Ringside etsii päävalmentajaa

18.4.2019 17:53 Espoolainen LePy ja vantalainen PuHu Juniorit ovat tehneet neljä vuotta yhteistyötä tyttö- ja naispelaajien kehittämiseksi. Yhteistyöjoukkueen nimi on Ringside. Menestyksekkään kauden päättyessä seurat ovat sopineet jatkavansa yhteistyötä myös seuraavat kaksi vuotta.

Nykyisen päävalmentajan työsopimuksen päättyessä etsimme Ringside-toiminnalle uutta päävalmentajaa. 

Ringside-toiminnassa on mukana noin 30 pelaajaa, jotka ovat harjoitelleet kahdessa harjoitusryhmässä neljästi viikossa. Pelaajat ovat pelanneet naisten 1. divisioonassa, alle 19-vuotiaiden SM-sarjassa, alle 19-vuotiaiden 1. divisioonassa sekä alle 17-vuotiaiden SM-sarjassa. Kauden 2018-2019 saldona oli naisten 1. divisioonan kolmas sija, alle 19-vuotiaiden SM-pronssi, alle 19-vuotiaiden 1. divisioonan mestaruus ja alle 17-vuotiaiden SM-hopea. 

Etsimme ryhmälle päävalmentajaa. Päävalmentajan kanssa rakennamme valmennustiimin, joka vastaa joukkueen harjoittelusta ja pelaamisesta. 

Mikäli olet kiinnostunut erittäin motivoituneiden tyttö- ja naispelaajien kehittämisestä, olet innostava ja yhteistyökykyinen, niin ota yhteyttä. Me etsimme henkilöä, joka haluaa olla rakentamassa kahden koripallon suurseuran tyttöpelaajien tulevaisuutta.

Voimme tarjota sinulle osa-aikaisen tai päätoimisen työtehtävän. 

Etsimme valmentajaa, joka

  • ei pelästy isoja ryhmäkokoja
  • haluaa kehittää jokaista pelaajaa, joka saapuu saliin
  • osaa johtaa valmennustiimiä
  • on yhteistyökykyinen, sillä kahden seuran yhteistyöjoukkue vaatii sopeutumista ja ymmärrystä erilaisten toimintatapojen yhdistämisessä

Me tarjoamme sinulle

  • työpaikan, jossa pääset osaksi kahta kovassa kasvuvauhdissa olevaa seuraa
  • päätoimisen tai sivutoimisen työpaikan oman elämäntilanteesi mukaan
  • näytönpaikan viedä Ringside-toimintaa eteenpäin yhdessä kahden toimintaan sitoutuneen seuran kanssa

Toivomme sinulta

  • kokemusta nuorten kanssa toimimisesta
  • innostunutta asennetta
  • yhteistyökykyä
  • joustavuutta, sillä työajat ovat iltaisin ja viikonloppuisin
  • HKVT-koulutus katsotaan eduksi

Työn on tarkoitus alkaa viimeistään toukokuussa 2019.

Hakemukset sähköpostilla 30.4.2019 mennessä: LePyn toiminnanjohtaja Marika Vilanen, marika.vilanen@lepy.fi, 044 567 07

Lisätietoja:

LePy: toiminnanjohtaja Marika Vilanen, marika.vilanen@lepy.fi, 044 567 0777.

PuHu Juniorit: valmennuspäällikkö Timo Nieminen, timo.nieminen@puhujuniorit.fi, 050 522 9353.

 

Ringside-toiminnan taustaa

Lisenssipelaajilla mitattuna Suomen neljänneksi suurin seura LePy ja Suomen viidenneksi suurin seura PuHu Juniorit lähtivät yhteistyöhön neljä vuotta sitten tavoitteenaan mahdollistaa tyttöpelaajille harjoittelu ja pelaaminen niin kilpa- kuin harrastetasolla. Molempien seurojen haasteena oli aikaisempina vuosina ollut pelaajamäärien vähyydestä johtuva ”kompromissitoiminta”. Kilpatavoitteisten pelaajien mielestä mentiin liian hiljaa, kun taas harrastetavoitteisten pelaajien mielestä mentiin liian lujaa. Seurauksena oli lopettamisia ja seuravaihtoja. Ringside-yhteistyöllä on tilanne saatu korjattua. Nyt molemmat seurat järjestävät edelleen harrastetoimintaa omissa seuroissaan ja harrastepelaajien määrä molemmissa seuroissa on kasvanut. Yhteistyöjoukkue Ringside on taas koonnut yhteen tavoitteellisesti harjoittelevat pelaajat. Nykyään Ringsidella on kaksi harjoitusryhmää ja pelaajia tulee mukaan myös muista seuroista.

Menestyksekäs neljävuotinen yhteistyö näkyy pelaajamäärän kasvun lisäksi myös kilpailullisena menestyksenä. Kuluvalla kaudella Ringside on edennyt kaikissa neljässä pelaamassaan sarjassa kolmen parhaan joukkueen. Päättynyt naisten 1. divisioonakausi huipentui kolmanteen sijaan. Joukkue taisteli jopa Korisliigaan noususta. Alle 19-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjassa Ringside voitti pronssia. Viikonloppuna pelattiin myös alle 19-vuotiaiden tyttöjen valtakunnallisen 1. divisioonan finaalit, jossa Ringside voitti kultaa. Loistokkaan kauden kruunasi alle 17-vuotiaiden sarjan SM-hopea. Näin ollen kaikissa neljässä sarjassa, joihin Ringside kaudella osallistui, sijoituttiin kolmen parhaan joukkoon.

Molemmat seurat tekevät edelleen hyvää juniorityötä. Tyttöpuolella pelaajamäärät eivät kuitenkaan ihan vielä riitä siihen, että molemmat seurat pyörittäisivät omaa kilpatoimintaa. Pitkällä tähtäimellä molemmilla seuroilla on tavoitteena kasvattaa omaa pelaajatuotantoaan siinä määrin, että mestaruuksista voidaan taistella oman seuran logon alla. Kaksivuotisella jatkosopimuksella haluttiin varmistaa, että yhteistyöllä saadaan vielä tässä vaiheessa tarjottua tyttöpelaajille laadukkaampaa toimintaa kuin pystyttäisiin tarjoamaan yksin. Vielä kun yhteistyö seurojen välillä on toiminut mallikkaasti, oli yhteistyö jatkosta selvä asia. Ringside nähdään kentillä taistelemassa Suomen mestaruuksista siis ainakin vielä kaksi vuotta.

 
26.3.2024 15:29 Seura tiedottaa

OP Uusimaa School's Out Camp -leirin ilmoittautuminen on avattu

OP Uusimaa ja LePy järjestävät yhteistyössä kesän hauskimman leirin 2010–2018 syntyneille tytöille ja pojille. Leirille ovat tervetulleita sekä aloittajat että jo korista harrastavat lapset ja nuoret.

26.3.2024 13:01 Seura tiedottaa

Tervetuloa Keravalle Sherwoodin 3X3 -turnaukseen 18. toukokuuta

Tule mukaan viettämään kivaa korispäivää hyvän tuulen turnaukseen Keravalle!

26.3.2024 08:00 Seura tiedottaa

Sykki etsii valmentajia

Helsingissä Haagan alueella toimiva Koripallo Sykki ry etsii kaudelle 2024–2025 valmentajia ja ohjaajia erityisesti nuorempien pelaajien joukkueisiin. Tarjolla on sekä pää- että apuvalmentajien paikkoja.

18.3.2024 10:07 Seura tiedottaa

Drive Basketballille mestaruus EYBL-lopputurnauksessa

Drive Basketball Academy voitti sunnuntaina päättyneen kansainvälisen European Youth Basketball Leaguen 20-vuotiaiden lopputurnauksen Tallinnassa. Joukkue voitti sarjan Superfinals-lopputurnauksessa kaikki neljä otteluaan ja kukisti finaalissa Inter Bratislavan Slovakiasta luvuin 69-53.

12.3.2024 17:29 Seura tiedottaa

BC Nokia hakee juniorijoukkueiden ja akatemian valmentajia

BC Nokiassa pelaa yli 500 lasta ja nuorta. Seura tarjoaa vahvan pelaajapolun aina pallokoulusta aikuisten pääsarjoihin. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Nokian Koripalloakatemian valmennuksessa. Haemme nyt laajenevaan toimintaamme motivoituneita, innostavia ja osaavia juniorijoukkueiden sekä akatemian valmentajia.

11.3.2024 10:29 Seura tiedottaa

Virnex Group ja Lahti Basketball Juniorit jatkavat yhteistyötä lasten ja nuorten liikuttamiseksi

Lahti Basketball Juniorit ry ja Virnex Group Oy ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen yhteistyölle, jolla pyritään liikuttamaan yhä useampaa lasta ja nuorta sekä kannustetaan lahjakkaita pelaajia tukemalla pelaajien maajoukkuetoimintaa. Tuella on vaikutettu jo lähes 150 lapsen harrastamiseen.

11.3.2024 10:08 Seura tiedottaa

Puhu Juniorit ry hakee toiminnanjohtajaa

PuHu Juniorit ry on yksi Suomen suurimmista koripalloseuroista, jonka ensisijaisena tarkoituksena on edistää koripalloharrastusta Vantaalla. Seura hakee nyt toiminnanjohtajaa vastaamaan seuratoiminnan johtamisesta, hallinnosta ja seuran kehittämisestä.

11.3.2024 10:01 Seura tiedottaa

Janne Stude lopettaa PuHun toiminnanjohtajana kauden 2023-2024 jälkeen

PuHu Junioreiden toiminnanjohtajan tehtävää kesäkuusta 2021 alkaen hoitanut Janne Stude jää pois seuran johtotehtävistä vaiheittain kevään ja kesän 2024 aikana. Seura käynnistää uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnin välittömästi ja tarkempi aikataulu muutoksille selviää, kun uusi henkilö tehtävään on löydetty.

29.2.2024 15:07 Seura tiedottaa

Opiskelu ja harjoittelu Tampereella

Tampereella voi helposti yhdistää opiskelun ja harjoittelun. Tampereen seutu on yksi Suomen nopeimmin kasvavia keskuksia, joka tarjoaa valtavasti opiskelumahdollisuuksia yläkoulusta toiselle asteelle ja korkeakouluun asti.

29.2.2024 13:52 Seura tiedottaa

Talvilomaleirillä treenattiin Lahti Basketballin Harrison Clearyn ja James Padgettin opissa

Lahti Basketball Juniorit järjesti talvilomaviikolla kolmen päivän korisleirin, jonka teemat keskittyivät Lahden miesten korisliigajoukkueen vahvistusten ympärille. Reilu 60 leiriläistä pääsi oppimaan heitto- ja pallonkäsittelytaitoja Harrison Clearyltä sekä sisäpelaajan liikkeitä James Padgettilta.

Näytä lisää vastaavia