Päävalmentajaksi Kataja Basket Naisille

28.5.2020 22:07 Kataja Basket Naiset etsii päävalmentajaa. Mahdollisuus työskennellä myös osana SeeMe -hanketta.

Joensuun Kataja Basket Naisille takaisin tarjottu naisten 1. divisioona paikka on käynnistänyt jälleenrakennusprojektin, jolla pyritään kokoamaan entistä kilpailukykyisempi joukkue taustojaan myöten. Taustojen ja pelaajapulmien näyttäessä vihreää valoa, naisten joukkue etsii nyt päävalmentajaa kaudelle 2020-2021.

Kataja Basket hakee lisäksi projektipäällikköä ja -työntekijöitä Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY) tarjoamaan SeeMe -hankkeeseen, jolloin hanke- ja valmennustyö on mahdollista yhdistää. Projektityöntekijöiltä edellytetään lajikohtaista tietämystä ja projektipäälliköltä lisäksi hallinnointi- ja organisointikykyä.

Hanke toteutetaan kolmen seuran yhteishankkeena (Joensuun Maila ry, Jippo ry ja Joensuun Kataja ry). Hankkeessa on kolme keskeistä tavoitetta: seuroissa liikkuvien lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä osallisuuden lisääminen, seuratoiminnan digitaalisten työkalujen ja osaamisen kehittäminen sekä yhteistyön ja -toiminnallisuuden edistäminen uusien kumppanuuksien avulla.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, olethan meihin yhteydessä niin kerromme lisää.

Yhteydenotot valmennukseen ja hankkeeseen liittyen:

JOHANNES LASAROFF
toiminnanjohtaja

+358 50 4933304
johannes.lasaroff@katajabasket.fi

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia