkiin. Joukkueen kesäohjelmaan kuuluvat vierasottelut Portugalia vastaaan, heinäkuun lopun kotiottelut Helsingissä Viroa ja Latviaa vastaan sekä elokuun alussa kotiottelut Islantia ja Ruotsia vastaan Tampereella.

29.7.2021 19:02 Susiladies

Susiladies matkustaa tuplamaaotteluihin Riikaan 13 pelaajalla

Suomen naisten maajoukkue, Susiladies pelaa viikonloppuna kaksi maaottelua Latviaa vastaan Riikassa. Susiladies pelaa ensin suljetuin ovin Latviaa vastaan lauantaina 31.7. klo 18:00 ja yleisön kera sunnuntaina 1.8. klo 17:00.

7.3.2019 11:16 Susiladies

Naisten universiadijoukkue, 20-vuotiaiden maajoukkue ja Susiladies yhteistyössä maajoukkuekesänä 2019

Susiladiesin päävalmentaja Pekka Salminen on laittanut kutsun naisten universiadijoukkueen ehdokkaille, 20-vuotiaiden naisten maajoukkueelle ja Susiladies-pelaajille muodostaakseen yhden ison harjoitusryhmän maajoukkuekesälle 2019.

21.11.2018 22:53 Susiladies

Romania pinnisti Susiladiesin ohi EM-karsintojen päätösottelussa

Susiladiesin kolmen neljänneksen johto ei riittänyt Cluj-Napocassa, kun Romania ravasi väkisin rinnalle ja lopulta ohitse 71-60 (28-34). Täten Susiladies jäi ilman voittoja EM-karsinnoissa.

20.11.2018 14:23 Susiladies

Walker ja Marginean Romanian kulmahampaat

Susiladies saa vastaansa keskiviikkoiltana EM-karsintojen päätösottelussa Romanian Cluj-Napocassa. Susiladiesin valmentaja Jussi Räikkä kuvailee Romaniaa joukkueeksi, jonka korintekovastuu keskittyy Ashley Walkeriin ja Gabriela Margineaniin.

19.11.2018 12:24 Susiladies

Susiladies lievin muutoksin Romaniaan

Susiladies lähtee keskiviikon EM-karsintaotteluun Romaniaa vastaan miltei samalla kokoonpanolla, joka nähtiin lauantaina Töölön Kisahallissa Sloveniaa vastaan. Romania ja Susiladies kohtaavat keskiviikkoiltana Cluj-Napocassa.

17.11.2018 21:26 Susiladies

Susiladies pisti voittamattoman Slovenian tiukille Töölössä

Töölön Kisahallissa Slovenia eteni vuoden 2019 EM-kisoihin nitistämällä Susiladiesin 68-88 (27-41). Suomi pisti oivasti kampoihin E-karsintalohkoa puhtaalla pelillä dominoivaa Sloveniaa vastaan, mutta vieraiden pelirutiini oli lopulta liikaa.

9.8.2018 08:37 Pääjuttu

Susiladies saa vastaansa valmistavissa maaotteluissa Viron

Marraskuun EM-karsintaikkunaan valmistautuva Suomen naisten maajoukkue kohtaa ensi viikolla Viron kahdesti vieraissa. Tiistaina 14.8. ja keskiviikkona 15.8. Susiladies ottaa mittaa Virosta Paidessa.

15.2.2018 Maaottelu

Ranska tyly emäntä Susiladiesille 5000 katsojan edessä

Suomen naisten koripallomaajoukkue eli Susiladies hävisi EM-karsintaottelun hallitsevaa EM-hopeamitalisti Ranskaa vastaan 5000 silmäparin edessä Brestissä. Susiladies pelasi rohkeasti ja ennakkoluulottomasti, mutta kivenkova Ranska oli liian iso pala purtavaksi 90-40 (44-23) -tappiossa.

14.2.2018 Maaottelu

Susiladiesille vastaan ärsytetty Ranska

Suomen naisten koripallomaajoukkue eli Susiladies saa tänään vastaansa maajoukkueikkunan toisessa EM-karsintaottelussa Ranskan Brestissä. Hallitseva EM-hopeamitalisti hävisi yllättäen lauantaina oman karsintaottelunsa Slovenialle.

Näytä lisää vastaavia