Petteri Koponen tykitti 26 pistettä

12.4.2021 10:38 Petteri Koponen oli pitelemätön, kun hän heitti hienosti 26 pistettä Reggianan voitossa. Alexander Madsenin urakka Viron ja Latvian liigassa päättyi finaalitappioon.

Petteri Koponen loisti Italiassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Petteri Koponen oli tulikuumana, kun hän upotti 26 pistettä Reggianan voittaessa Varesen 95-77 (46-38). Koponen upotti kolmen pisteen heittonsa 8/12 ja antoi ohessa myös kahdeksan syöttöä. Voitto piti Reggianan toiveet pudotuspelipaikasta elossa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Alexander Madsen joutui pettymään Viron ja Latvian yhteisliigassa, kun VEF Riika hävisi finaalissa BC Kalev/Cramolle.

VEF selvitti tiensä finaaliin voittamalla BK Ogren välierässä 90-85 (43-41). Madsen tilastoi ottelussa kuusi pistettä, kolme levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Finaalissa BC Kalev/Cramo oli vahvempi 86-75 (48-48). Madsen kasasi ottelussa kahdeksan pistettä, neljä levypalloa, syötön ja torjunnan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sasu Salin heitti 10 pistettä, kun Teneriffa kaatoi kotonaan Estudiantesin 101-77 (56-41). Salin saalisti myös kaksi syöttöä ja riiston. Emir Sulejmanovic kokosi kuuden pisteen ja viiden levypallon tilastot. Teneriffa jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

LEB Oron jatkosarjassa Roope Ahosen Breogan otti tärkeän 81-68 (34-40)-voiton Almansasta. Ahonen heitti kaksi pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Breogan johtaa sarjaa.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Granada jatkaa Breoganin vanavedessä voitettuaan Oviedon 72-68 (39-31). Murphylle tilastoitiin kolme pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä, riisto ja torjunta.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin valmentaman Strasbourgin voittoputki katkesi, kun se hävisi Pau-Lacq-Orthezin vieraana 69-73 (34-31). Strasbourg jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

ProB:ssä Carl Lindbomin yhdeksän pistettä, neljä levypalloa ja syöttö eivät riittäneet Antibesille voittoon, kun Blois voitti 79-53 (40-21).
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik Murphyn Fukushima Firebonds kohtasi kahdesti Gunma Crane Thundersin ja taipui molemmissa peleissä.

Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Thundersin 91-81 (28-43)-voittoon. Murphy kunnostautui erityisesti levypalloissa napaten käsiinsä 13 irtopalloa ja tilastoihin kertyi myös kahdeksan pistettä, kolme syöttöä ja torjunta.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Thunders oli parempi numeroin 76-60 (38-30). Murphy lähenteli tupla-tuplaa 15 pisteen, yhdeksän levypalloon, viiden syötön, riiston ja kahden torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden eteni välieriin otettuaan kolmannen voittonsa Grazista. Daniel Dolenc heitti hienosti 13 pistettä 15 minuutissa ja otti kaksi levypalloa ja antoi syötön Swansin voittaessa 96-83 (49-44). Swans eteni välieriin otteluvoitoin 3-1.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Elias Valtonen hätyytteli tupla-tuplaa tilastoituaan yhdeksän pistettä, viisi levypalloa, kahdeksan syöttöä, kaksi riistoa ja torjunnan, mutta Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen hävisi Bayer Giants Leverkusenille 84-88 (42-43).
Ottelutilastot

Joonas Lehtorannan hienot otteet Hollannissa saivat jatkoa, kun hän kasasi komean 11 pisteen ja 10 syötön tupla-tuplan Feyenoordin voittaessa Den Helder Sunsin 104-71 (53-37). Lehtorannalle merkittiin myös kuusi levypalloa ja kolme riistoa.
Ottelutilastot

 
18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

17.2.2024 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen Viron cupin finaaliin – Salin välieriin Espanjassa ja Jantunen Ranskassa

Severi Kaukiainen pääsee taistelemaan Viron cupin mestaruudesta, kun Kalev/Cramo selvitti tiensä finaaliin. Sasu Salinin Teneriffa taisteli tiensä Espanjan cupin välierään ja Ranskassa Mikael Jantusen sekä Tuomas Iisalon cup-jahti jatkuu myös välierässä.

16.2.2024 15:52 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Elias Valtonen taistelevat Copa del Rey'n voitosta

Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana Malagassa. Voitosta ovat taistelemassa myös Sasu Salin ja Elias Valtonen.

12.2.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin oli tekemässä seurahistoriaa

Sasu Salin kantoi oman kortensa kekoon, kun Teneriffa teki uuden seuraennätyksen Espanjan liigassa. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät voittojen makuun.

5.2.2024 11:07 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantuselle kauden ennätyspisteet – Aatu Kivimäki palasi tositoimiin

Mikael Jantunen pisti kauden piste-ennätyksensä uusiksi, kun Paris Basketball juhli voittoa Ranskassa. Positiivisia uutisia kuului myös Saksasta, jossa Aatu Kivimäki palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin.

1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

29.1.2024 08:49 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy pääsi juhlimaan cup-mestaruutta

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin mestaruutta, kun Estudiantesin vahva kausi sai jatkoa. Ranskassa Mikko Larkas pääsi paukuttelemaan henkseleitä suomalaisvalmentajien kohdatessa.

27.1.2024 09:30 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen saanut hyvän alun Espanjassa – ”Rooli on juuri se mitä luvattiin”

Alexander Madsen vaihtoi jouluna seuraa, kun VEF Riika vaihtui Espanjan liigassa pelaavaan BC Andorraan. Madsen on saanut hyvän startin Euroopan kovimmassa kansallisessa liigassa.

11.1.2024 21:57 Susijengi

Urheilugaalasta koripallon juhlaa: Lauri Markkanen vuoden urheilija, Gordon Herbert vuoden valmentaja!

Torstai-illan Urheilugaala muuttui koripallon juhlaksi, kun Susijengin johtotähti Lauri Markkanen nimettiin vuoden urheilijaksi ensimmäisenä koripalloilijana kautta aikain. Korisjuhlat jatkuivat vuoden valmentajan kategoriassa, kun Gordon Herbert palkittiin vuoden valmentajana ensimmäisenä koripallon edustajana vuosikymmeneen.

8.1.2024 11:55 Susijengi

Lauri Markkanen seitsemännen kerran vuoden koripalloilija

NBA:n hallitseva vuoden kehittynein pelaaja, Susijengin jyväskyläläislähtöinen johtotähti Lauri Markkanen, 26, on jo seitsemännen perättäisen kerran vuoden koripalloilija Suomen urheilutoimittajien vuosiäänestyksessä. Markkanen on nyt kautta aikain toiseksi eniten vuoden koripalloilijan nimityksiä saalistanut suomalainen.

Näytä lisää vastaavia