Pratesi sivussa ainakin kaksi viikkoa

10.2.2003 Hongan Maurizio Pratesi on käynyt tutkituttamassa perjantaina loukkaamansa selän. Vamma on pelättyä lievempi ja maajoukkuepeluri nähtäneen takaisin Hongan paidassa noin 2-3 viikon kuluttua. Loukkaantumissuma on saanut Hongan kuitenkin harkitsemaan toisen ulkomaalaisvahvistuksen palkkaamista.

Pratesin lisäksi Hongalta ovat loukkaantumisten vuoksi sivussa Tero Kuivalainen sekä Jukka Hemdahl. Molemmat ovat vielä poissa ainakin kaksi viikkoa, eikä takeita paluusta lähiaikoina ole. Hongan leirissä mietitäänkin toisen ulkomaalaisvahvistuksen hankkimista.

- Kun kuudella pelaajalla 12:sta on enemmän tai vähemmän vaivoja, ei se paljon naurata. Tällä hetkellä kuudesta takapelaajastamme kolme on loukkaantuneena. Pudotuspelit lähestyvät ja näin epävarmasta tilanteesta emme voi play offs -taistoon lähteä. Tilanne on harmittava, sillä tällä joukkueella oli tarkoitus mennä loppuun asti, kommentoi Hongan taustavaikuttaja Mika Sohlberg.

Honka tekee päätöksen mahdollisesta toisesta vahvistuksesta lähipäivinä. Ennestään Hongassa pelaa amerikkalainen yleispelaaja Marcus Grant.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia