Salinille hieno merkkipaalu Espanjassa – suomalaisvalmentajille komea päänahka Saksassa

1.2.2021 23:49 Sasu Salin sai viikonloppuna 200 ottelua täyteen Espanjan liigassa ja juhlisti sitä komealla voitolla. Saksassa Tuomas Iisalon päävalmentama Merlins Crailsheim sen sijaan järjesti sensaation kaatamalla Bayern Münchenin tähtisikermän.

Sasu Salin sai 200 ottelua täyteen Espanjan liigassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Sasu Salin juhlisti komeaa merkkipaalua, kun hän pelasi 200. pelinsä Espanjan liigassa lauantaina. Salinin merkkipäivän kunniaksi Teneriffa kaatoi Andorran vieraskentällä 89-83 (43-41). Salin pommitti juhlapäivänään 15 pistettä ja otti kaksi levypalloa. Emir Sulejmanovicin tilastoihin kirjattiin kaksi levypalloa. Teneriffa on Espanjan liigassa kolmantena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Saksan Bundesliigassa nähtiin jättiyllätys, kun Merlins Crailsheim voitti jatkoajan jälkeen Euroliiga-joukkue Bayern Münchenin vieraskentällä 105-103 (92-92, 44-46). Tuomas ja Joonas Iisalon sekä Juho Kailion valmentama Merlins on sarjassa upeasti toisena.

- Meillä oli mahdollisuus voittaa peli jo varsinaisella peliajalla, mutta Bayern näytti silloin tasonsa. Jatkoajalla me osoitimme kuitenkin luonteemme ja jatkoimme pelaamista sekä taistelua, Iisalo pohdiskeli Bundesliigan sivuilla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

ProA:ssä Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen hävisi Paderbornin vieraana 81-87 (40-31). Elias Valtonen ei ollut Tigersin kokoonpanossa loukkaantumisen takia. Tigersin saldo on viisi voittoa ja yhdeksän tappiota.
Ottelutilastot

Italian liigassa Petteri Koponen jäi pisteittä, kun Reggiana taipui Brindisin vieraana 70-79 (32-35). Reggiana on sarjassa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Topias Palmi oli Cremonan parhaimmistoa 10 pisteen, levypallon ja kahden syötön tilastoilla, mutta Virtus Bologna oli vahvempi voittaen 88-75 (42-35). Cremona on tasapisteissä Reggianan kanssa.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg jatkoi vahvoja otteitaan kaadettuaan Choletin niukasti 75-72 (41-36). Strasbourgilla on nyt viisi voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Ranskan LM1:ssä Marius van Andring pääsi tositoimiin yli kolmen kuukauden tauon jälkeen, mutta Lorient hävisi kärkiottelussa La Rochellelle 70-79 (28-42). Van Andringa kasasi kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja syötön. Lorient on sarjassa toisena kahdeksalla voitolla ja kolmella tappiolla.
Ottelutilastot

Erik Murphyn Fukushima Firebonds nappasi viikonloppuna kaksi tärkeää voittoa Earthfriends Tokoy Z:sta.

Ensimmäisessä pelissä Murphy teki 11 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Firebondsin voittaessa 81-62 (43-29). Murphyn tilastoihin merkittiin myös kaksi syöttöä, riisto ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Toisessa pelissä Firebonds lensi 87-55 (44-33)-voittoon. Murphyn riville kirjattiin 15 pistettä, kuusi levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Alexander Madsen kirjautti kahdeksan pistettä, seitsemän levypalloa, neljä syöttöä, kaksi riistoa ja kaksi torjuntaa, kun VEF Riika voitti Ventspilsin 99-87 (50-44). VEF Riika pitää Latvian lohkon kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni oli jälleen Pärnun kantavia voimia Tallinna Kalev/TLÜ:n kaatuessa 91-82 (54-40). Maxhuni auttoi Pärnua 12 pisteen, yhden levypallon, kuuden syötön ja riiston tilastoilla. Pärnu pitää Viron lohkon piikkipaikkaa.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbomin Stal Ostrow Wielkopolskin pitkä voittoputki katkesi King Szczecinin vieraana 67-77 (34-47). Lindbom heitti kolme pistettä, otti kolme levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti kertaalleen. Stal Ostrow Wielkopolski on nyt neljäntenä.
Ottelutilastot

 
12.4.2021 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tykitti 26 pistettä

Petteri Koponen oli pitelemätön, kun hän heitti hienosti 26 pistettä Reggianan voitossa. Alexander Madsenin urakka Viron ja Latvian liigassa päättyi finaalitappioon.

10.4.2021 07:50 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni ja Ilari Seppälä jälleen hyville pisteille

Edon Maxhuni ja Ilari Seppälä olivat joukkueensa parhaat pistemiehet, mutta harmittavasti heidän vahvat esityksensä eivät kantaneet voittoon saakka.

8.4.2021 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen ja Edon Maxhuni taistelevat Viron ja Latvian yhteisliigan voitosta

Viron ja Latvian yhteisliigan runkosarja saatiin päätökseen viime viikonloppuna ja sarjan kausi huipentuu loppuviikosta pelattavaan lopputurnaukseen. Alexander Madsenin VEF Riika selvisi suoraan välieriin voitettuaan Latvian lohkon ja Viron lohkossa toiseksi sijoittunut Edon Maxhunin Pärnu kohtaa puolivälierässä latvialaisen BK Ogren.

7.4.2021 22:24 Suomalaiset ulkomailla

Tuovi valmensi Strasbourgin Mestarien liigassa jatkoon

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg nousi sillasta voittamalla kolme viimeistä otteluaan Mestarien liigan jatkolohkossa ja eteni Final Eight -lopputurnaukseen voittamalla keskiviikkona Türk Telekomin.

5.4.2021 09:08 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajat hurjina loppuviikon peleissä

Viime viikon lopulla nähtiin taas hienoja edesottamuksia Susijengin pelaajilta. Sasu Salin, Elias Valtonen ja Edon Maxhuni rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja Ilari Seppälä, Petteri Koponen sekä Murphyn veljekset Alex ja Erik pääsivät kaksinumeroisille. Lisäksi Aapeli Alanen debytoi Tshekin liigassa.

3.4.2021 08:50 Susijengi

Aapeli Alanen loppukaudeksi Tshekin pääsarjaan

Vahvan kauden joensuulaisessa Kataja Basketissa pelannut 201-senttinen ja 25-vuotias lahtelaiskasvatti Aapeli Alanen siirtyy loppukaudeksi Tshekin pääsarjaan. Susijengissäkin viisi ottelua pelanneen Alasen kevään työnantaja on Tshekin liigan viidennellä sijalla majaileva Basket Brno.

1.4.2021 08:40 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa – Swans Gmunden avasi Itävallan pudotuspelit voitolla

Mestarien liigassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Sasu Salinin sekä Emir Sulejmanovicin Teneriffa haki Latviasta voiton kaadettuaan Alexander Madsenin VEF Riian. Alex Murphy oli liekeissä Espanjassa ja Itävallan liigassa suomalaiskolmikon Swans Gmunden otti ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan.

30.3.2021 18:47 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiskolmikon joukkue luottavaisena Itävallan pudotuspeleihin

Itävallan liigassa pudotuspelit käynnistyvät keskiviikkona ja Anton Mirolybovin sekä Aleksi Koskinen valmentama ja Daniel Dolencin edustama Swans Gmunden lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

29.3.2021 09:15 Suomalaiset ulkomailla

Salin juhli kovaa voittoa – Tuovin Strasbourg venytti voittoputkeaan

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa nappasi ison voiton kaataessaan tiukan taistelun jälkeen Valencian. Petteri Koposen Reggiana ei sen sijaan selvittänyt tietään FIBA Europe Cupin Final Four –lopputurnaukseen. Ranskassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg on kovassa liidossa.

25.3.2021 09:06 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Reggiana raivasi tiensä jatkoon FIBA Europe Cupissa – Valtoselle 30 pistettä Saksassa

FIBA Europe Cupissa pelataan tällä viikolla 16 parhaan joukkueen kesken pelattavat pudotuspelilohkot. Petteri Koposen Reggiana selvitti tieltään ensimmäisen esteen ennen kauden päättävää Final Four –turnausta voittamalla romanialaisen Sibiun. Elias Valtonen oli taas hurjana Saksassa ja Erik Murphy merkkautti tupla-tuplan Japanissa.

21.3.2021 22:04 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Dolenc ylsi kauden piste-ennätykseensä

Daniel Dolenc heitti 24 pistettä Itävallan liigassa ja Elias Valtosen vahvat esitykset jatkuivat Saksassa hänen rikottua myös 20 pisteen rajapyykin.

18.3.2021 08:37 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin hurja vire Mestarien liigassa jatkuu

Sasu Salinin upeat otteet Mestarien liigassa saivat jälleen jatkoa, kun hän heitti 17 pistettä Teneriffan voitossa. Ilari Seppälä oli jälleen tehokkaana Ranskassa ja Elias Valtonen osoitti jälleen potentiaaliaan Saksassa.

15.3.2021 09:38 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni loisti Virossa, Ranskassa nähtiin suomalaisten yhteenotto

Edon Maxhuni osoitti jälleen korintekotaitojaan, kun hän heitti 26 pistettä Viron liigan ottelussa. Ranskassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen ja suomalaisvalmentajat pääsivät juhlimaan makeita voittoja.

11.3.2021 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti jälleen Mestarien liigassa

Sasu Salin oli Teneriffan ykkösnimi Mestarien liigassa, mutta voittoon saakka Salinin tehoilta ei riittänyt. Elias Valtonen ja Edon Maxhuni jatkoivat niin ikään hyviä otteitaan.

8.3.2021 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiskolmikon Swans Gmunden taipui Itävallan cupin finaalissa

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama ja Daniel Dolencin edustama Swans Gmunden joutui pettymään Itävallan cupin finaalissa. Elias Valtosen hienot esitykset saivat jatkoa Saksassa.

6.3.2021 11:34 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiskolmikko jahtaa Itävallan cupin voittoa – ”Cup on täällä tosi iso”

Itävallan cupin mestaruus ratkaistaan sunnuntaina, kun Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama sekä Daniel Dolencin edustama Swans Gmunden kohtaa finaalissa Oberwart Gunners.

5.3.2021 23:59 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä tykitti 38 pistettä Ranskassa

Ilari Seppälän käsi kävi tulikuumana, kun hän heitti uskomattomat 38 pistettä Ranskassa. Alex Murphy, Elias Valtonen ja Edon Maxhuni merkkauttivat myös kovia pisteitä ja Carl Lindbom debytoi uuden joukkueensa riveissä.

4.3.2021 08:34 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin hurjana Mestarien liigassa – ”Pelasimme ihan kelpo pelin”

Mestarien liigan jatkolohkot käynnistyivät ja Sasu Salin näytti jälleen heittotaitonsa johdattaessaan Teneriffan voittoon. Daniel Dolenc oli niin ikään vahvalla pelipäällä Itävallan liigassa.

1.3.2021 09:32 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen, Alex Murphy ja Elias Valtonen kaksinumeroisille pisteille

Petteri Koponen alkaa päästä vauhtiin Italiassa, Espanjassa Alex Murphy pääsi juhlimaan viime viikolla kahta voittoa ja Elias Valtonen jatkoi Saksassa siitä mihin Susijengin paidassa jäi.

14.2.2021 23:18 Suomalaiset ulkomailla

Daniel Dolenc jälleen tehokkaana – suomalaisvalmentajien joukkueille voittoja

Miesten korisparketeilla pelattiin viikonloppuna vielä ennen maajoukkuetauon alkua. Daniel Dolenc osoitti oivaa virettä Itävallassa ja hyviä suomalaissuorituksia nähtiin myös Espanjassa ja Ranskassa.

Näytä lisää vastaavia