Namika Lahden liput jatkossa Lippupalvelusta

1.8.2013 Korisliigassa pelaava ja alkavalla pelikaudella remontoituun Lahden Suurhalliin siirtyvä Namika lahti ja Lippupalvelu ovat solmineet kesään 2016 asti kestävän yhteistyösopimuksen, jonka myötä Lippupalvelu toimii tulevat kolme kautta Namika Lahden otteluiden lipunmyyntitoimittajana.

Yhteistyön ansiosta pääsylippuja Namikan kotiotteluihin voi ostaa ennakkoon Lippupalvelun toimipisteistä valtakunnallisesti sekä Suomen suurimmasta lipunvälityksen verkkokaupasta www.lippupalvelu.fi. Ostamalla liput ennakkoon katsoja välttää jonotuksen ja ruuhkat sisäänpääsyn yhteydessä. Toki myös perinteinen ovimyynti säilyy - Suurhallin lipunmyynnissä ennen ottelun alkua pääsylippuja voi jatkossa ostaa käteisellä tai pankkikortilla. Suurhallissa jokainen katsoja saa myös oman numeroidun istumapaikkansa.

Lippupalvelu toimittaa myös Namikan kausikortit. Kauden 2013-14 kortit ovat tulossa myyntiin lähiaikoina. Aikataulusta, hinnoista ja muista yksityiskohdista seura tiedottaa piakkoin.

Lippupalvelun toimitusjohtaja Ari Kuokkanen kertoi, että yhteistyön tavoitteena on tarjota kuluttajille luotettava ja käyttäjäystävällinen tapa ostaa lippuja Namika Lahden peleihin.

 - Olemme erittäin innoissamme päästessämme aloittamaan yhteistyön Korisliigaseura Namika Lahden kanssa. Yhteistyön mahdollisti osaltaan pitkä ja menestyksekäs yhteistyömme Koripalloliiton kanssa. Suomalaisessa koripallossa on valtava potentiaali ja nyt pystymme tuomaan maailmalta myös Korisliigaseuroille markkinoiden johtavimmat best practise -ratkaisut niin lipunmyyntiin, asiakashallintaan kuin niitä tukeviin markkinointitoimintoihin kuten mm. suoramarkkinointiin, mainontaan ja sosiaaliseen mediaan.

 
21.8.2023 10:00 Yhteistyökumppanit

Millpoint Koripalloliiton ja Korisliigan yhteistyökumppaniksi

Suomen Koripalloliitto on solminut yhteistyösopimuksen mainos- ja liikelahjamaailman syövereissä vaikuttavan Millpointin kanssa. Millpoint tulee avuksi kehittämään Koripalloliiton virallista verkkokauppaa.

2.12.2022 15:00 Korisliiga

Korisliigojen kuukauden pelaajat ovat jatkossa Kuukauden vahvimpia

Korisliigojen ja NOCCOn solmiman markkinointiyhteistyön myötä Korisliigan sekä naisten Korisliigan kuukauden pelaajat ovat jatkossa Kuukauden vahvimpia.

3.12.2020 08:15 Korisliiga

Korisliigan kuukauden pelaaja on jatkossa Kuukauden Valopilkku

Korisliigan ja Taksi Helsingin solmiman markkinointiyhteistyön myötä Korisliigan kuukauden pelaaja on jatkossa Kuukauden Valopilkku. Valopilkku on Taksi Helsingin omistama taksintilaussovellus, millä kuluttajat voivat tilata taksin vuorokauden ympäri, lähes koko maassa.

3.8.2020 10:00 Korisliiga

Ruudusta pääsarjakoriksen uusi koti – Koripalloliitto ja Nelonen Media solmivat mittavan mediakumppanuuden

Korisliiga ja kaikki muut suomalaisen aikuiskoripallon pääsarjat siirtyvät Nelonen Median omistamaan Ruutuun monivuotisella sopimuksella.

16.5.2019 14:11 Seura tiedottaa

KTP:n ja MuKin yhteiset avoimet harjoitukset Helsingissä & Kotkassa

Seurojen hyvin alkanut yhteistyö saa jatkoa tulevilla pelikausilla. Valmistautuminen seuraavaan kauteen 2019-2020 on jo suunnitteilla ja se aloitetaan järjestämällä yhteiset U19-, miesten ykkösdivisioona- ja korisliiga-joukkueiden avoimet harjoitukset.

8.3.2019 11:28 Korisliiga

Pyynikille pääsee tänään ilmaiseksi todistamaan Pyrinnön ja Kobrien kohtaamista

Jo perinteeksi muodostuneessa "Heitä Pallo Peliin" -tapahtumassa kerätään alakouluille liikuntavälineitä.

8.3.2019 08:28 Seura tiedottaa

Nokialla juhlittiin naistenpäivää – pelipaidat huutokaupataan tärkeän asian puolesta

BC Nokia pelasi Korisliiga-ottelun KarhuBasketia vastaan pinkeissä peliasuissa. Pelipaidat huutokaupataan ja seura lahjoittaa myyntivoitot paikalliselle syöpäyhdistykselle.

22.1.2019 12:58 Seura tiedottaa

Seagulls ja PuHu tuovat Korisliigan Vantaan Energia -areenalle 26.1.

Helsinki Seagulls kohtaa lauantaina 26.1. Korisliigan runkosarjaottelussa Kaarinan Ura Basketin Vantaan Energia -areenalla. Ottelu on osa jo 20. juhlavuottaan juhlivaa Ricoh-junioriturnausta.

4.9.2018 09:53 Läntinen alue

Ura Basket hakee toiminnanjohtajaa

Tule mukaan rakentamaan Ura Basketin menestystarinaa! Toiminnanjohtajamme siirtyy uusiin tehtäviin, ja nyt haemme hänelle seuraajaa.

5.6.2018 09:19 Korisliiga

BC Nokia ja Raholan Pyrkivä yhteistyöhön

BC Nokian Korisliiga-joukkue ja Divari B:ta pelaava Raholan Pyrkivän edustusjoukkue ovat sopineet yhteistyöstä, jonka ajatuksensa on pirkanmaalaisen koripallon kehittäminen.

Näytä lisää vastaavia