Pyrinnön menetykset kostautuivat Baltian liigassa

11.11.2014 Tampereen Pyrintö kärsi tappion Baltian liigan kotiottelussaan Pyynikin palloiluhallissa liettualaiselle Pieno Zvaigdesille loppunumeroin 73-82 (38-37). Pyrintö menetti puoliajan jälkeen peli-ilmeensä ja liettualaiset rankaisivat armottomasti jokaisesta menetyksestä toisessa päässä.

Damon Williams keräsi 13 pistettä, kun Pyrintö hävisi Baltian liigassa Pienolle. Kuva: Francois Perthuis.


Pyrintö pysyi pystyssä ensimmäisellä puoliajalla hyökkäyksensä ansiosta, mutta läpi pelin takkuillut puolustus ja lukuisat menetykset kostautuivat lopullisesti kolmannen neljänneksen viimeisellä minuutilla, jonka Pieno vei peräti 7-0 ja karkasi kymmenen pisteen päähän.

Päätösneljänneksellä vieraat iskivät vielä kovempaa ja karkasivat 15 pisteen johtoon, josta tamperelaiset eivät enää palautuneet. Pyrintö pääsi parhaimmillaan yhdeksän pisteen päähän, mutta lähemmäksi virta ei riittänyt.

- Olimme tänään yhdeksän pistettä huonompi joukkue. Emme vain ole keskenämme nyt samalla sivulla. Tyrone Kent on ollut vasta eilisestä asti mukana. Meillä on tilastossa 19 menetystä ja oman kirjanpitomme mukaan vastustaja teki niistä suoraan 22 pistettä, Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola aloitti.

- Se oli tänään suurin syy tappioon. Kun emme tietäneet mihin syöttää ja miten liikkua pallottomana, menetyksiä tuli paljon. Syystä tai toisesta pelaajat ovat tällä hetkellä huonolla itseluottamuksella liikkeellä. Epävarmuus tuo epäonnistumisia ja epäonnistumiset heikentävät itseluottamusta.

Pyrinnön pisteidenteosta vastasivat Will Harris (19/10), Damon Williams (13/6/3 syöttöä), ensimmäisen pelinsä punapaidassa pelannut Tyrone Kent (13/3) ja Topias Palmi (9/2).

 

Lisätietoja: Ottelutilastot

Asiat

 
29.4.2024 11:31 Suomalaiset ulkomailla

Saksan mestaruustaistelu viidenteen otteluun – Kalinin ja Äijäsen Ferrol lähellä jättiyllätystä

Saksan Bundesliigan mestaruustaistelu huipentuu viidenteen otteluun, Awak Kuierin Reyer Venezia on lähellä välieräpaikkaa Italiassa ja Espanjassa Marianne Kalinin sekä Anniina Äijäsen Ferrol taisteli upeasti huippujoukkue Avenidaa vastaan.

29.4.2024 10:38 Naisten Korisliiga

Niko Kuusi Bundesliigan Eigner Angels Nördlingenin päävalmentajaksi

Niko Kuusi on solminut päävalmentajasopimuksen Saksassa naisten Bundesliigaa pelaavan Eigner Angels Nördlingenin kanssa. Kuusen johdolla Torpan Pojat voitti tällä kaudella seurahistorian ensimmäisen Suomen mestaruuden ja Suomen Cupin.

29.4.2024 10:00 Yhteistyökumppanit

Koripalloliitto ja Rantalainen yhteistyösopimukseen

Suomen Koripalloliitto on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen Suomen johtavan talous- ja palkkahallintoalan asiantuntijaorganisaation kanssa. Rantalainen tarjoaa seuroille jatkossa taloushallinnan palveluita ja osaamista.

29.4.2024 09:37 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa taipui Mestarien liigan finaalissa

Teneriffa ei onnistunut uusimaan kahden vuoden takaista Mestarien liigan voittoa, kun Malaga oli vahvempi finaalissa. Alexander Madsenin Andorra varmisti sarjapaikkansa Espanjassa ja Edon Maxhuni heitti Le Portelin pudotuspeleihin Ranskassa.

28.4.2024 19:32 19-vuotiaiden tyttöjen SM

Espoo Basket Team ja Drive Basketball Academy Black ovat 19-vuotiaiden Suomen mestarit

19-vuotiaiden tyttöjen Suomen mestaruudet ratkesivat suoraan kahdessa ottelussa. Tyttöjen Suomen mestari on Espoo Basket Team, kun taas poikien puolella mestaruuden vei Drive Basketball Academy Black.

27.4.2024 19:58 Korisliiga

Vierasvoittojen teema jatkuu – Seagulls tasoitti välierät

Helsinki Seagullsin ja Kauhajoen välinen välieräsarja on nyt 2–2-tilanteessa.

27.4.2024 10:48 Susijengi

Touko Tainamo seniorikaudeksi Wyomingiin

Erinomaiset kolme kautta Denverin yliopistossa pelannut Susijengin ison pään lupaus Touko Tainamo, 205 cm ja 23 vuotta, vaihtaa joukkuetta seniorikaudekseen. Munkkiniemen Kisapoikien kasvatin uusi joukkue on Wyoming, joka sijoittui NCAA-liigan Mountain West -konferenssin keskivaiheille päättyneellä kaudella.

27.4.2024 08:04 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa eteni Mestarien liigan finaaliin

Teneriffa pääsee taistelemaan Mestarien liigan voitosta, kun se eteni finaaliin kaatamalla kreikkalaisen Peristerin.

26.4.2024 19:30 Naisten Korisliiga

Peli-Karhut hakee paikkaa EuroCupiin – Mestarivalmentaja Roope Mäkelä palaa päävalmentajaksi

Päättyneellä kaudella SM-hopeaa voittanut kotkalainen Peli-Karhut lähtee kauteen 2024–25 kunnianhimoisin suunnitelmin, kun joukkue on päättänyt hakea paikkaa naisten EuroCupiin.

26.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin jahtaa Mestarien liigan voittoa – ”Meillä on kaikki mahdollisuudet”

Mestarien liigan Final Four -lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Belgradissa. Kilpailun kaikkien aikojen paras kolmen pisteen heittäjä Sasu Salin jahtaa toista Mestarien liigan voittoaan.

Näytä lisää vastaavia