Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa

11.3.2022 09:30 Teneriffa otti tiukan otteen Mestarien liigan puolivälieräpaikasta napaten jatkolohkovaiheen neljännen voittonsa. Elias Valtosen Manresa nousi myös oman lohkonsa kärkipaikalle.

Sasu Salin ja Teneriffa ovat lähellä paikkaa kahdeksan joukossa. (Kuva: FIBA)

Teneriffa jätti unkarilaisen Szombathelyn ilman mahdollisuuksia voittaen 87-62 (40-39). Salin paukutti yhdeksän pistettä, otti yhden levypallon, antoi kolme syöttöä ja riisti kertaalleen. Emir Sulejmanovic saalisti seitsemän pistettä, neljä levypalloa ja torjunnan.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin Strasbourg koki kirvelevän 71-73 (23-38)-tappion Rytas Vilnalle. Heikosta avauspuoliskosta huolimatta Strasbourg oli voitossa kiinni vielä viimeiselle sekunnille saakka, mutta Mindaugas Girdziuans upotti kulmakolmosen nostaen liettualaiset voittoon. Molemmilla joukkueilla on kaksi tappiota ja kaksi voittoa. Strasbourg on kuitenkin keskinäisessä vertailussa Rytasia edellä voitettuaan joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen viidellä pisteellä. Luukas Vaara oli kokoonpanossa, mutta jäi ilman peliaikaa.

- Ensimmäisenä tuntemuksena on pettymys, kun häviät ottelun viimeisillä sekunneilla. Rytas oli tämän verran parempi ja tulosta pitää kunnioittaa. Onnittelut heille ja taistelu jatkuu, Tuovi mietti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä. Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Elias Valtonen oli vielä sivussa Manresan kokoonpanosta, kun espanjalaisjoukkue nousi lohkon jaetulle kärkipaikalle voittamalla Trevison selvästi 108-88 (59-37). 
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Bonn murskasi sarjakärjessä olevan Euroliigajoukkue Bayern Münchenin 96-61 (48-27). Bonn on Bayernin takana sarjassa toisena.

- Olen erittäin ylpeä joukkueestani. Olen hyvin iloinen miten pojat pelasivat yhteen. Teimme lähes kaiken erinomaisesti, Tuomas Iisalo kiitteli Bundesliigan verkkosivujen jälkeen.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin luotsaama Tigers Tübingen murskasi Itzehoe Eaglesin 104-61 (47-36). Aatu Kivimäelle kirjattiin kolme pistettä, kaksi levypalloa ja viisi syöttöä. Tigers pitää kolmatta sijaa hallussaan.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Shawn Hopkins tykitti 27 pistettä, otti kuusi levypalloa ja antoi yhden syötön Stjarnan voittaessa jatkoajan jälkeen Grindavikin 91-87 (76-76, 29-49). Stjarnan on viidentenä.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

12.5.2023 09:26 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan Final Four viikonloppuna – Sasu Salin ja Tuomas Iisalo taistelemassa mestaruudesta

Mestarien liigan Final Four –lopputurnaus pelataan viikonlopun aikana Malagassa, Espanjassa. Suomalaisista voittoa havittelevat Teneriffan Sasu Salin ja Bonnin päävalmentaja Tuomas Iisalo.

20.4.2023 09:00 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa ja Iisalon Bonn Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salinin edustama Teneriffa ja Tuomas Iisalon valmentama Bonn etenivät Mestarien liigan Final Four -lopputurnaukseen. Romaniassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin kausi tuli päätökseen.

13.4.2023 09:45 Suomalaiset ulkomailla

Tilanteet tasoittuivat Mestarien liigassa – puolivälieräparit venyivät ratkaisevaan otteluun

Mestarien liigan puolivälierät venyivät suomalaisten osalta kolmanteen peliin. Sasu Salinin Teneriffa ei saanut otteluparia katkaistua ja Alexander Madsenin AEK ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tärkeät voitot.

Näytä lisää vastaavia