Sendar palaa Suomeen, vahvistaa Saloa

3.5.2005 Miesten I divisioonasta vauhtia hakeva Salon Vilpas on tehnyt ensimmäiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2005-06. Vilpas saa riveihinsä pituutta Hollannista, kun 204-senttinen Ramon Sendar tekee paluun Suomeen ja saapuu vahvistamaan salolaisjoukkuetta. Lisäksi jatkostaan on sopinut kaksi nuorisokaartin jäsentä.

Ramon Sendar, 24, on jo ennestään tuttu suomalaiskentiltä. 107-kiloinen korinaluspelaaja pelasi SM-kauden 2002-03 Äänekosken Huiman paidassa. Tuolloin Sendar tekaisi runkosarjan keskiarvoikseen 8,4 pistettä, 7,4 levypalloa ja 1,15 torjuntaa.  

Sittemmin Sendar on pelannut kauden Hollannin pääsarjassa Weertin joukkueessa, ja viime kausi kului Saksan kakkos-Bundesliigassa Essenin joukkueessa. Hollantilaissentterin saamista Saloon helpotti huomattavasti se, että hänen vaimonsa Anna liittyy vahvistamaan Vilppaan organisaatiota. Anna Sendar aloittaa työt Vilppaan koripallosihteerinä. 

Viime kauden pelaajista 20-vuotiaiden maajoukkuepelaaja Lauri Järvinen on allekirjoittanut Vilppaan kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen, ja etenkin loppukaudesta paljon vastuuta saanut Timo Humalamäki nähdään Vilppaan paidassa ainakin seuraavan kauden. Lisäksi alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkuepelaaja Tuomas Tenkanen on nostettu edustusjoukkueen rinkiin. 

Vilpas on myös solminut valmentajasopimuksen Tero Järvisen kanssa. Järvisen vastuualueena on seuran A-poikien joukkue, jonka lisäksi hän vastaa uuden amerikkalaisvalmentaja William Voigtin kanssa edustusjoukkueen kesäharjoittelusta. Voigt saapuu Saloon ensi sunnuntaina.Lisätietoja: /sarjat_tulokset/miesten_i_divisioona/

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia