Peltoniemi ja Lindberg isoihin rooleihin Hongan miesten joukkueessa

2.9.2019 14:08 Tapiolan Hongan miesten joukkue pelaa alkavalla kaudella I-divisioona B:ssä. Joukkueen toiminnalla tähdätään vahvasti pelaajakehitykseen. Miesten divarissa erinomaiset debyyttinsä viime kaudella tehneet Alvar Peltoniemi ja Sebastian Lindberg jatkavat joukkueessa myös kaudella 2019-2020.

Sebastian Lindberg (kuvassa) ja Alvar Peltoniemi jatkavat Hongassa. Kuva: Vesa Koivunen.

Jo aiemmin julkaistujen Ville Wuorenjuuren ja Topi Halmeen jatkosopimusten lisäksi, joukkueessa jatkavat 18-vuotias Alvar Peltoniemi ja 17-vuotias Sebastian Lindberg.

Peltoniemi työskenteli kentällä debyyttikaudellaan keskiarvolla 10,6 pistettä, 4,8 levypalloa ja 1,8 syöttöä ottelua kohden. Vuotta nuoremman Lindbergin nimen perästä löytyy 7,9 pisteen, 2,3 levypallon ja 1,2 syötön ottelukeskiarvo. Nyt molemmat nuoret ovat valmiita ottamaan vastaan seuraavat annokset vastuuta joukkueessa. Päävalmentaja Aapo Heinonen luottaa nuoriin pelaajiinsa vahvasti:

– Hongan miesten edustusjoukkueen tavoite on auttaa nuoria pelaajia ottamaan kehitysaskeleita urallaan. Alvar ja Sebastian ovat tästä hyviä esimerkkejä. Molemmat löivät itsensä läpi viime kaudella aikuisten sarjassa ja kesä on kulunut ansaitusti MU18 maajoukkueen matkassa. Alvar pääsi pelaamaan ensimmäiset viralliset maaottelunsa ja Sebastian ensimmäiset harjoituspelit 18-vuotiaiden maajoukkueessa.

– Olen luottavainen, että nuoret miehet jatkavat kauden aikana kehitystään ja nousevat vielä isompaan ja erittäin merkittävään rooliin miesten joukkueessa ja koko 1DB-sarjassa. Alvarilla on jo nyt kyky puolustaa vastustajien parhaimpia pelaajia ja Sebastianin heitto- sekä pelinlukutaito tekevät hänestä kunnioitettavan uhan hyökkäyksessä, Heinonen kommentoi.

Nuoret itse odottavat jo alkavaa kautta, vaikka kesässäkin on riittänyt vauhtia.

– Kesä on tosiaan mennyt nuorten maajoukkueen mukana ja nyt lepotauon jälkeen odotan innoissani kauden alkua. Halu kehittyä on kova ja olen valmis ottamaan vastuuta miesten joukkueessa, Peltoniemi avaa.

– Komppaan kaikessa edellä mainitussa ja lisään, että aion olla kauden aikana kulmassa valmiina upottamaan Allun nappisyötöstä kolmosen säkkiin, Lindberg lisää nauraen.

 
26.3.2024 22:20 Miesten I divisioona B

Kataja Talents karkasi avauspuolikkaalla Panttereilta ja eteni välieriin

Miesten I divisioona B:n viimeinen välieräjoukkue ratkesi tiistaina, kun Kataja Talents kävi kaatamassa Pantterit Helsingissä lukemin 47–100.

24.3.2024 20:03 Miesten I divisioona B

Karkkila ja Lappeenrannan NMKY marssivat välieriin

Sunnuntain myötä kolme neljästä I divisioona B:n välieräjoukkueista on selvillä. PuHu Juniorit sai seurakseen Karkkilan sekä Lappeenrannan NMKY:n, jotka voittivat lauantaina omat puolivälieränsä.

23.3.2024 21:29 Miesten I divisioona B

MuKi ja Kataja Talents venyttivät ottelusarjat kolmanteen peliin

Miesten I divisioona B:n puolivälierissä Munkkiniemen Kisapojat ja Kataja Talents onnistuivat siirtämään ottelusarjojensa ratkaisua eteenpäin.

22.3.2024 21:35 Miesten I divisioona B

Kokemus oli valttia Kaarinassa – Jouko Järvinen johdatti PuHu Juniorit välieriin

Miesten I divisioona B:n ensimmäinen välieräjoukkue selvisi perjantaina, kun PuHu Juniorit onnistui kaatamaan Ura Basketin toistamiseen.

21.3.2024 22:37 Miesten I divisioona B

Pantterit otti kiinnityksen välieräpaikkaan Divari B:ssä

Pantterit ja Kataja Talents avasivat puolivälieräsarjansa perjantaina legendaarisessa Herttoniemenrannan liikuntahallissa. Isännät veivät jännitysnäytelmän pisteellä ja ottivat kiinnityksen välieriin 69-68-voitolla joensuulaisvieraista.

20.3.2024 22:17 Miesten I divisioona B

Suosikit pitivät pintansa Divari B:n puolivälieräavauksissa

Miesten I divisioona B:n pudotuspeleihin lohkoykkösinä lähteneet Lappeenrannan NMKY ja Karkkila eivät olleet yllätettävissä pudotuspeliavauksessa. Myös PuHu Juniorit nappasi avausvoiton.

18.3.2024 18:25 Miesten I divisioona B

Miesten I divisioona B:n ja naisten I divisioonan pudotuspelit käyntiin keskiviikkona

Miesten I divisioona B:n ja naisten I divisioonan puolivälierien sekä putoamisvälierien otteluohjelma on nyt julkaistu. Sekä puolivälierät että putoamisvälierät pelataan paras kolmesta -systeemillä.

14.12.2023 12:11 Seura tiedottaa

Pekka Salminen PuHun miesten päävalmentajaksi

Vahvan Pussihukkataustan omaava valmentaja Pekka Salminen palaa kasvattajaseuraansa ja aloittaa PuHun miesten edustusjoukkueen päävalmentajana 18.12.2023. Markus Makkonen ja Kalle Salonen jatkavat myös joukkueen valmennuksessa. Aiemmin päävalmentajan tehtävää hoitanut Mikko Larkas siirtyi marraskuussa Ranskan liigaa pelaavan SIG Strasbourgin valmennukseen.

11.12.2023 12:00 Korisliiga

Seagulls ja Lahti Basketball käynnistävät hurjan korisviikon – pääsarjoissa 34 ottelun viikko

Alkanut viikko tarjoaa korisfaneille hienon kattauksen, kun korisliigoissa ja divisioonissa pelataan yhteensä 34 ottelua. Viikon aikana pelataan vähintään yksi ottelu joka päivä Ruudussa tai Koristv:ssä.

5.10.2023 09:54 Miesten I divisioona B

Miesten I divisioona B käynnistyy torstaina – sarjan kaikki ottelut katsottavissa Koristv.fi:ssä

Sarjan mestari on selvillä viimeistään huhtikuun 19. päivä. Sarjassa on mukana 15 joukkuetta, jotka on jaettu kahteen lohkoon. Avauspäivänä pelataan kaksi ottelua: Pyrintö Akatemia B – PeU-Basket ja KTP-Leppävaaran Pyrintö.

Näytä lisää vastaavia