Nigel Moore ei jatka Korihaissa

22.7.2015 Korihait ja Nigel Moore, 33, ovat purkaneet tulevaa kautta koskevan pelaajasopimuksen yhteisymmäryksessä. Samoin on tehty myös Petteri Ruutiaisen sopimuksen kanssa. Molemmissa tapauksissa aloite sopimuksen purkuun tuli pelaajan puolelta ja taustalla ovat koripallokenttien ulkopuoliset asiat.

Mooren ja Korihaiden tiet eroavat. Kuva: Francois Perthuis.

Moore palasi Korihaiden riveihin kaksivuotisella sopimuksella vuosi sitten. Joukkueen varakapteenina toiminut Moore pussitti viime kauden runkosarjassa 12,4 pistettä ja napsi 7 levypalloa ottelua kohden.

- Sain työtarjouksen, josta minun oli mahdoton kieltäytyä. Olisin halunnut pelata sopimukseni loppuun Korihaiden riveissä, mutta välimatka työpaikan ja Uudenkaupungin välillä osoittautui päivittäiseen kulkemiseen liian suureksi, pahoittelee jo koripallon jälkeistä uraa ja elämää suunnitteleva Moore seuran tiedotteessa.

Viime kauden kynnyksellä kaksivuotisella sopimuksella Korihaiden riveihin liittynyt Petteri Ruutiainen pelasi kaikkiaan 23 ottelua ja teki niissä keskimäärin kolme pistettä ja raapi 2,3 levypalloa. Ruutiaisen kausi katkesi loukkaantumiseen ja hän oli sivussa harjoituksista runkosarjan lopusta lähtien. Kauden jälkeen Ruutiaisen polvivamma todettiin niin pahaksi, että häneltä olisi joka tapauksessa jäänyt koko syyskausi pelaamatta. 

Henkilöt

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia