Petteri Koponen isossa roolissa tärkeässä voitossa

19.4.2021 09:16 Petteri Koposen vahvat otteet Italian liigassa saivat jatkoa, kun hän auttoi Reggianan tärkeään voittoon 13 pisteellään. Virossa Edon Maxhuni oli jälleen tehokkaana upottaessaan 18 pistettä. Kaksinumeroisille pääsivät myös Murphyn veljekset Alex ja Erik sekä Daniel Dolenc.

Petteri Koponen oli tärkeässä roolissa Reggianan voitossa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Petteri Koponen oli isossa roolissa, kun Reggiana otti tärkeän voiton kaataessaan Cantun vieraskentällä niukasti 72-71 (33-37). Koponen heitti 13 pistettä, joista yhdeksän päätösneljänneksen kirivaiheessa. Koposelle kirjattiin myös viisi levypalloa ja kaksi syöttöä. Voitolla Reggiana piti pudotuspelihaaveensa elossa.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Teneriffa palasi voittokantaan kaatamalla kotonaan Malagan selvästi 79-61 (39-29). Sasu Salin heitti kolme pistettä ja nappasi kaksi levypalloa sekä yhden riiston. Emir Sulejmanovicin kouriin tarttui kuusi levypalloa, syöttö ja riisto.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Roope Ahosen Breogan pystyi pitämään kärkipaikkansa voittaessaan kärkiottelussa Tau Castellon 77-75 (38-38). Breogan oli ottelussa pitkään pinteessä ja kiri viimeisen neljänneksen 24-9 ja nousi voittoon. Ahonen heitti ottelun ainoat pisteensä tärkeällä hetkellä, kun hän nosti kolmen pisteen heitollaan Breoganin johtoon muutama minuutti ennen loppua.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Alex Murphyn Granada sen sijaan koki harmittavan 66-82 (28-42)-tappion Leyma Corunan vieraana. Murphy oli joukkueensa parhaimmistoa 13 pisteen, kahden levypallon ja kolmen riiston tilastoilla. Granada jakaa sarjan kakkospaikkaa juuri Leyma Corunan kanssa.
Ottelutilastot

Virossa Pärnu päätti runkosarjan 95-83 (49-38)-voittoon TALTECHista. Edon Maxhuni heitti 22 minuutissa 18 pistettä, antoi kolme syöttöä ja riisti kerran. Pärnu sijoittui runkosarjassa toiseksi ja kohtaa puolivälierissä Tallinna Kalev/TLÜn.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa alkoivat välierät ja Anton Mirolybovin sekä Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden aloitti vahvasti ottamalla selvän 104-79 (58-50)-voiton Oberwart Gunnersista. Daniel Dolenc esiintyi edukseen 10 pisteen, neljän levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla. Swans johtaa otteluparia 1-0.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik Murphyn Fukushima Firebonds kohtasi viikonloppuna kahdesti Yamagata Wyvernsin ja voitot menivät jakoon.

Ensimmäisessä kohtaamisessa Wyverns oli parempi 91-73 (55-31) Murphyn auttaessa joukkuettaan 10 pisteellä, neljällä levypallolla, kolme syötöllä ja torjunnalla.
Ottelutilastot

Toisessa kohtaamisessa Firebonds sai revanssin 88-72 (42-31)-voitolla. Murphy loisti 16 pisteen, seitsemän levypallon, neljän syötön ja kahden torjunnan tilastorivillä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Ranskan liigassa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg vankisti asemiaan sarjakolmosena voittamalla vieraskentällä Cholet’n 97-90 (55-41).
Ottelutilastot

Hollannin liigassa Joonas Lehtoranta urakoi 38,5 minuuttia, mutta Feyenoord hävisi Landstede Hammersille 77-87 (42-39). Lehtoranta tilastoi neljä pistettä, levypallon, kuusi syöttöä ja kaksi torjuntaa. Feyenoord on viidentenä.
Ottelutilastot

 
10.5.2021 08:46 Suomalaiset ulkomailla

Tuovin Strasbourg neljänneksi Mestarien liigassa – finaaleissa voittoja suomalaisille

Lassi Tuovi luotsasi Strasbourgin komeasti neljänneksi Mestarien liigassa. Latviassa, Virossa ja Itävallassa nähdään suomalaisedustusta finaaleissa ja kaikki pääsivät viikonloppuna voiton makuun.

7.5.2021 21:40 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen nälkäisenä Latvian liigan kultajahtiin

Latvian liiga on edennyt finaalivaiheeseen ja Alexander Madsenin edustama VEF Riika kohtaa finaalissa BK Ventspilsin. Hävityn Viron ja Latvian yhteisliigan finaalin jälkeen, Madsenin katseet ovat Latvian mestaruudessa.

7.5.2021 11:25 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni mestaruus mielessä Viron liigan finaaleihin

Edon Maxhunin edustama Pärnu eteni hienosti Viron liigan finaaliin, jotka alkavat lauantaina. Pärnu saa finaalissa vastaansa BC Kalev/Cramon.

6.5.2021 22:20 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi valmensi Strasbourgin Mestarien liigan välieriin

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg eteni Mestarien liigan välieriin voittamalla Sasu Salinin ja Emir Sulejamonovicin edustaman Teneriffan jatkoajan jälkeen 88-86.

6.5.2021 12:19 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiskolmikon Swans Gmunden aloittaa Itävallan finaalit – ”Nälkä on iso”

Itävallan liiga on edennyt finaalivaiheeseen ja mukana nähdään Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama sekä Daniel Dolencin edustama Swans Gmunden. Finaalissa vastaan asettuu Kapfenberg Bulls.

5.5.2021 19:27 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan lopputurnaus alkaa – suomalaisten kohtaaminen heti puolivälierässä

Mestarien liigan tämän kauden huipentava Final Eight –lopputurnaus pelataan loppuviikon aikana Venäjällä Nizhni Novgorodissa. Suomalaisista mukana nähdään Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin edustama Teneriffa sekä Lassi Tuovin valmentama Strasbourg.

3.5.2021 10:32 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin VEF Riika Latvian liigan finaaleihin

Alexander Madsen pääsee jahtaamaan toista peräkkäistä Latvian mestaruutta, kun VEF Riika raivasi tiensä finaaliin. Erik Murphyn kausi Japanissa sen sijaan tuli päätökseen.

1.5.2021 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiskolmikon joukkue finaaleihin Itävallassa

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama sekä Daniel Dolencsin edustama Swans Gmunden raivasi tiensä Itävallan liigan finaaliin.

29.4.2021 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Aapeli Alanen hurjana Tshekissä

Aapeli Alanen näytti kyntensä Tshekin pudotuspeleissä, kun hän siivitti 19 pisteellään Brnon avausvoittoon. Joonas Lehtoranta sen sijaan oli taas isossa roolissa Feyenoordin napatessa Hollannin cupissa välieräpaikan.

27.4.2021 16:16 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella vahva debyyttikausi ammattilaisena

Elias Valtonen otti tällä kaudella ensimmäisen askeleensa ammattilaisena pelatessaan Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin alaisuudessa Saksan ProA:ssa Tigers Tübingenin joukkueessa. Valtonen kuului Tigersin ehdottomiin onnistujiin ja Janssonille kertyi kaudesta paljon oppia valmentajana.

26.4.2021 19:57 Suomalaiset ulkomailla

Aapeli Alasella alkavat pudotuspelit Tshekin liigassa

Keväällä Tshekin liigassa pelaavan Brnon riveihin siirtynyt Aapeli Alanen aloittaa pudotuspelit tiistaina. Brno kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella USK Prahan.

26.4.2021 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Murphyn veljekset hyvässä vauhdissa

Erik ja Alex Murphy olivat viikonlopun peleissä hyvässä iskussa auttaessaan joukkueensa voittoihin. Ranskassa Ilari Seppälä palasi pelikentille lievän loukkaantumisen jälkeen ja Hollannissa Joonas Lehtoranta pääsi juhlimaan jatkopaikkaa cupissa.

23.4.2021 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni siivitti Pärnun välieriin

Edon Maxhuni oli jälleen Pärnun avainpelaaja, kun joukkue raivasi tiensä Viron liigan välieriin. Itävallassa Anton Mirolybovin, Aleksi Koskisen ja Daniel Dolencin on lähellä finaalipaikkaa.

20.4.2021 08:11 Susijengi

Mikael Jantunen lähtee ammattilaisuralle

Viimeiset kaksi kautta Utahin yliopistoa Yhdysvaltain yliopistoliiga NCAA:ssa edustanut Mikael Jantunen, 20, palaa Atlantin takaa Eurooppaan. Wartti Basketissa ja Panttereissa juniorivuotensa pelanneen 205-senttisen Jantusen tähtäimessä on ammattilaissopimus Euroopassa.

12.4.2021 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tykitti 26 pistettä

Petteri Koponen oli pitelemätön, kun hän heitti hienosti 26 pistettä Reggianan voitossa. Alexander Madsenin urakka Viron ja Latvian liigassa päättyi finaalitappioon.

10.4.2021 07:50 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni ja Ilari Seppälä jälleen hyville pisteille

Edon Maxhuni ja Ilari Seppälä olivat joukkueensa parhaat pistemiehet, mutta harmittavasti heidän vahvat esityksensä eivät kantaneet voittoon saakka.

8.4.2021 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen ja Edon Maxhuni taistelevat Viron ja Latvian yhteisliigan voitosta

Viron ja Latvian yhteisliigan runkosarja saatiin päätökseen viime viikonloppuna ja sarjan kausi huipentuu loppuviikosta pelattavaan lopputurnaukseen. Alexander Madsenin VEF Riika selvisi suoraan välieriin voitettuaan Latvian lohkon ja Viron lohkossa toiseksi sijoittunut Edon Maxhunin Pärnu kohtaa puolivälierässä latvialaisen BK Ogren.

7.4.2021 22:24 Suomalaiset ulkomailla

Tuovi valmensi Strasbourgin Mestarien liigassa jatkoon

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg nousi sillasta voittamalla kolme viimeistä otteluaan Mestarien liigan jatkolohkossa ja eteni Final Eight -lopputurnaukseen voittamalla keskiviikkona Türk Telekomin.

5.4.2021 09:08 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajat hurjina loppuviikon peleissä

Viime viikon lopulla nähtiin taas hienoja edesottamuksia Susijengin pelaajilta. Sasu Salin, Elias Valtonen ja Edon Maxhuni rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja Ilari Seppälä, Petteri Koponen sekä Murphyn veljekset Alex ja Erik pääsivät kaksinumeroisille. Lisäksi Aapeli Alanen debytoi Tshekin liigassa.

3.4.2021 08:50 Susijengi

Aapeli Alanen loppukaudeksi Tshekin pääsarjaan

Vahvan kauden joensuulaisessa Kataja Basketissa pelannut 201-senttinen ja 25-vuotias lahtelaiskasvatti Aapeli Alanen siirtyy loppukaudeksi Tshekin pääsarjaan. Susijengissäkin viisi ottelua pelanneen Alasen kevään työnantaja on Tshekin liigan viidennellä sijalla majaileva Basket Brno.

Näytä lisää vastaavia