Salin juhli Mestarien liigan suomalaiskohtaamisen voittoa

3.2.2022 07:49 Mestarien liigassa nähtiin suomalaisia tositoimissa ja Sasu Salin pääsi tuulettamaan voittoa Lassi Tuovin Strasbourgista.

Sasu Salin oli jälleen käsi kuumana. (Kuva: FIBA)

Salin paukutti 16 pistettä Teneriffan hakiessa Strasbourgista 85-67 (47-32)-voiton. Salinille merkittiin myös neljä levypalloa, syöttö ja kaksi riistoa. Emir Sulejmanovic sai tilastoihinsa kaksi pistettä. Teneriffa on voittanut molemmat ottelunsa jatkolohkossa ja Strasbourgilla on voitto ja tappio. Luukas Vaara oli Strasbourgin kokoonpanossa, muttei saanut peliaikaa.

- He olivat sillä tasolla kuin osasimme odottaakin. Meidän täytyy kunnioittaa tulosta emmekä olleet tänään edes lähellä vastata heille. Meillä ei ole mitään tekosyitä. Heillä on ollut paljon pelejä, he ovat matkustaneet paljon, mutta siitä huolimatta he pystyivät olemaan alussa tuoreita, kurinalaisia ja riisuivat meidät heti aseista, Tuovi kehui Teneriffaa ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Mikael Jantusen Oostende kamppaili Malagan kanssa tiukasti, mutta toisella puoliajalla espanjalaisjoukkue näytti vahvuutensa ja kiri 75-59 (35-34)-voittoon. Jantunen heitti seitsemän pistettä ja otti kolme levypalloa. Oostenden kohtaloksi koituivat pallonmenetykset, joita tuli peräti 22.
Ottelutilastot

Elias Valtosen Manresa aloitti oman jatkolohkovaiheensa 68-74 (34-42)-tappiolla turkkilaiselle Bursalle. Valtonen kasasi tilastoihinsa kuusi pistettä, kolme levypalloa, syötön ja torjunnan.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Aapeli Alasen St. Pölten koki viidennen perättäisen tappion taipuessaan Flyers Welsille 50-67 (22-32). Heikosta heittopelistä kärsinyt Alanen sai tililleen kaksi pistettä, mutta auttoi joukkuettaan kahdeksalla levypallolla ja riistolla.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

12.5.2023 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan Final Four viikonloppuna – Sasu Salin ja Tuomas Iisalo taistelemassa mestaruudesta

Mestarien liigan Final Four –lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Malagassa, Espanjassa. Suomalaisista voittoa havittelevat Teneriffan Sasu Salin ja Bonnin päävalmentaja Tuomas Iisalo.

20.4.2023 09:00 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa ja Iisalon Bonn Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salinin edustama Teneriffa ja Tuomas Iisalon valmentama Bonn etenivät Mestarien liigan Final Four -lopputurnaukseen. Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin kausi tuli päätökseen.

13.4.2023 09:45 Suomalaiset ulkomailla

Tilanteet tasoittuivat Mestarien liigassa – puolivälieräparit venyivät ratkaisevaan otteluun

Mestarien liigan puolivälierät venyivät suomalaisten osalta kolmanteen peliin. Sasu Salinin Teneriffa ei saanut otteluparia katkaistua ja Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tärkeät voitot.

Näytä lisää vastaavia