Sasu Salin teki upeaa seurahistoriaa

9.10.2023 07:24 Sasu Salinista tuli lauantaina Teneriffan onnistuneiden kolmen pisteen heittojen ennätysmies, kun hän auttoi joukkueensa kauden avausvoittoon. Ranskassa Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo juhlivat derby-pelin voittoa.

Sasu Salinista tuli Teneriffan ennätysmies. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salin upotti Breogania vastaan yhden kolkin sukkaan ja hän on nyt heittänyt Teneriffan paidassa ennätykselliset 303 onnistunutta kolmen pisteen heittoa. Samalla Salin oli johdattamassa Teneriffaa kauden avausvoittoon, kun Burgos kaatui jatkoajan jälkeen 88-81 (74-74, 29-27). Salin sai tilastoihinsa kolme pistettä, neljä levypalloa ja riiston.  
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Paris Basketballin kiireinen viikko sai maukkaan päätöksen, kun se palasi voittojen tielle kaatamalla paikallisottelussa Metropolitansin 93-86 (52-47). Mikael Jantunen oli jälleen pirteänä yhdeksän pisteen, seitsemän levypallon, syötön, kahden riiston ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Saksassa suomalaisvalmentajat eivät päässeet viikonlopun otteluissa voittojen makuun. Daniel Janssonin valmentama ja Aatu Kivimäen edustama Tigers Tübingen nöyrtyi Vechtan vieraana 72-103 (42-55). Kivimäki heitti ottelussa viisi pistettä ja antoi kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon luotsaama Academics Heidelberg hävisi kotonaan Oldenburgille 83-92 (40-46).
Ottelutilastot

Crailsheim Merlinsissä apuvalmentajana toimiva Daniel Herbert joutui niin ikään pettymään, kun Göttingen oli kotikentällään vahvempi kahden jatkoajan jälkeen 110-104 (99-99, 90-90, 39-44).
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Valtteri Mervola lukeutui jälleen Ehingen Urspringin parhaimmistoon 77-65 (28-29)-voitossa Black Forest Panthersista. Mervola nakutti 11 pistettä ja täytteli tilastoriviään myös neljällä levypallolla, kahdella syötöllä ja kolmella riistolla.
Ottelutilastot

Slovakian liigassa Severi Kaukiainen pääsi juhlimaan Patrioti Levicen kanssa 97-63 (49-31)-voittoa Prievidzasta. Kaukiainen heitti ottelussa seitsemän pistettä ja saalisti lisäksi neljä levypalloa ja viisi syöttöä.
Ottelutilastot

Puolan kakkosliigassa Mikael Laihonen saalisti viisi pistettä, neljä levypalloa ja kolme riistoa, kun Radom kaatoi Krakovan 76-74 (39-35). Samalla Radom avasi kauden voittotilinsä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentama Virtus Bologna jätti Varesen vaille mahdollisuuksia voitettuaan 115-84 (55-39). Bologna on voittanut molemmat ottelunsa.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen valmentama Swans Gmunden koki tappion Klosterneuburgin vieraana 56-49 (29-24). Swans Gmundenin saldona Itävallan liigassa on nyt voitto ja tappio. 
Ottelutilastot

 
12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

Näytä lisää vastaavia