Petteri Koposen 23 pisteen iltapuhde ei riittänyt Bayernille

30.3.2019 08:31 Petteri Koposen hieno vire Euroliigassa sai jatkoa, kun hän heitti 23 pistettä Darussafakaa vastaan. Valitettavasti Koposen huippuilta ei riittänyt voittoon. Islannissa Antti Kanervon Stjarnan eteni välieriin.

Petteri Koposen vahva peli ei riittänyt voittoon Euroliigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Koponen urakoi tällä viikolla, kun ohjelmassa on peräti kolme ottelua. Alkuviikosta hän voitti Bayern Münchenin kanssa Saksan Bundesliigan ottelussa Würzburgin 81-70 (42-31). Aloitusviisikossa ollut Koponen saalisti viisi pistettä, yhden levypallon ja kolme riistoa ottelussa. Bayern jatkaa Bundesliigan piikkipaikalla.
Ottelutilastot

Perjantai-iltana Bayern kohtasi turkkilaisen Darussafakan vieraskentällä Euroliigan ottelussa. Bayern johti ottelua pitkään ja oli parhaimmillaan 16 pisteen etumatkalla, mutta kotijoukkue kiri lopussa rinnalle ja ohi 92-87 (44-50)-voittoon. Koponen piti Bayernin voittotaistelussa mukana vastaten saksalaisten 10 viimeisestä pisteestä. Hän pääsi yrittämään peliä vielä tasoihin loppuhetkillä, mutta kolmen pisteen heitto meni ohi. Kokonaisuudessaan Susijengin "Kenraali" teki tarkkaa työtä heittämällä kuudesta kolmen pisteen yrityksestään viisi sisään. Koposen vahva iltapuhde täydentyi myös viidellä levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella riistolla. Tappion myötä Bayernin pudotuspelihaaveet kariutuivat.

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

- Puolustuksemme oli todella heikkoa, he tekivät 92 pistettä ja se oli avain. He heittivät hyvin, mutta heillä oli myös monta vapaata heittoa. Luonnollisesti olemme pettyneitä, sillä nyt meillä ei ole mahdollisuuksia pudotuspeleihin. Silti, kukaan ei odottanut meiltä tällaista tilastoa ennen kautta ja olemme todistaneet, että olemme kilpailukykyisiä ja voimme voittaa minkä tahansa joukkueen Euroopassa, Koponen harmitteli Euroliigan sivuilla.
Ottelutilastot

Bundesliigassa suomalaiskolmikon Frankfurt taipui kotonaan selvästi Vechtalle 80-100 (35-43). Shawn Huff heitti kahdeksan pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Gordon ja Daniel Herbertin luotsaama Frankfurt on Bundesliigassa 13.
Ottelutilastot

Antti Kanervo avitti Stjarnanin välieriin. (Kuva: Ville Vuorinen)

Islannin liigassa Kanervon ja Stjarnan mestaruusjahti jatkuu, kun joukkue eteni välieriin kaatamalla Grindavikin otteluvoiton 3-1.

Stjarnan siirtyi keskiviikkona otteluparissa 2-1-johtoon ottaen kotonaan selvän 98-81 (47-35)-voiton. Kanervo pommitti ottelussa 26 pistettä ja oli erityisen tarkkakätinen kolmen pisteen viivan takaa upottaessaan yhdeksästä yrityksestään kuusi sisään. Kanervo saalisti tilastoihinsa lisäksi kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Stjarnan sinetöi välieräpaikkansa perjantai-iltana voittamalla 83-76 (35-41). Tällä kertaa Kanervo sukitti 13 pistettä ja tilastoihin kertyi myös neljä levypalloa ja viisi syöttöä.
Ottelutilastot

Luxemburgin liigassa Anton Mirolybovin luotsaama Racing hävisi toisessa puolivälieräottelussa kotonaan Amicalelle 65-80 (27-33). Otteluvoitot ovat nyt tasan 1-1. Välieriin pääsee kahdella voitolla.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Roope Ahosen Oviedo taipui niukasti Huescan vieraana 66-68 (30-31). Ahonen oli jälleen hyvässä iskussa 13 pisteen, kahden levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla. Oviedo on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

 
10.2.2020 07:46 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli seurajoukkueiden maailmanmestaruutta

Sasu Salin pääsi ensimmäisenä suomalaispelaajana juhlimaan seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen, FIBA Intercontinental Cupin, voittoa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

19.1.2020 08:42 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Ahonen vauhdissa Espanjassa

Edon Maxhuni ja Roope Ahonen olivat jälleen vahvalla pelipäällä molempien ollessa joukkueidensa parhaimmistoa voitto-otteluissa. Positiivisiin uutisiin kuului myös Alexander Madsenin paluu parketille pienen loukkaantumisen jälkeen.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

4.1.2020 07:15 Suomalaiset ulkomailla

Lindbom ja Ahonen aloittivat vuoden vahvasti

Carl Lindbom ja Roope Ahonen aloittivat vuotensa vakuuttavasti. Lindbom lähenteli tupla-tuplaa Puolassa ja Ahosen vahva heittovire sai jatkoa Espanjassa.

29.12.2019 08:22 Suomalaiset ulkomailla

Ahonen ja Seppälä päättivät vuotensa tehokkaasti

Roope Ahonen ja Ilari Seppälä päättivät vuotensa vahvasti molempien ollessa tarkkakätisinä ja Jamar Wilson pääsi niin ikään voiton makuun.

22.12.2019 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä vireessä joulun viettoon

Sasu Salin ja Roope Ahonen olivat jälleen tarkkakätisiä Espanjan sarjoissa. Carl Lindbomin hyvät otteet saivat niin ikään jatkoa Puolan liigassa ja Jamar Wilson sekä Ilari Seppälä esiintyivät vahvasti Ranskassa.

16.12.2019 08:04 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen hurjasteli tupla-tuplan

Alexander Madsen oli jälleen VEF Riian hahmoja merkkauttamalla tupla-tuplan latvialaisjoukkueen jatkaessa sarjassa puhtaalla pelillä. Carl Lindbom oli tarkassa heittovireessä Puolan liigassa ja Edon Maxhuni väläytti Espanjassa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

30.9.2019 09:51 Susijengi

Petteri Koponen puolustamaan Bundesliigan mestaruutta

Saksan Bundesliigan kausi alkaa Petteri Koposen, 31, ja Bayern Münchenin osalta maanantaina. Bayern lähtee kauteen hallitsevana mestarina ja Bundesliigan lisäksi joukkue tähyää menestystä myös Euroliigassa.

Näytä lisää vastaavia