Paris Basketball jatkaa vahvasti EuroCupissa – Mubashar Ali hurjasteli Qatarissa

30.11.2023 10:49 Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball jatkaa oman lohkonsa kärkipaikalla EuroCupissa joukkueen kirjauttaessa yhdeksännen voittonsa. Mubashar Ali puolestaan tilastoi Qatarissa komean tupla-tuplan.

Mikael Jantusen edustama Paris Basketball jyrää vahvasti EuroCupissa. (Kuva: FIBA)

EuroCupissa Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball jätti Olimpija Ljubljanan vaille mahdollisuuksia voittaessaan vieraskentällä 93-77 (48-44). Jantuselle kirjattiin neljä pistettä ja kaksi levypalloa. Paris Basketball johtaa lohkoaan hävittyään vain yhden ottelun.
Ottelutilastot

Mikko Larkaksen apuvalmentama SIG Strasbrough taipui Mestarien liigassa Karsiyakan vieraana 72-87 (29-40). Tappio oli samalla Strasbourgille lohkovaiheen ensimmäinen. Se jakaa lohkon kärkipaikkaa yhdessä Karsiyakan kanssa.
Ottelutilastot

Mubashar Ali tilastoi peräti 29 pisteen ja 26 levypallon tupla-tuplan, mutta Al Khor taipui Qatarin liigassa kärkijoukkue Al Arabille 61-93 (20-46). Ali torjui myös kahdesti vastustajan heittoyrityksen. Al Khor on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Alex Murphyn Estudiantes palasi voittojen tielle kaataessaan Castellon selvästi 84-68 (43-40). Murphy kantoi kortensa kekoon kolmen pisteen, neljän levypallon, syötön ja riiston tilastoilla. Estudiantes on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Caceres taipui hyvästä alusta huolimatta Fuenlabradan vieraana 67-94 (29-42). Caceres vei ensimmäisen kympin 20-17, mutta sen jälkeen kotijoukkue meni menojaan. Remu Raitanen sai seitsemän kirjausta piste- ja levypallotilastoihin sekä kolme syöttöä. Caceres on sijalla 15.
Ottelutilastot

Jacob Grandison heitti kaksi pistettä Menorcan taipuessa Real Betisin vieraana 57-88 (27-52). Menorca on viiden peräkkäisen tappion myötä viimeisenä.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Alexander Madsenin VEF Riika taipui Tallinnassa Kalev/Cramon vieraana 66-73 (20-37). Madsen flirttaili tupla-tuplan kanssa 10 pisteen, kahdeksan levypallon, syötön ja peräti neljän torjunnan tilastoilla. VEF on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Perttu Blomgren oli vahvassa iskussa, kun Domzale kaatoi Sentjurin Slovenian liigan ottelussa 104-70 (47-36). Blomgren oli joukkueensa parhaimmistoa 14 pisteen, viiden levypallon ja seitsemän syötön tilastorivillä. Domzale on Slovenian liigassa kakkosena.
Ottelutilastot

Tanskan liigassa Ilmari Toikkanen tuuletti voittoa Svendborg Rabbitsin kukistaessa Herlevin 88-73 (47-37). Toikkanen täytteli tilastoriviään neljällä pisteellä, kolmella levypallolla ja torjunnalla. Svendborg loikkii sarjassa toisena.
Ottelutilastot

 
15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

8.2.2024 10:16 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivittämässä joukkuettaan historiallisen suureen murskavoittoon

EuroCupissa runkosarja saatiin päätökseen ja Mikael Jantunen sekä Tuomas Iisalon Paris Basketballin pelit jatkuvat puolivälierävaiheessa. Paris päätti runkosarjan komeasti ennätyksellisen suureen voittoon.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

27.1.2024 09:09 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketballin voittoputki EuroCupissa jatkuu

Paris Basketball venytti voittoputkensa EuroCupissa jo kahdeksaan, kun se tarrasi kiinni koko runkosarjan voittoon. Mestarien liigan 16 parhaan joukkueen jatkolohkovaihe käynnistyi tällä viikolla ja Sasu Salinin Teneriffa aloitti voitolla.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

16.11.2023 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Henri Kantonen vauhditti joukkueensa voittoon Liettuassa

Henri Kantonen oli hyvässä heittovireessä auttaessaan Mazeikiain voittoon Liettuan liigassa. Myös eurokentillä suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

Näytä lisää vastaavia