Petteri Koponen ja Sasu Salin tehokkaina

4.11.2018 09:57 Sasu Salin jatkoi vahvoja esityksiään Malagan paidassa ja Petteri Koponen oli Bayern Münchenin kantavia voimia, mutta Susijengin tähtikaksikon pisteet eivät kuitenkaan riittäneet tuomaan voittoa. Antti Kanervo oli käsi kuumana Stjarnanin jatkaessa vahvaa kauttaan Islannin liigassa.

Petteri Koposen Bayern München piti suurseura Fenerbahcea tiukoilla. (Kuva: Ville Vuorinen)

Euroliigassa Bayern München pisti tiukasti hanttiin kilpailun ennakkosuosikkeihin lukeutuvalle Fenerbahcelle, mutta joutui lopulta taipumaan vieraskentällä 84-88 (48-51). Koponen oli joukkueensa tehokkaimpia 11 pisteellä. Bayern on voittanut viidestä pelistään kaksi.
Ottelutilastot

Salin nakutti Espanjan liigan ottelussa San Pablo Burgosia vastaan 14 pistettä tilastoiden lisäksi kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja riiston. Malaga joutui kuitenkin taipumaan 79-88 (37-38). Tappio oli Malagalle kauden toinen ja joukkue majailee sarjataulukossa neljäntenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim koki kirvelevän 68-70 (34-29)-tappion Vechtalle. Crailsheim oli pitkään niskan päällä, mutta Vechta nousi vahvan päätösneljänneksen (23-18) turvin voittoon. Vechtan Thomas Brayn ratkaisukori syntyi vain 0,1 sekuntia ennen loppua.

- Tämä oli hyvin vaikea peli ja erittäin fyysistä koripalloa. Meillä oli hyvät mahdollisuudet voittaa, muttemme pitäneet pallosta huolta tarpeeksi hyvin. 23 menetystä joista 13 puoliajalla ja niistä tuli 17 pistettä nopeista hyökkäyksistä. Se oli iso ongelma, Iisalo harmitteli Bundesliigan sivujen mukaan.
Ottelutilastot

Wilson, Murphy ja Kanervo voiton makuun

Jamar Wilsonin Lietkabelis lähti lauantain otteluun Nevezisiä vastaan uuden päävalmentajan alaisuudessa, kun Partizania aiemmin luotsannut Nenad Canak otti viikolla joukkueen ohjat käsiinsä. Lietkabelis jatkoi vahvoja otteitaan Liettuan liigassa ottamalla selvän 87-66 (44-31)-voiton. Ottelusta ei ole saatavissa pelaajatilastoja. Lietkabelis on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Alex Murphy oli auttamassa Szolnoki Olaj'n voittoon Unkarin liigassa, kun joukkue päihitti vieraskentällä ZTE:n 96-75 (55-54). Murphy kirjautti tilastoihinsa 10 pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön. Szolnoki Olaj on Unkarin liigassa jaetulla toisella sijalla.
Ottelutilastot

Antti Kanervon sihti oli jälleen kohdillaan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Kanervo oli iskussa, kun Stjarnan voitti Islannin liigan ottelussa Thor Thorlakshöfnin 89-73 (52-32). Kanervo pussitti 16 pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Stjarnan on aloittanut kautensa komeasti neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Puolan Liigassa Carl Lindbomin Rosa Radom hävisi selvästi Torunin vieraana 56-92 (27-48). Lindbom lukeutui joukkueensa parhaimpiin yhdeksällä pisteellä ja kahdella levypallolla. Rosa Radom on voittanut tällä kaudella yhden ottelun.
Ottelutilastot

Tuovin ja Mirolybovin joukkueet voittoihin

Ranskan ProA:ssa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg otti kovan 75-71 (36-25)-vierasvoiton Le Mansista. Strasbourg löytyy sarjasta viidenneltä sijalta.
Ottelutilastot

Luxemburgin liigassa Anton Mirolybovin luotsaama Racing palasi voittojen tielle voitettuaan kotonaan Musel Pikesin 88-77 (46-44). Racing on sarjan jaetulla kärkipaikalla.
Ottelutilastot

 
21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

8.1.2024 10:00 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenille debyytti Espanjassa – Max Besselink palasi kentille

Vastikään sopimuksen Espanjan pääsarjaseura Andorran kanssa tehnyt Alexander Madsen pääsi heti uuden seuransa riveissä irti. Koko alkukauden sivussa ollut Max Besselink puolestaan palasi tositoimiin Belgiassa.

30.12.2023 09:12 Suomalaiset ulkomailla

Iisalon ja Jantusen Paris Basketball varmisti pudotuspelipaikan EuroCupissa – Valtonen cup-huipennukseen

Euroopan korisparketeilla palattiin vauhdilla tositoimiin heti joulun jälkeen. Edon Maxhuni jatkoi loisto-otteitaan Ranskassa ja Espanjassa Elias Valtosen Manresa varmisti paikan Copa del Rey’ssä. EuroCupissa Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball sinetöi paikan jo hyvissä ajoin pudotuspeleissä.

24.12.2023 15:13 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen siivitti Paris Basketballin voittoisaan jouluun

Mikael Jantunen loisti joulutähden lailla, kun Paris Basketball lähti jouluun komean voiton siivittämänä. Ilari Seppälä jatkoi hienoja otteitaan paluunsa jälkeen kurittaessaan entistä seuraansa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

Näytä lisää vastaavia