Seurauutisia #6: Kevään Pirkka Street Basket -kiertueella mukana 19 seuraa

21.3.2018 Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Kaikkiaan Pikkusudet ja Pirkka Street Basket -tapahtumissa on liikkunut 42 300 lasta.

Vuoden Hauskin Koulupäivä tarjoaa liikunnan riemua alakoululaisille. Kuvat: Veera Sääski/Koripalloliitto

Katukorissäät kolkuttelevat jo ovella ja kevään Pirkka Street Basket -kiertue lähestyy kovaa vauhtia.  Toukokuun aikana katukoriksen parissa Vuoden Hauskinta Koulupäivää pääsee viettämään tuhansia lapsia, kun kiertuerekka ajaa jälleen ympäri Suomen. Mukaan järjestelyihin on valikoitunut 19 seuraa.  

Koripalloliiton ja Keskon Pirkka-tuotemerkin yhteistyössä järjestämä Pirkka Street Basket -kiertue on osa yhteisvastuullista Pikkusudet-hanketta. Paikallisilla seuroilla ja K-kauppialla on keskeinen rooli järjestelyissä.  Ilman toimivaa yhteistyötä ja vapaaehtoisten panosta tapahtumien järjestäminen ei olisi mahdollista.

Kevään 2017 kiertueella katukoriksen parissa Vuoden Hauskinta Koulupäivää vietti yhteensä 6150 lasta. Kaikkiaan huimat 42 300 lasta on nauttinut liikunnan riemusta Pikkusudet- ja Pirkka Street Basket -tapahtumien myötä. Tänä vuonna ennätyksellisen suuria lukuja lähdetään kohottamaan vielä suuremmiksi!   

Mukana toukokuun kiertueella on paljon tuttuja pelipaikkoja ja seuroja, joissa järjestelyt sujuvat jo vankalla kokemuksella. Uusia tulokkaitakin Pirkka Street Basket -kiertueelle saadaan, kun Torpan Pojat Munkkivuoresta ja Tikkurila-Seura järjestävät ensimmäistä kertaa omat tapahtumansa. Listan mukana olevista seuroista ja aikatauluista näet uutisen lopussa.

Kiertueen tunnelmia voi jakaa ja seurata #PirkkaStreetBasket -tunnisteen avulla. Ajantasalla Pikkusudet-toiminnasta pysyt jo ennen kiertuetta seuraamalla @Pikkusudet -käyttäjää Instagramissa.

Pirkka Street Basket -tapahtumat keväällä 2018

TO 3.5. Espoonlahti, Espoo EBT
PE 4.5. Munkkiniemi, Helsinki ToPo
     
MA 7.5. Kaarina Ura Basket
TI 8.5. Turku  Turun seudun seurat
KE 9.5. Salo Salon Vilpas
     
MA 14.5. Järvenpää JäNMKY
TI 15.5. Lappeenranta Catz
KE 16.5. Tikkurila, Vantaa TikS
TO 17.5. Jumbo, Vantaa PuHu Juniorit
PE 18.5. Orimattila OrJy
     
MA 21.5. Karkkila Karkkilan Urheilijat
TI 22.5. Forssa Feeniks
KE 23.5. Loimaa LoKoKo
TO 24.5. Vaasa Vaasan Salama
PE 25.5. Pori BC Sisu
     
MA 28.5. Turtola, Tampere YMCA Tampere
TI 29.5. Nokia BC Nokia
KE 30.5. Oulu Oulun NMKY
TO 31.5. Rovaniemi RoNMKY
Seuraa Instagramissa: @Pikkusudet 
 

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu vahvana – liikunnan riemua tarjottu jo yli 42 000 lapselle

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmän päivittäistavaratoimiala ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyölleen. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön helmiä ovat olleet Pikkusudet -tapahtumat sekä Pirkka Street Basket -kiertue, joiden avulla on tarjottu liikunnan riemua jo yli 42 000 lapselle.

7.11.2017 Minit

Pirkka Street Basket –kiertue jatkuu – järjestäjien haku auki 15.12. asti

Koripalloliiton ja Ruokakeskon yhteistyö jatkuu vahvana, ja Pirkka Street Basket -tapahtuma liikuttaa koululaisia jälleen ensi keväänä. Kiertue matkaa ympäri Suomen tavoitteenaan järjestää vuoden hauskin koulupäivä ja tarjota liikunnan riemua alakoululaisille yhdessä paikallisten seurojen kanssa.

Huikea katukorispäivä Pirkka Street Basketin tahtiin Oulussa

Tiistaina 150 alakoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää Oulussa. ONMKY:n talkooporukka kokosi K-Citymarket Kaakkurin pihaan yhteensä 7 koria ja tilaa pelata katukorista oli loistavasti.

Vuoden hauskin koulupäivä ja hellerajat rikki - Pirkka Street Basket Orimattilassa

Perjantaina Pirkka Street Basket -kiertuerekka kaartoi Orimattilan urheilukentälle, jossa 400 lasta nautti liikunnan ilosta täyden auringon alla. Orimattilan Jymy, K-Supermarket Orimattila ja Orimattilan Kaupunki iloitsivat kaikin puolin onnistuneesta tapahtumasta.

Vuoden hauskin koulupäivä Lappeenrannassa – Pirkka Street Basket riemastutti alakoululaisia

Pirkka Street Basket -tapahtuma liikutti torstaina alakoululaisia Lappeenrannassa. Katukorispeleistä Lappeenrannan kauppatorilla riemuitsi ainakin 300 lasta. Mukana tapahtumaa oli järjestämässä sekä Lappeenrannan Cazin että NMKY:n talkooväkeä.

Pirkka Street Basket -kiertue Loimaalla – peräti 600 alakoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää

Pirkka Street Basket -kiertueen matka jatkui maanantaina Loimaalle, jossa järjestettiin jälleen yksi kevään suurimmista katukoristapahtumista. Loimaan Korikonkarit, lähiseudun koulut ja K-Citymarket Loimaa tekivät loistavaa yhteistyötä, kun lähes 600 alakoululaista pääsi viettämään vuoden hauskinta koulupäivää.

Pirkka Street Basket käyntiin keskiviikkona – luvassa 19 huikeaa päivää katukoriksen parissa

Aurinkoinen toukokuu on saapunut, mikä tarkoittaa Pirkka Street Basket -kiertueen käynnistymistä! Kevään 2017 kiertue lähtee liikkeelle huomenna 3.5. Klaukkalasta. Yhteensä alakoululaisille suunnattuja katukorispelejä päästään pelaamaan toukokuun aikana 19 paikkakunnalla ympäri Suomen.

4.12.2015 Pohjoinen alue

Oulussa huimat 1200 lasta liikkui Pikkusudet-korisriehassa

Oulun NMKY, Suomen Koripalloliitto, Oulun kaupungin koululiikunta ja Ruokakesko järjestivät yhteistyössä Suomen suurimman koululaisten koripalloturnauksen. Pikkusudet-korisriehan tahdissa liikkui Ouluhallissa 2.-3.12.2015 peräti 1200 lasta.

17.11.2015 Pohjoinen alue

Lapsia liikuttavalle Koripalloliiton ja K-ruokakauppojen yhteistyölle jatkoa

Suomen Koripalloliitto ja K-ruokakaupat ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyösopimukselleen, joka keskittyy lasten liikuttamiseen. Viime tammikuussa käynnistyneen yhteistyön avulla on tarjottu liikunnanriemua jo 10.000 lapselle ympäri Suomea.

Pirkka Street Basket –kiertue alakouluille käynnistyi Heinolan jättimenestyksellä

Suomen Koripalloliiton ja Ruokakeskon yhteinen Pirkka Street Basket -katukoriskiertue piipahtaa toukokuussa 16 paikkakunnalla liikuttamassa tuhansia alakoululaisia. Katukorisrekan ensimmäinen pysäkki oli Heinolassa, jossa lapset viettivät ”vuoden hauskimman koulupäivän”. Heinolan tapahtuma oli jättimenestys.

Näytä lisää vastaavia