PostNord jatkaa maajoukkueiden pääyhteistyökumppanina

25.8.2022 14:00 Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord ja Koripalloliitto ovat solmineet kolmivuotisen jatkosopimuksen. Matkan varrella yhteistyö on syventynyt myös naisten maajoukkueeseen sekä liki 200 000 euroa vähävaraisia avustaneeseen We deliver -rahastoon.

PostNord jatkaa maajoukkueiden pääyhteistyökumppanina. Kuva: Ville Vuorinen

Pohjoismaiden johtavaan logistiikkakonserniin kuuluva PostNord Oy ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet jatkon yhteistyösopimukselleen. PostNord on toiminut näkyvästi mukana suomalaisessa koripallossa viime vuosina. Vuonna 2023 käynnistyy jo kahdeksas vuosi maajoukkueiden kumppanina.

Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina toimivan PostNordin ja Suomen Koripalloliiton yhteistyön näkyvin osa on ollut vähävaraisia perheitä avustanut We deliver -rahasto, joka on neljän toimintavuoden aikana auttanut liki 200 000 eurolla perheitä pysymään rakkaan harrastuksensa parissa.

-  Yhteistyötä Koripalloliiton kanssa on luontevaa jatkaa, koska arvomaailmamme kohtaavat niin hyvin. Yhteistyömme on ollut jo seitsemän vuoden ajan hedelmällistä, ja arvostamme sitä, että se on löytänyt vuosien varrella myös uusia muotoja. Susijengin menestys on tuonut hienoa näkyvyyttä PostNordille ja heidän menestyksessään on kunnia-asia olla mukana, mutta koska yrityksillä on tärkeä rooli yhteiskunnallisina toimijoina, olemme halunneet liittää yhteistyöhön myös naisten maajoukkueen sekä lajia harrastavien lasten tukemisen. Koripalloyhteistyön kautta olemme päässeet yrityksenä vaikuttamaan yhteiskunnallisesti tärkeisiin asioihin, kuten yhdenvertaisuuteen ja vähävaraisuuden vaikutuksiin lasten harrastusmahdollisuuksiin sekä syrjäytymisen ehkäisemiseen. Meille on kunnia-asia saada jatkaa yhteistä matkaamme, PostNordin toimitusjohtaja Johanna Starck sanoo.

- On hienoa, että pitkä ja toimiva yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin. Yhteistyö koskee koko suomalaista koripalloa aina maajoukkueista vähävaraisiin lapsiin rahaston muodossa, Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio kiittelee.

Koripalloliiton ja PostNordin yhteistyö palkittiin Sponsorointi & Tapahtumat Awardseissa Vuoden Sponsorina talvella 2021. Lisäksi Planet Company -vastuullisuusyhteisö valitsi We deliver -rahaston yhdeksi yhteiskunnallisesti vaikuttavaksi hyväksi teoksi viime talvena. 

 
12.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Autosalpa jatkaa maajoukkueiden yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

Uuden yhteistyösopimuksen myötä Autosalpa toimii jatkossa kaikkien Suomen koripallomaajoukkueiden yhteistyökumppanina. Sopimus pitää sisällään naisten sekä 18-vuotiaiden miesten EM-kilpailut.

10.1.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

PwC on koripallomaajoukkueiden uusi yhteistyökumppani

Konsultointi- ja tilintarkastusyhtiö PwC toimii jatkossa Susijengin ja Susiladiesin yhteistyökumppanina. Sopimus on kestoltaan monivuotinen.

4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

12.7.2023 13:26 Susijengi

Koripalloliiton ja Veikkauksen yhteistyö laajenee - Veikkaus maajoukkueiden yhdeksi pääyhteistyökumppaniksi

Veikkaus ja Suomen Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Veikkaus on jatkossa yksi MM-kisoihin valmistautuvan Susijengin, Susiladiesin ja pyörätuolikoripallon maajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista.

7.11.2022 10:00 Susijengi

Fixus ja Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään

Fixus ja koripallomaajoukkueet ovat solmineet vuoden 2023 kattavan jatkosopimuksen. Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on toiminut maajoukkueiden yhteistyökumppanina vuodesta 2020 lähtien.

30.11.2021 12:25 Yhteistyökumppanit

Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkavat yhteistyötään

Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on solminut uuden yhteistyösopimuksen Susijengin ja Susiladiesin kanssa. Fixus on toiminut vuodesta 2020 maajoukkueiden yhteistyökumppanina.

11.10.2021 09:00 Yhteistyökumppanit

PostNordin ja Suomen Koripalloliiton mittava yhteistyö laajenee, PostNordista myös Susiladiesin pääyhteistyökumppani

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord ja Koripalloliitto ovat solmineet jatkosopimuksen. Uuden sopimuksen myötä PostNordista tulee myös naisten maajoukkueen, Susiladiesin pääyhteistyökumppani.

18.12.2020 09:00 Susijengi

Fixus ja Suomen Koripalloliitto jatkosopimukseen

Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus on solminut uuden yhteistyösopimuksen Susijengin ja Susiladiesin kanssa. Lisäksi sopimus kattaa nuorten Pohjoismaiden mestaruuskisat ensi kesänä.

26.11.2020 09:00 Susijengi

PostNordin ja Suomen Koripalloliiton yhteistyö jatkuu

Vuodesta 2016 Susijengin pääyhteistyökumppanina toiminut PostNord on jatkossakin näkyvästi mukana suomalaisessa koripallossa.

14.1.2020 09:00 Susijengi

Aviasta Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani monivuotisella sopimuksella

Yhdysvaltalainen urheiluvaatemerkki Avia vaatettaa jatkossa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet. Avia saapui vuoden alusta yksinoikeudella K-Citymarketeihin, jonka valikoimista löytyy jatkossa Susijengin fanituotteita.

Näytä lisää vastaavia