Nuorisovalmennusseminaariin voi ilmoittautua tiistaihin 10.1. asti

6.1.2017 Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 13. – 14.1.2017. Seminaarin viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 10.1.

Jyri Lehtonen avaa Nuorisovalmennusseminaarin perjantaina 13.1.

Nuorisovalmennusseminaari 2017


Nuorisovalmennusseminaari on osa Koripalloliiton tarjoamaa vuosittain järjestettävää valmentajakoulutusta. Seminaarin aiheet käsittelevät pääosin lapsi- ja nuorisourheiluvaiheen koripallovalmennusta.


Aika: pe 13.1. klo 17:00 – la 14.1. Klo 18:30
Paikka: Susi Training Center, Kisakallion Urheiluopisto, Lohja


Hinta: 90€ hlö (sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin, lounaan lauantaina) 

Ryhmäalennukset: Jos samasta seurasta on osallistujia 10 tai yli, hinta on 80€ hlö.

Hinta majoituksen kanssa 2 HH: 145 € hlö (kahden hengen huone)
Hinta majoituksen kanssa 1 HH: 190 € hlö (yhden hengen huone) 

Ruokailut majoittuville seuraavasti: PE-illallinen koulutuspäivän päätteeksi Rantamakasiinilla, LA-aamiainen ja koulutukseen kuuluva lounas.
 


Nuorisovalmennusseminaarin maksun koulutusosion (90 e) voi maksaa koulutusseteleillä. Majoittumismaksuihin ei koulutusseteleitä voi käyttää.
 


Valmentajaluokitus ja sen päivittäminen


Koripalloliitto on ottanut käyttöön valmentajaluokitusjärjestelmän, joka määrittelee valmentajan sarjatasokohtaisen koulutustasovaatimuksen. II-tason valmentajakoulutuksen suorittamalla valmentajalle myönnetään B-luokitus, joka oikeuttaa toimimaan pöytäkirjaan nimettynä valmentajana virallisessa ottelussa A- ja B-nuorten SM-sarjoissa. Luokitus on voimassa myöntöhetkestä alkaen seuraavat kolme (3) täyttä pelikautta.
 

Nuorisovalmennusseminaari on yksi Koripalloliiton valmentajaluokitusjärjestelmän päivityskoulutuksista, joita järjestetään vuosittain. 13.-14.1.2017 järjestettävään seminaariin osallistumalla valmentaja voi päivittää oman B-luokituksensa voimassaolon seuraavan kolmen (2017/2018, 2018/2019, 2019/2020) pelikauden ajalle. Seminaarin osallistuminen ei korvaa II-tason valmentajakoulutusta.
 

Seminaariin osallistumalla voi myös aiemman käytännön mukaisesti suorittaa I-tasolle kuuluvan 1.4 vapaavalintaiset opinnot -osion kokonaisuudessaan.


Ohjelma (lauantain osalta kellonaikoihin ja esiintymisjärjestykseen saattaa tulla muutoksia)
 

Perjantai 13.1.

16:30 Ilmoittautuminen (majoittuminen reception, seminaari STC)
17:00 Avaus
17:15 Jyri Lehtonen: Tilankäyttö ajotilanteissa ja erilaisia  palloscreen-puolustuksia vastaan hyökkääminen
18:45 Tauko
19:00 Marko Yrjövuori: Koripalloilijan liikkuminen ja liikehallinta
21:00 Illallinen majoittujille, Rantamakasiini
 

Lauantai 14.1.

8:00   Aamiainen (majoittujille 9:30 asti)
10:00 Martti Iivonen: Kollektiivinen taitovalmennus
11:15 Tauko
11:30 Juha-Pekka Männistö: Havainnointi ja päätöksenteko koripalloharjoittelussa
12:45 Lounas
14:00 Kati Pasanen (Suomen Valmentajat): Nuoren urheilijan selkä (Workshop - valmentajat tekevät itse)
15:30 Tauko
15:45 Petka Lehtinen: Video apuvälineenä koripalloilijan taitoharjoittelussa
17:00 Sami Toiviainen: Pelaajan henkilökohtainen vastuu puolustuspelissä
18:15 Päätös


Nuorisovalmennusseminaari 2017 videoidaan ja kuvamateriaali toimitetaan osallistujille jälkikäteen. Seminaarin materiaalit jaetaan sähköisesti Koripalloliiton valmentajakoulutuksen oppimisympäristön Susi Campuksen kautta.
 


Ilmoittaudu Nuorisovalmennusseminaariin 2017

 
3.6.2019 13:15 Koripalloliitto tiedottaa

Tunnetut urheilijat antoivat kasvonsa Et ole yksin -kampanjalle

Tunnetut urheilijat seitsemästä lajista ovat mukana epäasiallisen käytöksen ja häirinnän vastaisessa kampanjassa. Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa tarjotaan jatkossa urheiluseuroille konkreettisia työkaluja epäasiallisen käytöksen vähentämiseksi.

5.9.2018 11:50 Valmentajat

Minivalmennusseminaari Kisakalliossa 21. - 22.9.2018

Koripalloliitto järjestää 21. - 22.9. ensimmäisen Minivalmennusseminaarin Kisakalliossa, Susi Training Centerissä. Seminaarin ensimmäisiksi esiintyjiksi ovat jo aiemmin lupautuneet Maikku Miettinen, Juha Oikarinen, Petri Selkee, Petka Lehtinen ja Tristan Fay. Nyt esiintyjäkaarti on valmistunut, kun sitä täydentävät Martti Iivonen ja Ville Neva.

8.8.2018 12:32 Liittoa koskeva tiedote

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Kotkassa

Koripalloliitto järjestää yhteistyössä KTP:n kanssa I-tason koulutuskokonaisuuden Kotkassa. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia apuvalmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

Et ole yksin -palvelu vähentämään ja ehkäisemään epäasiallista käytöstä ja häirintää

Koripalloliitto on mukana Et ole yksin -palvelussa, joka tarjoaa puhelimessa ja chatissa tukea, apua ja neuvontaa urheilua harrastaville nuorille, aikuisille, vanhemmille ja huoltajille. Väestöliiton ja urheilujärjestöjen yhteishankkeella pyritään takaamaan, että jokainen voi harrastaa urheilua turvassa.

Ilkka Palviainen kehittämään koripallovalmennusta Kisakallioon

Koripalloliitto ja Kisakallio ovat palkanneet Ilkka Palviaisen Kisakallioon kehittämään ja vahvistamaan koripallon valmennusta.

7.3.2017 Pohjoinen alue

HKVT 2017 -koulutuksen ilmoittautuminen päättyy 12.3.

Huippukoripallovalmentajatutkinto (HKVT) on ylin Suomen Koripalloliiton järjestämä valmentajakoulutus. Koulutuksen avaintavoitteena on antaa valmiuksia toimia päävalmentajatehtävissä koripallossa. Kohderyhmänä koulutuksessa on kaikki tavoitteellisesta valmentamisesta sekä kansainvälisestä koripallosta kiinnostuneet koripallovalmentajat.

20.2.2017 Pohjoinen alue

SUSI All Stars -pelaajakartoituksen ilmoittautuminen alkaa

SUSI All Stars on Koripalloliiton valmennusohjelman, Suden polun, ensimmäinen askelma. Vuosittain järjestettävän SUSI All Stars -leirityksen kautta pelaajat hankkivat ensimmäisiä kokemuksiaan Suden polulla harjoittelemisesta, sen haastetasosta sekä toimintakulttuurista yhdessä ikäluokan muiden pelaajien kanssa. Seuravalmentajien tehtävänä on ilmoittaa Suden polulle pyrkivät pelaajansa SUSI All Star leiritykseen 10.4. mennessä.

Nuorisovalmennusseminaarin materiaalit Susi Campuksessa

Viikko sitten järjestetty Nuorisovalmennusseminaari keräsi esiintyjineen Kisakallioon sata valmentajaa. Seminaarin materiaalit ja videoidut esitykset on nyt löydettävissä Susi Campuksesta

23.9.2016 Pohjoinen alue

Nuorisovalmennusseminaarin ensimmäiset esiintyjät kiinnitetty – Jyri Lehtonen avaa seminaarin

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 13. – 14.1.2017. Seminaarin ensimmäiset esiintyjät on nyt kiinnitetty ja ilmoittautuminen on avattu.

Aldrich, Bayless, Hawes, Miller ja Udrih ovat Suomen ensimmäisen Basketball Without Borders –leirin vetonaulat

National Basketball Association (NBA), kansainvälinen koripalloliitto (FIBA) ja Suomen Koripalloliitto julkaisivat tänään Euroopan Basketball Without Borders -leirille (BWB) valitut osallistujat. Leirille osallistuu 50 poikaa 25:stä Euroopan maasta, ja se järjestetään Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla 7.–10.9.2016. BWB-leiri ja NBA:n ja FIBA:n globaali koripallon kehitys- ja yhteisöllisyysohjelma juhlivat tänä vuonna 15-vuotista taivaltaan.

Näytä lisää vastaavia