Pitkäranta jatkaa, Jokipii uusi Korihai

19.8.2002 Miesten I divisioonakauteen valmistautuva Uudenkaupungin Korihait on tehnyt 1+1 -vuotiset sopimukset oman kasvattinsa Mika Pitkärannan sekä Namika Lahdessa oppinsa saaneen Timo Jokipiin kanssa. Pitkäranta aloittaa Korihaissa nyt viidennen kautensa, kun taas Jokipii siirtyy Korihaihin I divisioonassa viime kaudella pelanneesta Oulun HITECH -joukkueesta.

Mika Pitkäranta (22 vuotta, 191 cm) on pelannut Korihaissa vuodesta 1998 saakka. Viime kaudella Pitkäranta pelasi ehdottomasti parhaan kautensa tehtaillen pistekeskiarvokseen 8,3 pistettä 20,2 minuutin keskimääräisellä peliajalla.

Timo Jokipii on 198-senttinen ja 105-kiloinen laituri/sentteri. 23-vuotias Timo Jokipii on on pelannut SM-Koriksessa 36 ottelua. Hän oli mm. mukana voittamassa Namika Lahden keväällä 2000 seuran ainoaa Suomen mestaruutta. Kauden 2000-2001 Jokipii pelasi I divisioonassa Orimattilan Jymyssä 13 peliä tehden keskiarvokseen 30,5 minuutin peliajalla 11,3 pistettä ja 7,2 levypalloa. Viime kausi kului mieheltä siis Oulussa, jossa hän tahkosi 21 pelissä tilastolukemikseen 11,2 pistettä ja 6,2 levypalloa 30,8 minuutissa.

Korihaiden joukkue on julkistettujen sopimusten myötä amerikkalaisvahvistusta vaille valmis. Sopimukset Korihaiden kanssa on jo aiemmin tehneet Pasi Kauha, Vesa Vuorinen, Johannes Ankelo, Marko Vehniäinen, Heikki Saaristo, Markus Valkonen ja Jarno Nikula. Vahvistuksekseen Korihait hakee sisäpelaajaa. Lisäksi joukkuetta saatetaan täydentää vielä omilla A-junioreilla.

- Timo on iso ja vahva pelaaja, jota tarvitsemme heittovoimaisessa joukkueessamme. Juuri hänenlaisensa pelaaja on ollut toivelistallani, luonnehti uutta tulokasta Korihaiden luotsi Gerald Lee.

- Olen erittäin iloinen, että Mika Pitkäranta kirjoitti sopimuksen kanssamme. Hän on erittäin hyvä pelaaja, josta löytyy kaipaamaani taisteluhenkeä.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia